Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

Társkereső hátizsák

Egy ideje nézem, ahogy emberek próbálkoznak azzal, hogy megtalálják a társukat. Megy a maszkírozás, az önbecsapás, mások ámítása rendesen. Megérkeznek egy randira, hogy megismerjenek valakit úgy, hogy közben önmagukkal sincsenek tisztában.

theresa-klingenschmid-513506-unsplash_480.jpg

 

Ami igazán izgalmas a számomra az az, hogy a többség úgy vág bele az ismerkedésbe, hogy egyrészt nem zárta le korábbi kapcsolatát, másrészt telis-tele van előítéletekkel. Ezt a kettőt pedig cipeli magával mindenhová a társkereső hátizsákjában. Amint jön szembe valaki gyorsan beletúr a zsákba, és még mielőtt a másik ki tudná nyitni a száját kész ismeretanyaggal rendelkezik a másikról a tudásában lévő információk alapján. Ja, hogy az sokszor köszönő viszonyban sincs a valósággal?

A gond ott van, hogy komoly bizalomdeficit van, ami miatt nem tudsz megbízni senki másban, de leginkább önmagadban, illetve abban, hogy jó döntést tudnál hozni. Emiatt sokszor marad a maszatolás, a maszkírozás és a jól bevált, bár legtöbbször a valóságot messze elkerülő képzelgések.

A társkereső hátizsák igazi melegágya az olyan minden férfire, vagy éppen minden nőre igaz teóriáknak, amelyeknek lehet némi valóságalapja, de biztosan nem igaz a többségre. Biztos Te is ismersz ilyet, így most nem kezdenék bele egyik elemzésébe sem. Ehhez a városi legendákhoz csapódnak hozzá azok a saját élmények és tapasztalatok.

A gond az, hogy a hátizsák tartalma miatt nem találja a többség a társát. Nem azért, mert nem tud egy jó képet feltölteni vagy éppen azért, mert nem tökéletes a bemutatkozó szövege. De még csak nem is azért, mert kövér, gyereke van, csóró, kapafogú, alacsony, kopasz vagy mondjuk alacsony iskola végzettségű. Ezek mind-mind hatással vannak a társkeresésre, de az igazi gát az társkereső hátizsák tartalma. Mégpedig azt, mert a csomag tartalma miatt adja fel vagy éppen nem is mer belevágni magába a társkeresésbe.

Ezzel az a legnagyobb baj, hogy nehéz tovább lépni, nehéz kiüríteni a zsákot. De amíg nem tudsz szembenézni a saját társkereső hátizsákod tartalmával, addig az nem csak az ismerkedésben fog gátolni, hanem ha el is jutsz odáig, hogy legyen párkapcsolatod nagy eséllyel megmérgezi azt is, hogy újabb és újabb tárgyak, emlékek, érzések kerülhessenek a többi mellé, hogy aztán tovább cipelhesd a saját társkereső hátizsákodat!

 

 Ingyenes minikonzultáció, hogy helyére kerüljenek a dolgok: bit.ly/Minikonz

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://parkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6913906934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsi25 2018.05.22. 09:47:15

A neten keresgélö férfiak nagyon magas %-a selejt! Vagy: házas/gyereke van/ együtt él valakivel. Biztos van kivétel.... :D de én anno nem jártam sikerrel. A valo életben viszont megleltem a másik felem. Szoval nem velem volt a baj...

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz