Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

2018.sze.20.
Írta: párkovács Szólj hozzá!

5 leggyakoribb randizással kapcsolatos baki, ami miatt továbbra is egyedül fogsz maradni!

Gyors segítségre van szükséged, mert randizol, randizol, de úgy érzed, hogy csak az idődet pocsékolod, hiszen úgy érsz haza, hogy jobban jártál volna akkor, ha otthon maradsz, és jobban jártál volna, ha a nagyszülőktől megörökölt lexikont forgatod, mert abban lehet, hogy találtál volna valami érdeket, izgalmasat. De vajon hol rontod el?

Tovább

Társkeresés és a halál

A társkeresők egy része úgy fog bele a társkeresésbe, hogy igazából fogalma sincs, hogy mit akar, mit keres, és még mielőtt ezen akár csak egy pillanatra is elgondolkodna elkezdi azt csinálni, amit a többség mond neki. Persze utána jön a csalódás, hogy ő nem ilyen lovat akart, de akkor már igazából mindegy is. Mert amikor erre rájön már annyira össze lesz zavarodba, hogy sokszor azt sem tudja, hogy merre van arccal előre. Pedig ha figyelt volna már az elején önmagára, akkor könnyen sínre tudná rakni a társkeresését, és megtalálná a társát.

Tovább

7 különböző stratégia, hogy mikor mondd el a másiknak, hogy nem akarsz vele többet randizni!

Egy korábbi beszélgetés indította el bennem a vezérhangyát, hogy ezzel a területtel foglalkozni kellene, és született is egy blogbejegyzés belőle, ahol részletesen taglalom mind a hét stratégiát. Az egészen egyszerű lehetőségtől a számomra érthetetlenig van itt minden. A blogposztnál viszont nem álltam meg, és készült egy-egy anyag a Facebookra és az Instagram Tv-re is. Ebben a bejegyzésben ezeket láthatjátok.

Tovább

A legnagyobb társkereső tévedés!!!!

A társkeresők többsége alapból rosszul vág bele a társkeresésbe. Elkezdik csapatni a ritmust, és nem értik, hogy miért nem találnak maguk mellé senkit, vagy akit találnak, arról nagyon gyorsan kiderül, hogy közel sem egy főnyeremény. Kicsit olyan ez, mintha fordítva ülnének a lovon. Pedig nincs semmi ördöngösség benne, és a többség a lelke mélyén pontosan tudja, hogy mit kellene szem előtt tartania, de valahogy mégsem mernek ennek megfelelően cselekedni. Kár, pedig akkor végre megtalálnák a párjukat.

Tovább

Tűzönjárás, vagy a legspirituálisabb randi, ami örökre összeköt!

Nincs jobb egy olyan randinál, amikor egyszerűen izzik a levegő, és teljesen egymásra tudtok hangolódni. Mi lehetne jobb egy kis izzásra, egy is rezgésszámnövelésre, mint a tűzönjárás. Gondolj bele, egymásra hangolódtok, majd emelitek a másik rezgésszámát, hogy ezzel adjatok erőt a másiknak. Majd egyszer csak átsétáltok a parázson. Egy életre szóló élmény, egy igazi spirituális csoda! Vagy mégsem?

Tovább

A nagy Alfahím átverés

Ha sikeres akarsz lenni a nőknél pasiként, akkor alfahímmé kell válnod, mondják sokan, és talán még többen építenek erre üzletet, hogy azok a magányos pasik, akik évek óta nem tudnak összeszedni maguknak egy épkézláb partner csilliárdokért megtanulják hogyan kell köszönni, és próbálnak valami olyanná válni, ami nem is lehetne messzebb a természetüktől, mint az, hogy alfahímmé változzanak.

Tovább

Egy kis segítség randizáshoz!

A városi legendák, és kitalált nem létező randi szabályok miatt ülnek emberek tömegei unalmas arcokkal szemben egy-egy kávézókban, és kavargatják az ízetlen kávéjukat, miközben arra gondolnak, hogy inkább számolnák a füvet a réten, mert az is szórakoztatóbb lenne. De akkor miért ülnek ott, ha ez annyira unalmas?

Tovább

Éhező társkeresők

Az online társkeresés világa egyre inkább hasonlít az Éhezők viadalára, ahol egy kreált világban életre-halálra küzdenek egymással a résztvevők. Ha budapestiek csapnak össze, akkor még a kerületek is megvannak, bár a megyéket is feloszthatjuk éppenséggel, ha arra vágyunk. De az igazi kérdés az, hogy mire is éhezik egy mai társkereső?

Tovább