Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

5 egyszerű tipp, hogyan keress társat Húsvétkor!
5 egyszerű tipp, hogyan keress társat Húsvétkor!

Húsvétkor a fél ország útra szokott kelni, és éppen ez a nagy felbolydulás az, ami a Te malmodra tudja hajtani a vizet, ha éppen napirenden van nálad a társkeresés.

...

Ingyen akarod? Végül is csak az életedről van szó…
Ingyen akarod? Végül is csak az életedről van szó…

Naponta futok bele olyanokban, akik évek óta egyedül vannak, és azon törik a fejüket, hogyan tudnák ingyen megúszni a társkeresést! Nem értik, hogy miért nem találnak magunknak senkit, pedig a legtöbb esetben az van, hogy várják a csodát, és nem tesznek semmit annak érdekében, hogy párra találjanak. Ők azok, akik elsők között cserélik le a mobiljukat, ha kijön az új modell. Nekik van a legnagyobb tévéjük, és persze hitelből mennek sokszor nyaralni. De valahogy ...

5 egyszerű lépés, hogy megtaláld a társadat!
5 egyszerű lépés, hogy megtaláld a társadat!

Lehet a társkeresést bonyolítani, félni tőle, de nincs sok értelme. Folyton megkapom, hogy beszélhetek arról a podcastekben, YouTube vagy Facebook élő videókban, hogy a társkeresés könnyű, amikor sokkal inkább reménytelen és félelmetes dolog, mint bármi más a világban. Erre most jövök azzal, hogy itt van 5 egyszerű lépés, és már meg is találtad a társadat! Akkor most nekem van igazam, aki azt látja, hogy a társkeresés egy vidám, szórakoztató kaland, vagy ...

Társkereső diszkrimináció
Társkereső diszkrimináció

Falakba ütközöl, mert van egy gyereked, mert informatikus vagy éppen marketinges vagy, esetleg azért, mert futni jársz. Ismerkednél, és az első lépéseket meg is tettétek egymás felé, de akkor kiderül, hogy van benned, és az ő exei között valamilyen hasonlóság. Ekkor lezárja az ismerkedést, mert azt hiszi, hogy Te is pont olyan vagy, mint ő(k) volt(ak). Megítél valami olyan miatt, ami miatt nem kellene, és egyáltalán nem kíváncsi arra, hogy ki is vagy Te.

...

Tinder a politikai csatározások színtere!
Tinder a politikai csatározások színtere!

Néhány hete egy beszélgetésnél ütötte meg a fülemet egy kijelentés. Ült velem szemben egy kedves lány, és egyik pillanatról a másikra a mosolyát felváltotta egy határozott, kemény arc, majd következőket mondta: „Fideszessel biztos, hogy nem dugok!” Hirtelen nem tudtam hova tenni a kijelentését, mert annyira villámcsapásként jött, és ugyan olyan gyorsan váltott, és folytattuk a kedélyes beszélgetést. Nem tett mást, csak meghúzta a határvonalat.

...

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz

Társkereső Facebook Csoport

facebook_csoport.jpg