Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

Nyuszik és parasztok, avagy hová tűntek a férfiak?

Vajon miért nem talál olyan sok pasi magának társat, ha reggeltől estig fent vannak a társkeresőkön, és ahol csak lehet ismerkednek? A leginkább releváns választ pont azok tudják megadni, akikkel szeretnének megismerkedni, a nők. Éppen ezért figyeltem a kommenteket, kérdeztem a nőket, hogy vajon miért nem jönnek össze senkivel, és mi a véleményük a pasikról. A közös nevező az volt, hogy a pasik szerintük két nagy csoportra osztható, a nyuszikra és a parasztokra. Többségük szerint pedig nincs más, és a férfiak mint olyan ki is haltak még valamikor a dinoszauruszokkal együtt.

chris-nguyen-477753-unsplash_480.jpg

Fontos! A blogposztnak nem célja, hogy bárkit megsértsen. Nem a férfiak bántására jött létre, hanem egyszerűen egy meglévő jelenségre kívánom felhívni a figyelmet. Én magam is nyuszi vagyok/voltam.

Elég sötétnek tűnik a helyzet, nem igaz? Vajon tényleg ennyire vészes a helyzet, és kik azok a nyuszik, és kik a parasztok? A két karakter jól bemutatható egyetlen film segítségével a Félénk vagyok, de hódítani akarok két főszereplőjével. Bár első nem látszik, de nincs is akkora különbség a két típus között.

A nyuszik

Önbizalomhiánytól szenvedő férfiak, akik rettegnek attól, hogy szóba álljanak egy nővel. Ez az egyetlen mondat jól leírja, bemutatja őket. Az igazság az, hogy számukra olyan lelki terhet, nyomást jelent az ismerkedés, hogy nem tudnak vele megbirkózni. Alapesetben lehet, hogy az élet más területén akár sikeresek is lehetnek, na de az ismerkedés nem tartozik ezek közé.

Hogy honnan ismered fel? Háááát, onnan, hogy amikor elindul feléd, hogy megkérdezze, hogy meginnál-e vele egy kávét, akkor pont abban a pillanatban, amikor eléd állhatna valami történni fog. Eszébe jut valami, hirtelen irányt vált, vagy egyszerűen csak totálisan és teljesen leblokkol. Előtte persze minden eltervezett, lejátszotta magában, hogy mi hogyan fog történni, de nem jött össze, mert az utolsó pillanatban, vagy már korábban, de visszavonulót fog fújni. Nőként pedig ott állsz, és nem érted, hogy miért nem történik semmi. Miért nem megy már oda hozzád, ha eddig úgy bámult téged, hogy majd kiesett a szeme.

A Parasztok

Sok esetben ők is tele vannak önbizalomhiánnyal, amit ők hangos, sokszor idegesítő viselkedéssel, megjelenéssel ellensúlyoznak. Tudják, hogy bátorságuk nem tart ki sokáig, így képesek, és a végsőkig fokozzák az ismerkedést, és okoznak ezzel sok-sok kellemetlen pillanatot azoknak a nőknek, akikkel szeretnének megismerkedni.

Tévedésből azt hiszik, hogyha majd ők is műmacsó, rossz fiú, alfa hím utánzatok lesznek, akkor majd minden nő a lábaik előtt fog heverni. A tévedésen alapuló stratégiájuk jellemzője, hogy nem érik el vele céljukat, de ezt nemhogy elfogadni, hanem egyenesen észrevenni sem szokták.  Azt gondolják, amikor a nő közli velük, hogy nem szeretné folytatni az ismerkedést, hogy csak kéreti magát. Pedig az elején imponálnak is a nők többségének, de olyan szinten tolják túl a biciklit, hogy az esetek többségben felégetnek minden hidat maguk körül, és esélytelenek lesznek arra, hogy elnyerjék a kiszemelt nő kezét.

De hová tűntek a férfiak?

A férfiak nem tűntek el, de ma nem divat igazi férfinak lenni, legalábbis a nyuszik és parasztok ezt gondolja. Az igazság az hogy közülük kerülhetnek ki azok, akikről a nők álmodoznak. Mind a két típusra igaz, hogyha egyszer hoz egy döntést, akkor igazi, vonzó férfivá válhat. A döntést persze meghozhatja egyedül, vagy segíthet benne egy példakép, vagy éppen olyan nő is előmozdíthatja a változást, aki szívének kedves, és aki miatt a változás mellett dönt.

A társkeresés legnagyobb problémája

A nyuszik miatt a nők rászoktak arra, hogy ők legyenek azok, akik kezdeményeznek. Ezzel még azokat is lebizonytalanítják, sőt elkényelmesítik akik alapesetben éreztek volna magukban elég erőt ahhoz, hogy ők kezdeményezzenek. Azzal pedig, hogy a parasztok átesnek a ló túloldalára sok-sok nőnek veszik el a kedvét magától az online társkeresés mindenféle formájától.

A gond ezzel az, hogy szépen lassan sikerül összehozni közösen azt, hogy sem egyik, sem másik fél nem tud társat keresni, mert a kialakult helyzetben a férfiak vagy nem mernek ismerkedni, vagy túlságosan bátrak, míg a nőknek fogalmuk sincs, hogy mit is kezdjenek ezekkel a pasikkal...

Hogy mi lehet a megoldás?

Persze az lenne a legjobb, ha a pasikból, nyuszikból is, parasztokból is férfi lenne, és ezzel párhuzamosan minden csajból ízig-vérig nő válna. Ha jól emlékszem ezt hívják utópiának, legalábbis a mostani helyzetben. De szerintem első lépként az jó megoldás lehet, ha a csajok nem kikezdenének a pasikkal, hanem olyan helyzeteket teremtenének, ahol akár egy nyuszi is merne kezdeményezni. Ha pedig egy paraszttal kerülnek szembe, akkor ne a szarvát próbálják letörni, hanem segítsenek neki, hogy hol van az a pont, ahol elkezdhetné túltolni a biciklit, és még mielőtt eljutna oda tudatosítsák benne. Nem mindenki menthető, de vannak olyanok, akik igen, és gyorsan megjegyzem, hogy nem csak a pasik fejében kell helyre tenni néhány dolgot, hanem a csajokéba, de az már egy másik poszt lesz.

 

 

 

 

 

Ha érdekel a téma, akkor bővebben olvashatsz a weboldalamon: http://bit.ly/tolvajnorbert

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://parkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr114082681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terézágyú 2018.07.06. 20:20:19

"Éppen ezért figyeltem a kommenteket, kérdeztem a nőket, hogy vajon miért nem jönnek össze senkivel, és mi a véleményük a pasikról. A közös nevező az volt, hogy a pasik szerintük két nagy csoportra osztható, a nyuszikra és a parasztokra. "

Nono. Legfeljebb a "facér", társkereső pasik oszthatók erre a két részre. Az "igazi férfiak" (ami persze egy hülye megfogalmazás) nem haltak ki - csak éppen nem keresnek társat, mert
1. van nekik, boldog családos emberek
2. "pillanatok" alatt megszerzik azt a nőt, aki kell nekik.

Az a nő tehát, aki panaszkodik, hogy "nincsenek igazi férfiak", az nyilván abba a csoportba tartozik, aki most (harmincon/negyvenen túl) egyáltalán nem kell az "igazi férfiaknak", mert nem elég "jó" hozzá.

steery 2018.07.06. 20:20:31

Ha bátor vagy és udvarias és nem erőlteted az ismerkedést, akkor is egyedül maradsz, mert ugyanúgy nem kellesz a nőknek és ugyanúgy folyton elutasítanak. Így nem csoda, hogy ha nincs pozitív megerősítés, visszacsatolás, akkor a sok negatív visszacsatolás csak a negatív viselkedési reakciók kialakulását segíti elő. Magyarul: megtanulod utálni, lenézni, gyűlölni és elkerülni a nőket. Hisz úgysincs bennük semmi jó.
Ugyanez a nőknél is prímán működik. Sok ilyen elvadult, szociopata nővel találkoztam már, akiket véglegesen elrontottak a tapló férfiak és igazi hárpia lett belőlük.

ételizésítő 2018.07.06. 20:20:46

Bloggerből is kétfajta van.
Van, amelyik tud írni, és van, amelyik nem.
Te nem.

Az írni tudó egyébként elég ritka, biztos azok is kipusztultak. Vagy legalábbis erősen Vörös Könyv-esek.

Andor Strasser 2018.07.06. 20:21:02

A helyzet mindaddig reménytelen, amíg nem arról jelennek meg írások, még pedig női szerzőktől, hogy hol vannak az igazi nők. Majd ha a nők önmaguk alkalmatlanságáról, alkalmatlanná válásáról kezdenek gondolkodni akkor talán a férfiak sajnálatos "eltűnésére" is értelmes válaszokat kapnak.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2018.07.06. 20:22:18

Ha ez ilyen egyszerű lenne. Ezek szerint a közös nevező az önbizalomhiány ami az egyik táborban alulvezérlést a másikban "biciklitúltolást" eredményez? Nincs is olyan, aki önmagától beképzelt, idióta és azt hiszi, neki ez a világ nem tud újat mondani? Kétlem,

A nyuszik táboráról pedig: azóta megfejtést nyert már, hogy egyes emberek nem azonosan szerepelnek a társkeresés különböző módozataiban. Tehát a nyuszi élőben mondjuk leblokkol, de neten bátran ráír arra, akihez élőben oda sem mer menni. Majd miután már online beszélgettek, élőben nem/sem fog lefagyni. De olyan is van, aki pedig írni nem tud/szeret, hullámzó bátorsággal kezdeményez, és tök jó férj is lehetne belőle akár. Nos, azt a nők mondjuk nem veszik észre, a két táboron kívül esnek.
Megérne a téma egy folytatást a társkeresés hogyanját és módjait vizsgálva illetve azokat is, akik egyik táborba sem tartoznak, pont amiatt, hogy más-más szituációban és módon képesek hatékonyak lenni.

az övezet gázai 2018.07.06. 20:22:30

Hogy ez mennyire távol van az igazságtól!

232323 2018.07.06. 20:22:38

a nők kezdeményeznek. HAHA :D

Alick 2018.07.06. 20:22:43

"De hová tűntek a férfiak?"

Már foglaltak. :)

Josagos 2018.07.06. 20:22:56

Férfi az, aki hímivarsejteket képes termelni. A többi baromság.

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.06. 20:23:33

Akkor én is írok egy ostoba leegyszerűsítést. Kétféle nő van: a ronda, meg a szép, aki nagyképű.

különvélemény 2018.07.06. 20:23:56

Nem.

Az egyik probléma az, hogy a nők szerint a pasik 80%-a rondább az átlagnál.
Erre jutott a tinder és az okcupid is a saját statisztikájukban.

A másik probléma az irreális elvárások tömege, miszerint a férfi legyen szinte mindenben jobb, mint ők, státusz, jövedelem, vagyon, iskolázottság, stb, tehát a maradék 20% nagy részét is kiszórják.

Karipapa01 2018.07.06. 20:24:29

Hölgyeim! Ezért harcoltak! Ez az emancipáció mellékterméke :D Tessék megbékélni vele!

Bicepsz Elek77 2018.07.06. 20:25:14

Az a problema, hogy mindenki valogat. Hepeszes Odonke es noi megfeleloje is a top 10-20%-ban keresi elete parjat.
Mas: az online ter nem jo. Tul sok a valasztek es sok no csak az onbizalmat felpumpalni jar oda. Hiaba szolitod le a not az 5 perc mulva hirtelen beijed es lekoptat online on(mivel egyszerubb is).

SZPIITII 2018.07.06. 20:27:24

Az a gondja a nőknek, hogy a FÉRFI irányít. Ez nekik nem jó, ezért az elmúlt években töketlenítették a férfiakat. Most ennek isszák a levét, mert a kisfiúkból nem vált férfi..
Amit ők keresnek, az igazából nem FÉRFI, hanem egy olyan "Férfi", aki irányít, más munkatársakat (férfiakat is), mert mondjuk vezetőBB pozícióban van, DE nekik nem parancsol..
Ilyenből persze kevés van, szóval szívják csak a fogukat, így jártak.

SciNu 2018.07.06. 20:27:57

"legalábbis a nyuszik és parasztok ezt gondolja."
*gondolják

Az igazi pasik meg hova tűntek?
1. Kapcsolatban vannak és nem nézelődnek emiatt.
2. Beleuntak a nők hülye játékába és inkább egyedül élnek.
3. Nem az ilyen "Hova tűntek az igazi pasik" típusú nyavajgó nők kellenek nekik ezért nem is találkoznak.

kolomparlole1114 2018.07.06. 20:28:04

Nők sincsenek, csak ribancok, azoknak meg ezek a parasztok kellenek. Csoda ha mindenki paraszt lesz, ha egyszer ez az út a pinához?

kolomparlole1114 2018.07.06. 20:28:28

"Nőként pedig ott állsz, és nem érted, hogy miért nem történik semmi. Miért nem megy már oda hozzád, ha eddig úgy bámult téged, hogy majd kiesett a szeme."

Nem. Nőként ott állsz és úgy bámulod hogy ó bazmeg, csak nehogy véletlenül idejöjjön, mert akkor meg kell dolgoztatni az agytekervényeimet, és kitalálni valami lerázós kamu dumát. A csávó látja hogy elejétől fogva tiszta bukó, hát jó hogy nem pazarolja rád az idejét.

kolomparlole1114 2018.07.06. 20:29:01

"Azt gondolják, amikor a nő közli velük, hogy nem szeretné folytatni az ismerkedést, hogy csak kéreti magát."

És milyen jól gondolják. :)

Thomas Dantes 2018.07.06. 20:29:09

Na elmondom hová tűntek. Tudod...az úgy van, hogy minden nő jó pasit akar. A kevésbé szépek is. A csúnyák is. Milyen a jó pasi? Jó külső, jó állás. A nők ilyet akarnak. Ilyet persze nem fognak találni, így hát elmennek azzal, aki az elképzelt ideált képes eljátszani.
Vagy: senkivel sem állnak szóba

Az első eset vége persze az, hogy óriásit csalódnak, a herceg nem herceg, hanem tahó büdös seggű paraszt.

Mind két eset vége a rinya: hová tűntek a normális férfiak?!

Ott vannak mindenhol, csak szóba kéne velük állni! Ja, hogy nem egy Brad Pitt? Ja, hogy nincs Audija? Hát kérem, az igényeket picit lejjebb kéne adni, pláne, hogy ti sem vagytok ám hercegnők...

jó tudom tudom..ti mind normálkis férfit kerestek. Hogyne. Persze. Legalább magatoknak ne hazudnátok.

Nem a normális férfiak tűntek el. A normális nők.

Gour 2018.07.07. 11:44:41

Amíg a nők 80%-át a pasik 20%-a dugja nem hiszem, hogy létezik más sikeres stratégia mint a szemtelen rámenősség és agresszió. A mai nők leszarják a klasszikusan normálisnak nevezett pasikat, az egyre extrémebb és szélsőségesebb egyedek a sikeresek a csajozásban. Aki kimarad az lemarad.

hillman. 2018.07.07. 11:45:04

Egyszer az athéni nök megkérdezték a spártai nöket, hogy miért tisztelik öket annyira:
-Mert csak mi nevelünk férfiakat.

Apuka nélkül minimális a férfinevelés esélye. A papucsos nök meg eleve papucsot nevelnek, mint ahogy a tündérkék is.
Tök jo a vállás intézménye, bizonyitja ezt a sok apa nélkül felnött töketlen.

Ahogy az is, hogy a férfiveröt magasztalják a növeröt lenézik. Szinte minden gyerekkori szomszédombol vitték mentök az apukát. Egy anyut se vittek el pedig büszkélkedtek tettükkel és fennen hirdették : megérdemelte.
A gyermek aki pár ilyet végignéz többnyire levonja a tanulságot.

Amikor a kamasz látja, hogy anyja a sokadik pasit nyomoritja meg; bizony felmerül a kérdés : mi értelme ? Ezért strapáljam magam? Hogy megalázzanak és kifosszanak.

Inkább leszek nyuszi mint, hogy ugy járjak mint az apám, vagy anyám bármegy tetszöleges szeretöje. Jobb félni mint rábaszni.

gabcigirl 2018.07.07. 11:45:18

@ételizésítő:

Nem osztom ezt a véleményt. Mert bár lehet, hogy a szerző nem a tollforgatás arisztokratája, találóan jellemez egy sokakat érintő helyzetet. Nyuszik? Parasztok? Így van!!!! /Utóbbi több.../

Zalán Maurer 2018.07.07. 11:45:32

@SZPIITII: teso detto! Ugyenez a mi eszrevetekunk is. Kb 8-10 eve figyelem/figyeljuk ezt a trendet a haverokkal es egyertelmu a jele, meg az utcan is látszik. Vannak kivetelek de nagyon csekély.

Zalán Maurer 2018.07.07. 11:45:48

@Thomas Dantes: ugyanerre a megallapitasra jutottunk a haverokkal. Sajnos azt kell mondjam, 30 ev aktiv csajozasi tavlatombol, hogy be kellene keretezni a kommentedet. Sajnos... bar csak nem kellene, de jo is lenne

Zalán Maurer 2018.07.07. 11:45:56

@különvélemény: ugyanerre a megallapitasra jutottunk masik 13 haverommal is az elmult nehany ev tapasztalatai alapjan. Akkor sokat nem tevedtunk ha neked van igazad. Bar ki tudja... lehet hogy ez csak egy fatális véletlen ;)))

Zalán Maurer 2018.07.07. 11:45:59

@abcdefghijklmm: bingo teso! Vagy ha nem nagykepu a jó nő, akkor nagyon magasak az elvarasai.
A 'magasat' anyagiakban is értjuk!!

Zalán Maurer 2018.07.07. 11:46:11

@232323: nem kezdeményeznek magyarorszagon a magyar nők. A kulfoldi csajok kezdemenyeznek. Velem tobb esetben megtortent ez itthon is es ausztriaban is. Itthon egyszer sem, soha.

Zalán Maurer 2018.07.07. 11:46:14

@Andor Strasser: jogos! A megoldás kulcsa a ferfi de annak annak a Nő a zárja! Es jó zár nélkul a legfaszabb kukcs is hatastalan.

Zalán Maurer 2018.07.07. 11:46:45

Tobb tarskereson fent vagyok. Van ingyenes van fizetos is kozottuk. Az ingyenesen a legjobb randij atlag alatti külsővel 'megaldott'... partnerekkel sikerult, a fizetoson atlag feletti kulsovel. Fizetos alatt azt ertem amikor a pali havonta fizet a csajnak hogy nala lakjon vele eljen vahy sexeljen. Ezen kivul is kábé naponta van olyan hogy 3x is odamegyek nőkhöz/lányokhoz az utcan. pl. dunapartibterasz, igenyes lerthelyseg, laza kocsma, szinhaz stb...
De van a barati korbol is nyomulasom.
Van Kocsival es kocsi nelkul, haverral es egyedul, mindenfele stilusu igenyes ruhaval, es eleg vagány cucokkal, humorral es batorsaggal vegyesen.
De a kezdeti vagyis az elso spontan utcai 'randi' vagy esemeny utan, kavezas borizas egy kis cseveges utan ami majd minden esetben osszejon nekem, mobilszamcsere es egyebek, ezutan viszont soha semmi nem tortenik az atlagnal jobb csajokkal, mert vagy utolag kiderul hogy jaaa hat van neki pasija, vagy csak ugy ok nelkul elszivarognak. Nem kell keresni a nagy megfejtest nem kell otletekkel eloallni hogy miert, mert ezek elemzesen mar reg tul vagyunk a haverokkkal. Tehat ez a cikk egy rakas fos. Ennek koze nincs a valosaghoz. A kommentek írják meg a valosagot. Aki pedig a kuksom kapcsan probal magyarazatokat krealni nezzen meg a facebookon sajat nevemen kommentelek csajszikáim! Na Ennyit a bátorságrol. Ui: ma lemegyek Győrbe csak hogy a videki lányok se hervadjanak el :) de nehany uj cuccon kivul nem hozok haza mast valszeg... ugyhogy a gond sokkal nagyobb es a pasik fejében van a megoldas kulcsa, de a Nő annak a zárja! Es a zárakkal k...va nagy gond van ám pajtikáim

Éhesló 2018.07.07. 11:46:53

Egy golddigger ribancnak mindenki nyuszi és/vagy paraszt.
Felénk magyaroknál egyébként a parasztok a társadalom fenntartói évszázadok óta, akik minden háború és nyomor ellenére művelik a földet, nevelik az állatokat, őrzik a hagyományainkat, felmérhetetlen tudást őrizve és adva át a sikeres túlélésünk érdekében.
Aki pedig ezek után a paraszt szót szitokként próbálja használni, csak egy senki.

kvadrillio 2018.07.07. 11:47:05

a rákkeltő valsartanért is fizetni fognak !!! :O))) MERT NINCS GYÓGYSZERBIZTONSÁG MAGYARORSZÁGON !!!

Nagyjából 552 találat (0,35 másodperc)
Keresési eredmények
Thalidomid – Wikipédia
hu.wikipedia.org/wiki/Thalidomid

A thalidomid (INN: thalidomide) csontvelőrák és lepra elleni gyógyszer. Az ötvenes évek végén jelent meg Nyugat-Németországban Contergan néven, mint ...
Hatvan éve kezdődött a leghírhedtebb gyógyszertragédia - Origo
www.origo.hu/egeszseg/20140203-hatvan-eves-a-contergan-thalidomid.html

2014. febr. 5. - Valamivel később, 1957. október 1-jén aztán a thalidomid önálló gyógyszerként is debütált: a cég Contergan nevű új termékét valóságos ...
Megfejtették a Contergan hatásának okát - Medical Online
medicalonline.hu/tudomany/cikk/megfejtettek_a_contergan_hatasanak_okat

2010. márc. 18. - (E döntésnek köszönhető, hogy az FDA presztízse óriási mértékben emelkedett a Contergan-botrány kirobbanása után.) A gyógyszert negyven ...

Süsüke 2018.07.07. 11:47:24

@Thomas Dantes: es az altalanositassal fel is tetted a koronat a remekmu hozzaszolasra :-) a sok ostoba statuszhajhaszo nyikorgo picsa mellett allitsd hadrendbe azokat a teremtes koronait, aki szoba sem all velem mint novel, ha nem tud a haverok elott villogni, nem teszem szet rogton a labam, nem leszek masodik anyukaja, vagy idonkent megkerdezem, ugyan hol jart egesz ejjel...... na belefaradtam. Inkabb elhivom fagyizni ferjuramat es halat adok, hogy nem kell resztvennem a lehurrogo versenyben :-)

jandera 2018.07.07. 11:47:47

A nő élete első részét avval tölti, hogy megkapja az igazi férfit, a domináns hímet.
A második felét pedig avval, kiirtson belőle minden férfiasságot és ő domináljon a kapcsolatban.

csakférfi 2018.07.07. 11:47:58

Az elsö kommentem "elszàllt".
Mi rosszat írhattam?

"Nyuszik és parasztok, avagy hová tűntek a férfiak?"
Hogy hovà?
Elvették a normàlis nöket!
A tinderen meg maradt a........
Nök és férfiak.
Akiknek most a véleményét a poszt, igaznak àllítja be.
Nem a "net" a tàrskeresés valòsága.
Itt csak dezinformàciòt kapnak egymàsròl az emberek.
:)

kolompar lole 1113 2018.07.07. 11:48:03

@Thomas Dantes:

"Nem a normális férfiak tűntek el. A normális nők."

Pontosan!

csakférfi 2018.07.07. 11:48:09

Hogy hovà tüntek a férfiak?

Elvették a tinderen fellelhetö normàlis nöket.
Így ott az "alja" maradt....férfiböl és nöböl egyarànt.
Maradtak a kurvàk és a hisztérikàk.
Akinek most épp a véleményét halljuk a poszton keresztül.
Halàli!

:) :)
Csak megmosolyogtat ez a szüklàtòkörü vilàg.
A tinderé.
:)

Hajdú Peter 2018.07.07. 11:48:19

A rosebb probalkozon, hogy majd 20-30 ev mulva megvadoljak az embert ezek a mituzo kurvak.

Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember · http://elmenypark.net 2018.07.07. 11:48:23

Ott a svéd példa. A nőik ilyenné formálták a vikingek utódait, hogy aztán az izmos fekafaszra váltsák őket. A mai magyar valóság se jobb ennél.

Nerevaryne 2018.07.07. 11:48:39

Nem tűnt el se a rendes pasi se a rendes nő, csak nem találkoznak. Hol is találkozna két intelligens, igényes, átlagos anyagi helyzetű ember? Könyvtárban? Klubokba ismerkedni igényes emberek nem járnak, mert ott csak parasztok meg ribancok "ismerkednek", és ha egy értelmes ember is szeretne azt ott nem lehet, mert ugye ezzel a ténnyel mindenki tisztában van.

Moziban nincs ismerkedés, kávézóban étteremben nem illik, azon meg nem kell csodálkozni, hogy az utcán nem megy oda egy férfi se megkérdezni egy random nőtől hogy szabad-e.

Esetleg egy házibuliban lehet ismerkedni, egy olyanban ahol nem a mértéktelen alkoholfogyasztás a központi téma. Ehhez persze nem árt egy széles baráti kör, ami egyre kevesebb embernek adatik meg. Ennek is sok oka van, de nem ez a téma most.

A végén ott ül Mr. Remek Férj és Ms. Tündéri Feleség otthon, egymástól három utcára, és azon gondolkodnak, hogy hol lehetne találni valakit aki nem ribanc és nem paraszt.

Aztán össze-összefutnak jelöltekkel itt-ott munkában, bevásárlás közben, vagy egy jó buliban, hogy aztán kiderüljon, hogy a másik vagy foglalt, vagy 200 kilométerre lakik, vagy abszolúte semmi közös nincs bennük.

Telnek az évek, végül mindkettőnek elege lesz, a nő elmegy ribancot játszani egy klubba, mondván hogy majd megváltoztatja a parasztot, a férfi meg fog magának egy ribancot, mondván majd talán felnő a házasság után. Vagy összejön vagy nem. Általában vagy nem.

Csak egy tipp a nem parasztot kereső nőknek: ha nem sikerül csak a parasztok figyelmét felkelteni, akkor annak az lehet az oka, hogy ribancnak néztek ki, és a férfi aki nem ribancot keres bizony nem fog odamenni.

Az úriemberek kihalásán sajnálkozó nők többségének eszébe sem jut úrihölgyként viselkedni.

szemétpasi 2018.07.07. 11:49:13

Én még 30 alatt vagyok, de egyetem után, jó állással, saját lakással, átlagos kinézettel. Nem szokott különösebben gondom lenni a csajozással, ennek ellenére oda jutottam, hogy jobb egyedül. Miért jutottam ide?

A korombeli nőkből 2 fő típus van:
1. Még ki akarja élni magát, buli, utazás, barátnőzés, flörtölés még úgy is, hogy elvileg kapcsolat van és szóban komolyabbak a szándékai. De látszik rajta, hogy még nem kész magát lekötni semmilyen mértékben, csak a szülői/társadalmi nyomás miatt kell mellé egy jó hapsi. Olyan mint egy cuki táska, vagy egy szép fülbevaló, lehet mutogatni a képeit a kollégáknak akik majd irigykednek, ha szerencsés akkor a pasi majd még költ is rá jó sokat, de ez végülis nem elvárás, csak hagyja "élni".
2. Görcsösen akar már családot, a gyerek, a fészekrakás áll mindenek felett. Nagyon hamar elkezdi pedzegetni a házasság kérdését és folyamatosan érződik rajta, hogy ketyeg a biológiai órája.

Ezen kívül persze még van sok más típus is, de 20-30 között ez a kettő a meghatározó.
Van aki ezt marhára élvezi, hiszen mind a két típust könnyű megfektetni ha édes kis hazugságokat súg az ember, úgy tesz mintha ugyan azt akarná/nem zavarják a dolgok. Én személy szerint és a legtöbb hasonló életkorú/státuszú barátom is így van ezzel.

Az a vicc, hogy vagy a sokkal fiatalabb (max 20-ig) és az idősebb, 30 feletti nőkkel jövök ki legjobban, és ezekkel a korcsoportokkal voltak a legjobb kapcsolataim. Az előbbi még nem görcsöl, még nem pánikol, hogy "nem volt fiatal", az utóbbiban meg már lecsengett ez.

venszivar 2018.07.07. 11:49:21

Én személy szerint NEM vaok érintett! DE naon rég óta "foglalkozom" a témával! Van egy évek óta általam ismert csupa férfiakból álló csoport... éppen a héten látogattam meg őket s az egyik 40-es agglegény sráccal annyira jóban vagyok, hogy többedszerre azon viccelődtünk, hogy 9 "férfi" közül, három nős (35-45 évesek) az egyik cigány (AZ EGYETLEN CIGÁNY KIT EDDIG VALAHA ISMEREK, KINEK SZAKMÁJA VAN S NAGYON ÉRT HOZZÁ S HOSSZÚ ÉVEK ÓTA SOHA SEMMI GOND NINCS VELE!) Viszont neki 6, azaz hat gyereke van! Vissza a többiekre... kettőről úgy tudom,hogy van nő az életükben.

Viszont három "férfi" (25-35-45) "MÉG P.NÁT SEM LÁTOTT"! Őket hívom én kappanoknak. A cigány srácon kívül (akivel SEMMI bajom!!!) az összes többinek összesen 2 v. 3 gyerekük ha van.

elgondolkoztató..... ENNYI.

gigabursch 2018.07.07. 11:49:30

Hmmm.

A feleségem, süt-mos-vasal-rendet tart.
Van három gyermekünk
Én meg ellátom a férfimunkákat.
Mindemellett szeretjük és becsüljük egymást.

A feleségem még nem volt harminc, de már volt három gyermeke, gyermekek közt másfél-másfél év munkaviszonya és már két diplomája.

Ő tisztában van azzal, hogy az élet senkit nem vár meg.
De sok-sok "önmegvalósító" emancipunci csak áll mint f@sz a nudistastrandon és néz, mint Rozi a moziban.
Mert "elvárásai" meg "igényei" vannak.
Nem, tévedés: Értékzavarai vannak és nem kapott idejekorán az apjától nem sokat, de évi max. két taslit, hogy eltévedt az élet mezején. S addig jó, míg az apjától kapja meg, és nem az élettől.
Mert az apjáéban felelősség és szeretet van.

Dread Naughty 2018.07.07. 11:49:45

Ne haragudj öregem, de olyan faszságokat írtál össze, hogy simán ezt kéne vetíteni a dildo-világkiállításon a nagy kivetítőn.
Persze, a nők kezdeményeznek.
Ez valami olyan városi legenda, ami a királyvíz sem képes eltakarítani...
Kibaszott, mocskos hazugság, amit a nők terjesztenek, de persze tudják, hogy mocskos hazugság, csak ezzel céljuk van: önmaguk kompetensként való bemutatása.

Marhára nem áll jól az sem, hogy a nőket egybehangzóan tökéletes és kedves kis lényeknek mutatod be, akik csak a béna / erőszakos patriarchátus áldozatai.
Na nem miattunk baj, hogy ilyenekkel eteted őket, hanem miattuk, mert továbbra is csak megerősíted őket abban amit hisznek, miszerint
1. Ő szép. Szép akkor is, amikor nem az. Ő lehet szőrös, kopasz, dagadt, mert ma már minden szép... mert feelings.
2. Ő mindent megtesz így is, mindent jól is csinál és az egyedüli feladata várni. Az erős-önálló-jól képzett nő(mert mutass nekem egyetlen pinát ma az országban, amelyik önbevallásos alapon nem ebbe a csoportba tartozik) és igenis megérdemli azt, amit összeollózott a kis fejecskéjében a facebookról, filmekből és gyerekkori mesékből. Aki pedig nem éri el azt a szintet, amit megálmodott(legyen az bármilyen), az húzzon a picsába... lehetőleg magától, amíg szépen van.
3. Ő bármeddig ráér. Ha pedig már nem, akkor majd a kettes pontban szereplő valamelyik önkéntes lúzert úgyis bepalizza. Két cumi után egy elrágott gumi és már csak a számlaszámot kell átadni neki a havi apanázshoz. Ő, a nő, nem veszíthet. A férfiak azért vannak, hogy szolgáljanak. Ki így, ki úgy.

Az a baj, hogy te nem a megoldás, hanem a probléma része vagy.
Nagyon, piszkosul közel van az az idő, amikor nem lesz szüksége egymásra a két nemnek, mert olcsó prostitúció, szexdroidok, mesterséges méh is lesz elérhető az átlag ember számára, de a nőknek mi marad?
Vagy te tudsz olyan tudóscsoportról, amelyik Mr. Greyeket kísérletez ki nőknek?
Ugye, hogy nem...
A nőket a te fajtád kúrta el, csak valamiért nem a te fajtád kell, hogy feleljen majd ezért. Soha nem volt ennyi boldogtalan és elveszett nő, de sajnos annyi agya nincs a többségüknek, hogy megtalálja az okozóját. Helyette a nyilvánvaló, a kézenfekvő ellenségre mutogatnak majd, a férfiakra.
Pedig mi aztán kurvára nem változtunk és nem is fogunk. Jó segg, jó szopás, finom vacsora és nyugalom, ezt keressük, ezt fogjuk keresni, nem pedig az öntelt, hájas, hipergám feminácikat, akik a saját önigazolásaikban fürdenek naphosszat, amit te és a fajtád kevert ki nekik.

Kovolaci 2018.07.07. 11:49:51

Nem akarom elhinni, hogy ez valóban így lenne, 54 éves vagyok az én idömben nem volt internet, csajoztunk 1000el, nösültem, többször is.....nem panaszkodtunk, nyavajogtunk, tettük amit a programunk diktál.....talán ma is ezt kéne tenniük!:)

]{udarauszkasz 2018.07.07. 11:49:56

@Thomas Dantes: ott a pont. A helyzet az, hogy a 70-80as evek generacioja, es a mostani is komoly ferfitulsulyban szenved. Igy aztan a nok vannak sinen.

Marty Mcfly 2018.07.07. 11:49:59

ez nem ujdonsag... mindig is vtak ilyen kategoriak, csupan az internet felgyorsitotta es nagy plenum ele tarta az amugyis letezo jelenseget. legkozelebb majd arrol ir a poszt szerzoje, h vannak ringyo tipusu nok?? uncsi...

kvadrillio 2018.07.07. 11:50:03

hol vannak.....hol vannak....hááááát a virtuális térben. :O))))))))) Várják a robotnőket, akiket majd behálózhatnak...:O))()))

bontottcsirke 2018.07.07. 11:50:07

Cicafiúk már nem divat?

venszivar 2018.07.09. 16:09:52

@különvélemény: Egy fontosat kifelejtettél! :) Pár centivel nagyobb legyen a farkunk, mint az övék.... :):D

#szájbergyerek# 2018.07.09. 16:09:57

"a nők rászoktak arra, hogy ők legyenek azok, akik kezdeményeznek"
Eddig olvastam...

Te melyik párhuzamos univerzumban élsz?

Barcaa 2018.07.09. 16:10:13

@SZPIITII: Nagyon jól mondod!
Kit keresnek a nők? Az "alfahímet", aki önálló, "rosszfiú", balhés, aztán egy olyan pasiból akarnak papucsot csinálni akit irányíthatnak.

Aztán ha rájönnek hogy nem sikerül őket irányítani, hogy más nő is megkörnyékezi őket, vagy hogy vannak problémás dolgai, akkor meg jön a szokásos "minden pasi egy szemét" szöveg.

Barcaa 2018.07.09. 16:10:24

@különvélemény: Ez még oké is lenne. De amikor a nő elvárja hogy emellé még mesemondókat megszégyenítő módon beszélj számukról érdemes dolgokról és találd ki:?D

Érdemes felnézni a társkeresőkre is, minden második csajnál már ki van írva hogy a "szia" meg "szia miujság/mivanveled/mizu?" meg stb kezdetű levelekre nem is válaszolnak..
Bammeg, mi a fenét kellene hirtelen mesélni egy full idegen csajnak akivel még 1 mondatot sem beszélt az ember? :D
Ja hogy az ilyen elkényeztetett p*csák azt akarják hallani hogy"bocs majd visszaírok de most épp Monacoba repülök a magángépemmel üzleti ügyben és be kell csekkolni a reptéren"? :D

Barcaa 2018.07.09. 16:10:34

@232323: Viccesen hangzott :D

Inkább az látszik hogy a nagy kínálat miatt a nők már mindent elvárnak, cserébe a semmiért. Hány olyan csajjal találkoztam már aki magától 1 szót se szólt mert" nyűgözzön le, legyen bőbeszédű miközben egy szót se szólok", aztán olyankor meg azt hiszem(meg sokan mások) hogy ellenszenvet éreznek a nők, aztán csak utólag derül ki hogy amúgy pont hogy bejövős volt, de mivel fogóval kellett minden szót kihúzni belőlük így nem ezt gondolta az ember.

Zalán Maurer 2018.07.09. 16:11:25

@Dread Naughty: kemeny, szokimondo lenyegretoro vagy. Egy gond van mindazzal amit irsz: hogy kurvára ugyanezt látjuk Mi is nehany a haveri korbol. Ajanlom mindenkinek Dread Naughty kommentjét.

]{udarauszkasz 2018.07.09. 16:11:33

@bontottcsirke: Kikerem magamnak:D En birom a macskainkat:))

nem várt fordulat 2018.07.09. 16:11:42

nevetek a poszto es a kommenteken is. borzaszto egyszeru a keplet: legy ferfi, elj becsulettel, szerenyen, ne foglalkozz a muszemlillas mukormos picsakkal, ne a telefonodat basztasd, legyel tiszta, tanulj, legyen onbizalmad.

tobb gondod nem lesz a csajozassal.

Zalán Maurer 2018.07.09. 16:11:49

@Nerevaryne: hat oregem Te mar nem eltel hiaba. Osztom es átéltem-átélem amit irsz.

EssEm 2018.07.09. 16:12:04

@Éhesló: A magyar nyelvben a paraszt használatos 'műveletlen, durva, tahó' értelemben. Ezen lehet érzékenykedni, de megváltoztatni nem. Akár bele is nyugodhatunk.

Az a földműves meg ugyan nem sértődik meg ezen, tudja hogy nem neki szól.

Visceroid 2018.07.09. 16:12:11

Magyar csaj csak külföldi pasival jár.

M87 2018.09.17. 20:05:44

@Thomas Dantes: Van igazság abban, amit mondasz, de az éremnek két oldala van. Ha szívedre teszed a kezed magad is azzal a nővel állsz inkább szóba elsődlegesen vagy akarsz tőle többet is, akit vonzónak találsz külsőre és ezzel átment a szűrődön. Itt mindegy milyen külső, mert a saját ízlésed magad ismered. Amit írsz annak a dolog fordítottja is igaz. Ezt nem lehet nemekre leegyszerűsíteni.
Ha már válogatósság. Aki megteheti válogat nemtől, kortól függetlenül. Az, hogy túlértékeli valaki magát esetleg és úgy érzi neki jár a top csaj/pasi az legyen a mindenkori kereső baja. Ha nem viszonozza az érdeklődést belátható időn belül hagyni kell és folytatni mással az ismerkedést. Joga van hozzá olyan mércét felállítani, amilyet akar, ha meg nem talál így járt vagy átértékeli a preferenciáit, de ez már az ő feladata lesz. Arra van van egyénileg ráhatásunk, amit mi tenni tudunk magunkért. Az, hogy belsőleg ki mennyire jó ember mindegy, ha már a beugrón nem megy át valaki ott ette meg a fene. Senki se mondta, hogy könnyű terep. Sokaknak adott, hogy fejlesszen magán. Ha magad is tudsz emelni a színvonaladon panaszkodás helyett élhetsz vele. Közben is lehet csinálni a társkeresést online a realitások talaján maradva, ha ez a tereped.

M87 2018.09.17. 20:05:48

@Névtelen betelefonáló: Minden ismerkedési forma másfajta ügyességet igényel. Aki mondjuk szeretne tartósan megállapodni azt csak próbálkozással lehet, ahol nincs királyi út. Mindenki abból tud főzni, amije van. Sajnos vagy nem először a külső az, ami eladja a másikat. Főleg, ha társkeresésre adja a fejét online. Garancia egyikre sincs, de megadja az esélyt a pártalálásra. Szerintem lelkialkat és életvitel kérdése, hogy kinek melyik mód jön be jobban. Nem lehet megspórolni, hogy tenni kell érte, aki komolyabban gondolja.

M87 2018.09.17. 20:05:53

@steery: Viszont, ha adott nő valamitől vonzónak talál könnyebb dolgod lehet. Itt is attól függhet általában, hogy ki csinálja és nem a mit. Van különbség, hogy milyen szintű nőnél milyen szintű férfi próbálkozik. Nincs lehetetlen, de tudomásul kell venni, hogy ebben nincs igazság.

Éhesló 2018.09.17. 20:06:23

@EssEm: Felénk magyaroknál a főldműves az nem paraszt, mert a parasztok nem csak földet művelnek, hanem a társadalom fenntartói évszázadok óta, akik minden háború és nyomor ellenére művelik a földet, nevelik az állatokat, őrzik a hagyományainkat, felmérhetetlen tudást őrizve és adva át a sikeres túlélésünk érdekében.
Aki pedig ezek után a paraszt szót szitokként próbálja használni, csak egy senki.

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz