2016. sze 12.

Légy Te is kerítő,

írta: tolvajnorbert
Légy Te is kerítő,

avagy hogyan segít Neked a Tinder, hogy Te légy a legjobb kerítőt!

Biztosan Te is ismersz olyanokat, aki boldognak boldogtalannak ajánlgatja, hogy kivel kellene megismerkednie, mert mennyire passzolnának egymáshoz. Nekik, és mindenki másnak, akik szeretnének ilyenné válni siet segítségére a Tinder!

 A Tinder már régen nem az, ami a kezdetek kezdetén volt. Egyszerű és világos randiappból egy kusza, bár egyre több lehetőséget nyújtó gépezet lett. Az app segítségével most már tudsz akár házibulit/swingerpartyt is szervezni (erről később), de ami még inkább meg fogja kavarni az álló vizet az a találtam neked valakit funkció!

 kriszta.jpg

Az ötlet abból a szempontból zseniális, hogy egyre több olyan embert fog ezáltal elérni, akik eddig nem voltak fent az oldalon. Hiszen kapnak egy üzenetet, és egy részük biztos meg fogja nyitni, hogy mégis kivel akarják összehozni. Az igazi nagy újítás ebben az lenne, ha vakrandit lehet leszervezni. (De ahogy elnézem ez simán bene lehet a pakliban.)

Hogyan működik?

Amikor elkezded használni az appot, és nem csak jobbra vagy éppen balra húzogatod a jelölteket, hanem be is lépsz az adatlapjára, akkor van két helyen is lehetőséged SMS-ben elküldeni az ajánlott személyt bárkinek, akinek ismered a mobilszámát. Nem számít, hogy az illető fiú vagy lány, vagy hogy ismer-e téged. Ha a kis ikon nem lenne egyértelmű, akkor ott van a lehetőség, ami névvel együtt ajánlja a fel magát az ajánlást.

tinder_kerito.png

Ha elküldted az SMS-t, akkor két dolog lehetséges:

Ha már használod a Tindert, akkor a Superlike-hoz hasonlóan megjelenik az ajánlás. Itt egyből jelenik meg, és nem a 3-5. helyre rejti el a rendszer. Azt is látni fogod, hogy ki ajánlotta a számodra az illetőt. Neki nem tudod sem megköszöni az appon belül, sem letiltani, hogy többet ne küldjön ilyet, viszont a felajánlott személyt tudod egyből jobbra vagy balra húzni.

Ha még nem használod az appot, akkor egyből átdob oda, ahol le tudod tölteni az alkalmazást. Utána pedig Te el tudod dönteni, hogy meg akarsz-e vele ismerkedni vagy sem.

 al.jpg

Már nagyon várom azokat a visszajelzéseket, amikből kiderül, hogy segíteni akaró anyák/barátok/nagynénik/kollegák csak azért regisztrálnak majd, és kezdik el használni a Tinder appját, hogy minél több embert tudjanak kiajánlani. Persze lesz olyan is, aki majd azzal takarózik, hogy ja hát ő nem ismerkedni akar, csak segíteni másoknak…

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Fotó: A Tinder applikációjából

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés ajánlás társkereső házi swinger házibuli súgó vakrandi swinger klub SMS Tinder találtam neked valakit