2018. okt 24.

11 társkereső profilkép, amit eszedbe ne jusson használni!

írta: tolvajnorbert
11 társkereső profilkép, amit eszedbe ne jusson használni!

A társkeresés egyik legmeghatározóbb sarokpontja, hogy milyen profilképet választasz magadról. Hiszen az online társkereső oldalak, vagy éppen társkereső randiappok mindegyikére igaz, hogy a felhasználók sokszor nem is foglalkoznak csak azzal a vizuális élménnyel, ami eléjük tárul. De vajon milyenek azok a társkereső profilképek, amelyeket soha nem válassz magadnak?

A következő képeken orosz társkeresők vannak. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy ilyen remekműveket a magyar oldalakon is találhattam volna, de ezek voltak most kéznél. A képek bemutatásával nem az a célom, hogy kifigurázzak bárkit! A cél, hogy tudd, hogy milyen képeket ne tegyél ki magadról. Ha pedig érdekel, hogy mire figyelj oda, milyen egy jó profilkép, akkor a blogbejegyzés végén ott találod a megoldást egy videóban összefoglalva!

A romantikus férfi

hintmag1.jpg

A házias nő

hintmag2.jpg

A házias férfi

hintmag9.jpg

Az érzéki nő

hintmag8.jpg

A védelmező

hintmag7.jpg

A pecások álma

hintmag10.jpg

A hódító

hintmag22.jpg

A kis hableány

hintmag16.jpg

Az aranyásók álma

hintmag28.jpg

A sportos nő

hintmag27.jpg

A sportos férfi

hintmag24.jpg

 

Ha van kedvenced, vagy éppen magadra, esetleg valamely ismerősödre ismertél, aki ilyen vagy hasonló képet használt társkereséshez, akkor írd meg kommentben.

Abban az esetben, ha kíváncsi vagy, hogy milyen egy jó profilkép, illetve azt hogyan kell elkészíteni, akkor ne habozz tovább, hanem nézd meg a következő videót, ahol thisisemesével beszélgetek arról, hogyan készül a jó profilfotó:

 

 

Elakadtál a társkeresésben? Pörgeted a Tindert, ezer online oldalon regisztráltál, de mégsem találod a párod? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek, hogy végre megtaláld a társadat! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2iX1hYS

Fotó: Internet, nlcafe,hu, life.hu

Szólj hozzá

biztonság profil szerelem társkeresés társkereső randi bizalom romantika sportos házias online társkeresés profilkép aranyásók randiapp thisisemese