Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

Éhező társkeresők

Az online társkeresés világa egyre inkább hasonlít az Éhezők viadalára, ahol egy kreált világban életre-halálra küzdenek egymással a résztvevők. Ha budapestiek csapnak össze, akkor még a kerületek is megvannak, bár a megyéket is feloszthatjuk éppenséggel, ha arra vágyunk. De az igazi kérdés az, hogy mire is éhezik egy mai társkereső?

sept-commercial-392141-unsplash_480.jpg

 

Meggyőződésem, hogy azoknak a többsége, akik ma egy olnine társkereső oldal, vagy éppen randiapp segítségével keresik a társukat nem is társra vágynak, hanem egyszerűen a bennük rejlő éhséget akarják csillapítani. Modern harcosként, olyan botcsinálta Éhezők viadala folyik minden percben, amelyen próbálják legyőzni azt, akivel azért kezdtek el ismerkedni, mert valamilyen szempontrendszer szerint szimpatikusnak találták! A társkeresők többsége a benne rejlő ürességet, űrt úgy próbálja meg betölteni, hogy valakit jól belegyömöszöl. Ez lehet, hogy ideig-óráig működni is fog, de egy ilyen kapcsolatnak meg vannak számlálva a percei már a legelején. A kapcsolat felbomlása borítékolható már az első randi előtt.

De mire is éhezik a legtöbb társkereső?

A sor szinte végtelen, de én most összegyűjtöttem az 5 leginkább meghatározó „éhségformát”. Az összes többi ezen 5 variáció újabb és újabb változata csak pepitában! A kérdés persze az is, hogy „hősünk”, aki éppen társkereső létformát folytat vajon egy, vagy akár több területen is ki van-e éhezve?

Éhezik a figyelmet

Nem vágynak mára, mint arra, hogy megkapják azt a figyelmet, amely betömi bennük a lyukat. Ilyenkor új társuk minden figyelmére igényt tartanak, és nem tudják elfogadni később sem, ha a párjuk másra is figyelni szeretne. Ráadásul cserébe nem adnak vissza semmit sem.

Éhezik a szeretet

Ez hasonlóan az előzőhöz minden szeretetre igényt tart. Falja, habzsolja a felé áradó szeretet, és megfolytatja a másikat, hogy minden egyes cseppet ki tudjon préselni belőle. A kapcsolat végén pedig a fejéhez vágja a másiknak, hogy őt nem szerették.

Éhezik a törődést

Azok, akik a törődést éhezik arra vágynak leginkább, hogy kiszolgálják őket, és királynak érezhessék magukat. Hülyén hangzik, de leginkább az hiányzik az életükből, hogy legyen valaki, aki szolga módjára lesi minden kívánságukat és teljesíti azt.

Éhezik az érintést

Az érintésre éhezők többsége sokszor nem vágyik többre, mint egy ölelés. Ez az éhség sokszor magába foglalja a szexuális vágyat is, de alapvetően nem ilyen természetű. Egyszerűen arról van szó, hogy ahhoz, hogy embernek érezze magát szüksége van arra, hogy valaki megérintse, megfogja a kezét, átkarolja.

Éheznek egy baráti szóra

Nem társat keresnek, hanem társaságot, mert arra lenne szüksége, hogy legyen valaki a közelében, hogy valakivel tudjon programot csinálni. Ők azok, akik a közös programon túl semmit sem tudnak elképzelni a leendő párjukkal. 

Hogy mi lehet a megoldás?

A probléma, hogy nem saját maga akarja megtalálni a hiány ellenszerét, hanem függővé teszi magát valaki mástól. A megoldás az lehet, hogy csak az után vág bele a társkeresésbe, hogy helyre billenti önmagát. Mert így kerek egészként társkereső üzemmódban a másikra tud koncentrálni, meg tudja igazán ismerni, és nem arról fog szólni az ismerkedés, hogy a hiányérzetét szeretné csak valakivel feltölteni. 

 

Ha érdekel a téma, akkor bővebben olvashatsz a weboldalamon: http://bit.ly/tolvajnorbert

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://parkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4614171385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz

Társkereső Facebook Csoport

 
Nem kell egyedül lenned!
Zárt csoport · 247 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Nem kell egyedül lenned! Egy csoport azoknak, akik meg akarják találni az új párjukat! A csoport célja tehát az, hogy tanulhassatok, megismerjetek m...