2016. dec 18.

Neked is segítek!

írta: tolvajnorbert
Neked is segítek!

Vágjunk a közepébe! Hadd tegyek fel Neked két őszinte kérdést: Ha azóta, hogy társkeresésre adtad a fejed mindent kipróbáltál, akkor miért magányosak az estéid? Nem lenne jobb ezeket a keserű tapasztalatokat szertefoszló emlékké tenni úgy, hogy közben megtalálod a párodat?

Ha Te is úgy érzed, hogy jobb lenne párkapcsolatban élni, akkor most figyelj, mert ez a néhány mondat neked szólni!

Igen, Neked is lehet harmonikus és kiegyensúlyozott párkapcsolatod anélkül, hogy ráunnál a randizásra, mert napról napra idiótákkal tudsz csak ismerkedni!

Kérlek, most tegyél félre egy percre mindent, amit a társkeresésről eddig hallottál, tapsztaltál! Hadd mutassam meg Neked, amit személyesen megtapasztaltam az elmúlt közel egy évtized alatt, amióta a társkeresőknek segítek megtalálni a párjukat!

Ha most becsukod a szemed, kajánul vigyorogva elhagyod az oldalt, vagy éppen tovább halogatod a társkeresésedet, akkor súlyos árat fogsz fizetni…

Egy dolgot tisztázzunk gyorsan! Ha nem keresed aktívan a társadat, akkor nem is fogod megtalálni! A legtöbben ilyenkor ész nélkül regisztrálnak egy ingyenesnek hitt online társkereső oldalra, vagy egy randiappban bízva gondolkodás nélkül belevág a társkeresésbe, és ők azok, akik néhány nap vagy hét múlva totálisan csalódottan és undorodva fordítanak hátat a társkeresés világának. Nyomorult kilátás, igaz?

De végiggondoltad már, mi ennek a problémának a valódi gyökere? Az, hogy a többség izgalommal túlfűtve, de valódi elképzelés nélkül vág bele úgy, hogy fogalma sincs, hogy mit is kellene csinálni, mi legyen a következő lépés. Jó esetbe megkapirgálja a felszínt. Lehet, hogy küld egy-két levelet, majd amikor nem érkezik rá válasz, vagy nem olyan, amit szeretne, esetleg nem olyanoktól, akivel ismerkedne, akkor inkább okolja a rendszert, mint elgondolkodna azon, hogyan lehetne másképpen csinálni. Nem csoda, hogy ezek a felületes megoldások nem hoznak semmilyen eredményt. Hiszen a társkeresés világa olyan változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban, amire a többség nem találja a megoldást. A végeredmény? Rengeteg ráfordított idő, levélírásba és randizásba fektetett energia, pénz, és tovább kell tűrni az egyedüllétet.

És hová vezet, ha nem fordítod vissza ezt a folyamatot? Oda, hogy a felület kapargatása, és semmit mondó randik után eljut oda a többség, hogy elege lesz. Hiszen elege lesz abból, hogy a másik nem képes az elköteleződés legapróbb szikráját sem mutatni, helyette viszont játssza a gyerekes játszmákat. Aminek az lesz a következménye, hogy később sem lesz kedves újra belevágni a társkeresésbe. Ha nagy nehezen össze is szedi a bátorságát, akkor egyrészt attól fog rettegni, hogy milyen újabb kudarcban lesz része, másrészt továbbra sem fogja tudni, hogy hogyan is kellene hozzákezdeni. Persze mindig van egy jól értesült családtag, egy barát, aki tudja a tutit, de valódi megoldás helyett csak erősíti az amúgy is erős félelmeket és sztereotípiákat. Az egészben az a rossz, hogy magányossá társkeresi magát sok ember. Ők azok, zsigeri undorral gondolnak arra, hogy kezdeni kellene valamit. Persze jó lenne, ha lenne mellettük valaki, de rettegnek attól, ami vár rájuk. Majd egy nap, évtizedek múlva arra kelnek fel, hogy leéltek egy életet egyedül, pedig mindig arra vágytak, hogy legyen valaki mellettük…

Vajon van megoldás a legégetőbb társkereső problémára?

Az elmúlt közel egy évtizedben három izgalmas közös pontra figyeltem fel azoknál a társkeresőknél, akik hozzám fordultak, és a segítségemmel megtalálták a társukat.

Azt tapasztalom mind a mai napig, hogy belefáradtak abba, hogy online társkeresőket, randiappokkal múlassák az idejüket, sótlan randikon kavargassák a kávéjukat, és ismerkedjenek olyanokkal, akik teljesen másképpen látják a világot, mint ők. De vajon hogyan lehet másképpen ismerkedni?

Így arra gondoltam, hogy közel kell hoznom egymáshoz az embereket. Hiszen sokkal oldottabb a hangulat olyankor, amikor többen találkoznak, beszélgetnek, ismernek meg új embereket. Ezért szinte minden heten teázni, kávézni hívjuk a közösségünk tagjait. Mivel jól esik kiengedni a fáradt gőzt, felfedezni a körülöttünk lévő világot, így rendszeresen szervezünk bulikat, kirándulásokat és túrákat úgy, hogy mindezeken való részvétel a közösség tagjainak minden alkalommal ingyenes. (közel 80 rendezvény évente)

Nóra története tökéletesen mutatja, hogy mi milyen nehéz helyzetben van egy 50-es nő, amikor társat keres! Hiszen Nóra próbálkozott online társkereső oldalakon, de még társkereső irodának is tagja volt, de ahelyett, hogy meg tudott volna ismerkedni valakivel a sorozatos kudarcélmény volt az, ami társául szegődött. A közös munka gyorsan meghozta a gyümölcsét, pedig az saját bevallása szerint sem hitte volna, hogy tudok neki segíteni. A története, és az, ahogy megtalálta a társát jól mutatja, hogy nincs reménytelen eset, csak bele kell adni mindent, és csapatni a ritmust.

Törekszem arra, hogy abban is komoly segítséget nyújtsak, hogyan kell ismerkedni, de ami sokszor még izgalmasabb, hogy hogyan is lesz az első randiból komoly kapcsolat. Hogy ezt a tudást át tudjam adni havonta online képzéseket csinálok klubtagjainknak. Ha többre van szükséged, mert szomjazod a tudásvágyat, vagy egyszerűen csak úgy érzed, hogy jó, ha valaki fogja a kezed, akkor a zsebmentor programban napi szinte tudunk egyeztetni, hogy mit kell tenned azért, hogy megtaláld a társadat!

Manapság a férfiak sincsenek ám jobb, könnyebb helyzetben. Igaz ez akkor is, ha nemcsak első, de sokadik ránézésre sem értjük, hogy emberünk miért van egyedül, és görcsöl azon, hogyan találja meg a társát. Sok férfi veszi azt észre egyszer csak, hogy elrohant mellette az élet. Ilyen volt Gábor is, aki magasan képzett, sikeres mérnökemberként mindent elért, amit elérhetett, csak éppen a társkeresés területén volt sorozatos kudarcélményekben része. Pedig pszichológussal elemezték az ismerkedési szövegeket, a randijait és kapott számtalan tanácsot, de valahogy sehogy sem akart a második randi összejönni. Éppen 10 éve volt egyedül, amikor megkeresett, és elkezdtünk dolgozni. Átbeszéltük, hogyan lesz az első Hellóból párkapcsolat, és nem kellett két hónap egy harmonikus párkapcsolatban találta magát.

És hadd térjek ki egy fontos részletre! A hozzám fordulók jelentős százalékának fontos a hite, ami alapján a mindennapjait éli. Nem akarnak ők senkit megtéríteni, csak olyan társat keresnek, aki hozzájuk hasonlóan szintén keresztény gyökerekkel, hittel, értékrenddel éli az életét. Itt nem a felekezeti, egyházi hovatartozáson van a hangsúly, mert sokan évek óta nem tartoznak egyetlen közösséghez sem, hanem azon, hogy ne kerüljenek csak azért hátrányba, mert van egy hitük. A becsületkasszás társkereső iroda célja az is, hogy felekezeti hovatartozás nélkül bárki könnyedén megtalálhassa azt, akivel egyformán gondolkodnak, látják a világot. Mert sokszor a közös értékrend az, ami össze tudja hozni az embereket. Még csak az sem kell, hogy mindketten higgyenek, csak el tudják fogadni azt, hogy a másik hogyan éli meg a hétköznapokat.

Kriszta története jól mutatja azt, hogy nem könnyű hívő keresztényként társat találni. Ő több, mint 8 év hiábavaló keresgélés után kopogtatott be hozzám. Elmesélte nekünk, hogy alapvetően nincsenek nagy elvárásai, hiszen harmincas éveire kinőtt abból a korból, amikor valaki csak a szőke herceget várja a fehér lovon, de mégis reménytelennek érzi a helyzetét. Pedig rendszeren imádkozott ő is, és a lelkésze kérésére azok is, akikkel minden vasárnap találkozott az Istentiszteleteken. Mindig ott bukott el az online ismerkedése, amikor kiderült, hogy a hite számára fontos. Egyetértett azzal, amit egy másik társkereső mondott, hogy abban a pillanatban, amikor kiderül, hogy „meg vagy Jézusolva elmenekülnek, mert akkor veled nem lehet programot csinálni vasárnap”. Nem volt könnyű dolgunk. De rájöttünk arra, hogyha nem a hagyományos úton nem tudunk megoldást adni azoknak, akiknek fontos a keresztény értékrend, a hitük, akkor valami mást, valami újat kell csinálnom. Változtattam a szemléletünkön, és egy közösség építésének alapjaiba kezdtem. Egy olyan közösségébe, ahol jól megfér egymás mellett a katolikus, a református, a baptista, az evangélikus, a golgotás és az is, akinek csak hite van, de nem gyakorolja a vallását, sőt azok is, akiknek csak a közös értékrendszer a fontos. Egy közös van ezekben az emberekben. Nem a különbséget nézik, hanem azt, ami összehozza őket! Magam is meglepetten vettem észre, hogy ez a közös nevező milyen könnyen össze tudja hozni az embereket. Így nem volt meglepő, hogy Kriszta is megtalálta 8 év hiábavaló keresés után a szerelmét!

A teljes képhez hozzátartozik egy kulcsfontosságú információ! Nem cél az, hogy mindenkinek segítsünk! Csak azoknak segítünk, akik maguk is komolyan meg akarják találni a párjukat. A Társügynökség Becsületkasszás Társkereső Iroda tagjai a rendezvények mellett egy zárt online társkereső oldalon, egy zárt online társkereső rendszeren és személyes közvetítés segítségével is ismerkedhetnek, megkereshetik egymást. Az árat természetesen Te határozod meg, bár van egy minimál ár, amiben gondolkodunk. A döntés a tiéd, ahogy arról is, hogy éves tagságot vásárolsz, vagy havi díjban gondolkozol. Emellett egyedülálló képzési anyagot kapnak, melyet havonta újabb és újabb információkkal bővítünk. Azokkal, akik személyes segítséget is kérnek pedig személyesen, telefonon, e-mailban és videókonferencián keresztül is tartjuk a kapcsolatot mindössze napi három kávé ráért és ajándékba kapják a személyre szabott Zsebmentor programot 90.000 Ft értékben!

Egy kis összefoglaló, hogy milyen segítséget kérhetsz tőlem!

 

1. Konzultáció

Amennyiben elakadtál, és nem tudod, hogy hogyan hozhatnál ki többet a társkeresésből, vagy nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő helyen keresed a megfelelő embert, akivel végre egy pár lehettek, akkor ez a konzultáció neked való. A konzultáció megkezdése előtt egy online kérdőívet kell kitölteni, hogy ezzel is meggyorsítsuk, és hatékonyabbá tegyük a közösen eltöltött időt.

2. Zsebmentor Program

Tudom, hogy milyen nehéz az, amikor van egyedül küzdesz a társkeresés mocsarában, és úgy érzed magad, hogy ez egy olyan labirintus, ahonnan nincs kiút. Ilyenkor jönne jól egy külső szemlélő, de persze ilyen nincs melletted. Pedig ez a külső szemlélő tudna segítene az utadon, hogy a megtaláld a párodat. Amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van egy erős oszlopra, amire mindig tudsz támaszkodni, akkor ne keress tovább. Most már biztosan nem leszel egyedül. Itt mindennél fontosabb a bizalom, mert napi szinten, sokszor együtt fogjuk meghozni a döntést, hogy mikor mi lesz a következő lépés, hogy végre jó móka legyen a társkeresés, és ne fogcsikorgató szenvedés!

3. Becsületkasszés Társkereső Iroda

A Becsületkasszás Társkereső Iroda célja, hogy olyan segítséget kapj, amellyel gyorsan, egyszerűen és szórakozva találod meg a társadat! A Becsületkasszás társkereső iroda oldalát itt találod: http://bit.ly/becsuletkasszas Vedd fel velem a kapcsolatot!

Mi a következő lépés, ha végre meg akarod találni a társad?

A dolog egyszerű! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük meg, hogy mikor tudjuk elkezdeni közösen csapatni a ritmust. Ha kérdésed van arra is örömmel válaszolunk. Nem kell mást tenned, mint megadni az elérhetőségeidet a lenti űrlap kitöltésével, és várni, hogy hívjunk telefonon. Egy kérdésünk van. Amikor azt írod meg, hogy mikor hívhatunk, akkor ne késő esti, pláne ne hétvégi időpont határozz meg, mert akkor nem tudjuk garantálni, hogy fel tudunk hívni!

 

Szólj hozzá

társkeresés workshop magány társkereső YouTube társkereső stratégia tarsugynokseg.hu Facebook Live