Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

Tűzönjárás, vagy a legspirituálisabb randi, ami örökre összeköt!

Nincs jobb egy olyan randinál, amikor egyszerűen izzik a levegő, és teljesen egymásra tudtok hangolódni. Mi lehetne jobb egy kis izzásra, egy is rezgésszámnövelésre, mint a tűzönjárás. Gondolj bele, egymásra hangolódtok, majd emelitek a másik rezgésszámát, hogy ezzel adjatok erőt a másiknak. Majd egyszer csak átsétáltok a parázson. Egy életre szóló élmény, egy igazi spirituális csoda! Vagy mégsem?

Anikónak!

joshua-newton-146009-unsplash_480.jpg

Nem hiszek a sablonokban, bár a 0. randi szabály jól jöhet, ha még soha nem találkoztál a másikkal. De egy ilyen élmény, amikor a lelkek ennyire összeérnek úgysem az első találkozás alkalmával fog megtörténni. Hiszen minél jobban ismered a másikat, annál jobban fogod tudni emelni az ő rezgésszámát! Arról nem is beszélve, hogy ki akar egy unalmas kávézóban, parkban vagy bármilyen más eseményen részt venni, ha éppen tűzön is járhatsz vele. Igaz, nem kéz a kézben, de azt mindjárt elmondom, hogy miért!

Te mit tudsz, a tűzönjárásról? Gondolom megvan, ahogy a tengerparton égő parázson emberek átsétálnak, és elmondják, hogy milyen spirituális élményben volt részük, és micsoda erőt, bátorságot éreztek, sőt vannak olyanok, akik egyenesen arról számolnak be, hogy magával Istennel is kapcsolatban léptek a séta során. Hát kell ennél nagyszerűbb randiélmény?

De van ezzel egy kis bibi! Megvan az a vicc, hogy mi a különbség a patkány és a mókus között? Hát a marketing…

Pénteken egy beszélgetés során világosodtam meg. Na nem spirituális élmény volt, hanem amolyan leesett a papír 20 Filléres, hogy emberek mennyire másképpen értelmezik a tűzönjárás jelenségét, és mennyire félreértik azt, és lesz hamis randi élményük, ha éppen ezt az eseményt választják a következő randinak.

Kezdjük az elején! Több száz éves dokumentál események vannak, amikor is emberek szent képeket, ereklyéket, különböző kegytárgyakat vagy éppen embereket mentettek ki a lángok karmai közül. Mindenki emberfeletti tettnek tartotta, és a krónikák is úgy számoltak be, hogy minimum isteni segítség kellett ahhoz, hogy karcolás, mi több égésnyomok nélkül a lángokat mezítláb megjárva vissza tudjon térni a hős, aki szembe nézett a biztos a halállal. Talán ezért, vagy éppen másért a hit valódi bizonyítékaként tekintettek ezekre a cselekedetekre.

A ’70-es években, hol máshol, mint Amerikában mint bátorságpróba kezdett elterjedni a tűzönjárás, és jöttek a spiri megmondó emberek, akik magát a spiritualitást látták benne. Most nem mennék bele abba, hogy mivel magyarázzák ezt, erre egy 3 másodperces kereséssel Te magad is ár tudsz találni.

DE! Az igazság az, hogy semmi spirituális nincs abban, hogy Te végig tudsz-e menni egy parázzsal kirakott úton anélkül megégne a talpad, vagy sem. Ezzel nem Isten létezését akarom kétségbe venni, vagy azok hitét, akik erre hivatkoztak, hanem egyszerűen csak arról van szó, hogy ez nem más, mint egyszerű fizika.

A tűzönjárás hátterében egy egyszerű jelenség áll. Mégpedig az, hogy a talp a hő hatására elkezd megizzadni. Az így keletkező vékony réteg pedig megvédi a bőrt attól, hogy megégjen. Éppen ennek a hatásnak a maximális elérése miatt nem szabad futni a parázson, mert akkor nem izzad elég gyorsan a talp, illetve hátrafordulni, mert akkor az egyensúly változás miatt ez a vékony réteg nem a talp alatt lesz, hanem elfolyik a talp felületéről. Így a kézen fogva séta is kimarad, mert mindenkinek a saját, nyugodt tempójában kell haladni, és egy kézen fogva sétálás még az egyensúlyból is ki tudja mozdítani a résztvevőket.

Persze erről ott nem mondanak semmit, így a többség valódi bátorságpróbának éli meg az egészet. Persze ez segíthet abban, hogy egymásra hangolódjatok, de legyünk őszinték egy ilyen randi az, ami a férfiak többségét taszítani fogja, mert mindenre vágynak csak egy spiri marhaságra, bohóckodásra nem. Így lányok, mielőtt felvetnétek, hogy így randizzatok gondoljátok végig, hogy a pasitok mennyire nyitott, és ha nem, akkor mondjátok el, hogy tudjátok a fizikai magyarázatot is a jelenségre. Ha pedig nem hozza tűzbe a srácot a felkínált lehetőség, hogy mások előtt mezítláb parázson sétáljon, akkor inkább keresettek más programot.

Ha tetszett a bejegyzés, akkor látogass el weboldalamra: http://bit.ly/tolvajnorbert

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://parkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2414203413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz

Társkereső Facebook Csoport

 
Nem kell egyedül lenned!
Zárt csoport · 247 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Nem kell egyedül lenned! Egy csoport azoknak, akik meg akarják találni az új párjukat! A csoport célja tehát az, hogy tanulhassatok, megismerjetek m...