Társkeresés lelkesedéssel

Talán az a legnehezebb társkeresés közben, hogy az ember a lelkesedését fenn tudja tartani. Egy-egy pocsék randi vagy visszautasítás után a többség feladja, és úgy dönt, hogy inkább egyedül marad, hiszen miért is kellene újra és újra az, amit nem is olyan régen átélt.

A lelkesedés elvesztésével a legnagyobb probléma nem az, hogy már nem lelkesedsz tovább, hanem az, hogy elfelejted, hogy miért is kezdted el. Abban a pillanatban, ahogyan feladod a lelkesedésed, és a magányt választod a lelked is egy picit bele fog halni, mert úgy fogod érezni, hogy Te nem érsz annyit, hogy párkapcsolatban élhess. 


"A siker abból áll, hogy kudarcról- kudarcra haladunk, lelkesedésünk elveszítése nélkül."
Sir Winston Churchill

Pedig abban a pillanatban, hogy újra visszaszerzed a lelkesedésedet máris közelebb kerültél ahhoz, hogy megtaláld a társad. A társkeresés sokszor azon múlik, hogy hányszor tudod elviselni a visszautasítást. A többség ugyanis függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak róla rendszeresen fut bele abban, hogy kudarcot vall. Éppen ezért a sikeres társkeresés nem azon fog múlni, hogy milyen magas, kedves, csinos, gazdag, stb. vagy, hanem azon, hogy meg tudod-e őrizni a lelkesedésedet!

love-1054050_480_blog.jpg

 

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com