Neked is segítek!

Tolvaj Norbert vagyok, Párkapcsolati Kovácsmester!

 

2011. közepén kezdtem el segíteni társkeresőknek abban, hogy megtalálják a társukat. Ez alatt az időszak alatt több, mint 1500 egyedülállónak segítettem megtalálni a társát!

2014-ben döntöttem úgy, hogy elkezdek előadásokat, workshopokat is szervezni. Azóta minden évben új tematikájú előadásokkal jelentkezem, melyek kivétel nélkül mind telt házasak. 2017. decemberében megjelenik a Hogyan kezdj el társat keresni? átfogó képzési rendszer, mely része egy több, mint 300 perces hanganyag, egy könyv (nem ebook) és egy egész napos workshop is.

A parkovacs.blog.hu-t 2014-ben indítottam el, amit azóta több, mint 1 millióan olvastak. A blog tematikájának köszönhetően rendszeres szerepeltem társkeresés és párkapcsolati témákban rádió és televízióadásokban.

A személyes mentorálás alapja a Társkereső Stratégia felépítése, mely sikerét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy 2016-ban, amikor bevezetésre került, akkor az ügyfeleim 100%-a megtalálta a segítségével a társát!

SZERETNÉD, HOGY NEKED IS SEGÍTSEK? 

Jó ideje keresed a társad, de csak nem jön össze az, amit szeretnél? Mindent megteszel érte, online társkeresőkre regisztrálsz, csapatod a ritmust a randiappokon, a barátok vakrandikat szerveznek Neked, de semmi komoly? Esetleg rendszeresen randizol, de megakadtál, és nem tudod, hogy tudnál végre egy ismerkedésből normális párkapcsolatot csinálni?


Ha úgy érzed, abból, amit csinálsz többet is ki lehetne hozni, vagy nem működik az, ahogyan társat keresel, akkor itt az ideje tudatosabban és eredményesebben csinálni!

Elakadtál, vagy igazából azt sem tudod, hogy hogyan is kellene hozzákezdeni az egészhez? Na ez az a pillanat, amikor igen csak nélkülözhet az, hogy valaki segítsen Neked! A közel egy évtized alatt, amióta egyedülállóknak segítek abban, hogy megtalálják a társukat megfigyeltem, hogy sokszor egy jól feltett kérdés, az arra jól megadott válasz pikk-pakk a helyére teszi a dolgokat. Onnantól pedig az a nagy kérdés, hogy a kapott információval Te mihez is kezdesz! Egy biztos! Tudni fogod, hogy mi a következő lépés, és még egy ajándékot is adok Neked!

Az ingyenes egy kérdéses konzultációról röviden: A lenti kérdőív kitöltése után én felhívlak telefonon, és az általad megfogalmazott kérdésre a legjobb tudásom szerint válaszolok. A beszélgetés 10-15 perc, ami segít Neked abban, hogy tisztábban láss. Minden beszélgetés után a megadott e-mail címre küldök a beszélgetésről egy rövid emlékeztetőt, amit a későbbiek folyamán bármikor használni tudsz. Nyugi, az így megadott adataidat nem fogom tárolni, egy-egy jelentkezőt maximum háromszor próbálok meg felhívni. Ha nem veszi fel a telefont, akkor küldök egy e-mailt, hogy miért is kerestem. A levélben az összefoglaló anyag, és néhány javaslat mellett egy ajándékot is fogsz találni! Fontos, hogy egy-egy társkereső csak egyszer élhet ezzel a konzultációs lehetőséggel!

 

 

Köszönöm, hogy kitöltötted a kérdőívet! A "KÜLDJE" gomb megnyomásával tudod számomra elküldeni a Téged leginkább foglalkoztató kérdésedet!

 

A következő lehetőségek közül tudsz még választani:

1. Csináld magad társkereső kezdőkészlet!

Ha csak arra vagy kíváncsi, hogy mit kell ahhoz csinálni ahhoz, hogy megtaláld a társadat, és úgy érzed, hogy egyedül is meg tudod csinálni, akkor ez a kezdőkészlet Neked való. Hiszen az elmúlt évek tudását gyűjtöttem Neked össze, melyet most Te is megvásárolhatsz.

A Csináld magad társkereső kezdőkészlet három részből áll! Tartalmaz egy könyvet, melyben több, mint 50 társkereső történetén keresztül mutatom be, hogy hogyan kell társat keresni. A könyvet minden esetben a csomag részét képező workshopon adom át, ahol átbeszéljük azokat buktatókat, amelyek meggátolhatnak abban, hogy megtaláld a társadat. A több, mint 300 perces hanganyag célja, hogy a kezedbe foghass egy olyan tudásanyagot, ami mindig veled lehet, és akár útközben is tanulhass belőle.

2. Konzultáció

Amennyiben elakadtál, és nem tudod, hogy hogyan hozhatnál ki többet a társkeresésből, vagy nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő helyen keresed a megfelelő embert, akivel végre egy pár lehettek, akkor ez a konzultáció neked való. A konzultáció megkezdése előtt három online kérdőívet kell kitölteni, hogy ezzel is meggyorsítsuk, és hatékonyabbá tegyük a közösen eltöltött időt.

 

 

3. Mentorprogram

Te is tudsz csatlakozni mentorprogramomhoz, mely keretén belül egy maximum 6-10 fős csoportban együtt haladunk lépésről lépésre abba az irányba, hogy megtaláld a társadat. A csoporttagok havonta kétszer ülnek össze, és beszéljük át, hogy mi a következő lépés. Van hétköznapi, és hétvégi csoport is, így ahhoz tudsz csatlakozni, amelyik belefér a Te időbeosztásodba. A csoporttagokkal rendszeresen találkozunk kávézókban, szórakozóhelyeken, hogy ne mindig egy iroda falai között töltsük el az időnket. A célom, egy társkereső klub létrehozása, ahol hetente lehet újabb emberekkel megismerkedni.
A Mentor csoportok havonta két alkalommal, előre megbeszélt időpontban találkoznak. A csoportnak addig lehetsz tagja, amíg úgy nem érzed, hogy megtaláld azt, akit keresel. A tagság felfüggeszthető, és bármikor újrakezdhető. A köztes időben e-mailes segítségnyújtással segítem a csoporttagok társkeresését!

4. Zsebmentor Program

Tudom, hogy milyen nehéz az, amikor van egyedül küzdesz a társkeresés mocsarában, és úgy érzed magad, hogy ez egy olyan labirintus, ahonnan nincs kiút. Ilyenkor jönne jól egy külső szemlélő, de persze ilyen nincs melletted. Pedig ez a külső szemlélő tudna segítene az utadon, hogy a megtaláld a párodat.

Amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van egy erős oszlopra, amire mindig tudsz támaszkodni, akkor ne keress tovább. Most már biztosan nem leszel egyedül. Itt mindennél fontosabb a bizalom, mert napi szinten, sokszor együtt fogjuk meghozni a döntést, hogy mikor mi lesz a következő lépés, hogy végre jó móka legyen a társkeresés, és ne fogcsikorgató szenvedés!

Időtartam: 1-3 hónap, amely kérésre 3 hónappal meghosszabbítható. A menorálás ideje alatt reggel 7 és este 21 óra között rendelkezésre állok. Így akár randi előtt, közben és után is meg tudjuk beszélni a következő lépést heti hét napban! A csomag részeként személyesen, vagy kérésre videóchaton keresztül az első hónapban 6 órás, majd a 2. hónaptól havi 4 órás személyes konzultációra van lehetőség!

5. EGYÜTTMŰKÖDÉS

Rendezvényt szervezel, ahol jó lenne egy új arcot látni, aki a társkeresés kényes témáról beszél, vagy a cégednél sok az egyedülálló, akinek iránymutatásra van szüksége? Akkor ne habozz. Írd meg, hogy milyen előadásra gondoltál, hogy el tudjam dönteni, hogy tudunk-e együttműködni. email: tolvajnorbert@tarsugynokseg.hu

FONTOS!

1. JELENTKEZÉS: Amennyiben úgy érzed, hogy a segítségedre lehetek, akkor kérlek 2 mondatban írd meg, hogy mi a Te történeted, miért van szükséged segítségre, miért fordultál hozzám, és kérj árajánlatot. Mindenképp válaszd ki, hogy a segítség melyik formája érdekel.

2. DÖNTÉS: Ha felkelted az érdeklődésemet, akkor egyeztetni fogunk arról, hogyan tudjuk keretek közé önteni az együttműködésünket. Ezek után a csomagnak megfelelően elkezdjük a közös munkát Skype-on, Viber videóval és/vagy személyesen.

3. EGYÜTTMŰKÖDÉS: Én hiszek abban, hogy felnőtt emberekkel kezdek el együtt dolgozni. Ezt a mentalitást el is várom. Ha úgy érzed, hogy nem megy a közös munka szólj, és felbontjuk a szerződést. Természetes az el nem végzett munkáért nem kell díjat fizetni.