2018. nov 13.

Párt keresek! És Te?

írta: tolvajnorbert
Párt keresek! És Te?

A társkeresés sokaknak rémálom. Pedig az igazság az, hogy lehet az jó móka is, csak tudni kell azt, hogy hol érdemes vele próbálkozni, és hol nem! Gondoltál már arra, hogy legközelebb bevásárlás közben ismerkedj, hogy odalépj hozzá az irodában, vagy kipróbálj egy új társkereső oldal nyújtotta lehetőségeket? Hogy Neked melyik fog bejönni, és hol találod meg a társad, azt nem tudom. Abban viszont biztos vagyok, hogy én a Te helyedben nem kockáztatnék, és mindenhol ismerkednék, ahol csak lehet!

 joshua-rawson-harris-602330-unsplash_480.jpg

A többség úgyis az online társkereső oldal mellett fogja letenni a voksát. Ennek három oka is van:

  • Fogalma sincs, hogyan kellene valakivel megismerkedni vásárlás vagy éppen munka közben!
  • Fél személyesen ismerkedni, mert retteg attól, hogy elutasítják!
  • Kényelmes, és ha ingyenes is, akkor már át is hidalta az előző két félelmét! Igaz, ehhez újabbak fognak társulni!

 

Online társkereső oldal ma már annyi van, mint égen a csillag! Ebben az a szép, hogy a többség mégis mindig ugyan azt a 3-5 oldalt használja, amit a legtöbben. Panaszkodik, prüszköl, utálja, de eszébe sem jut az, hogy jó lenne egy újabbat kipróbálni. Igaz, a legtöbb oldalt csak kevesen ismerik meg, mert brutális tőke hiány miatt nem tudják a fél országot teleplakátolni. Így nehéz felvenni a MOL tulajdonában lévő Randivonallal a versenyt…

Pedig azt látom, hogy van néhány zseniálisan jól használható oldal, amely ráadásul ingyenes is. Írtam már ilyen oldalról korábban is, és azon vagyok, hogy egyre több ilyen oldalt tudjak bemutatni a jövőben.

Az egyik nagy kedvencem most a randinaplóval felálló partkeresek.hu online társkereső oldal, mely stabilan, és ingyen hozza azt, amit elvár a legtöbb társkereső. Közben pedig apró finomságokkal fűszerezi meg a társkereséssel eltöltött időt. A randinapló nemcsak azoknak jó, akik annyi emberrel ismerkednek, hogy egy idő azt sem tudják hol áll a fejük, hanem mindenkinek, aki társkeresésre adta a fejét. Pikk-pakk be lehet állítani, hogy kivel, hol és mikor lesz a randi. Arra nem jöttem rá, hogy szinkronizál-e a rendszer a saját naptárammal vagy sem. Erre majd rá fogok náluk kérdezni, és ha megvan a válasz, akkor frissítem a blogot!

Külön szimpatikus, hogy minden olyan társkeresés specifikus területet megpróbálnak kiszolgálni, ami fontos lehet, ha valaki társat keres. Mert külön gondoltak többek között azokra, akik diplomás társat keresnek, és azokra is, akik csak a szexre hajtanak. Nekik külön oldalt is létrehoztak, ahol megtalálhatják azt, amiért jöttek.

Amikor egy kisebb oldalt ajánlok mindig megkapom, hogy az a baj velük, hogy nincs rajta nagy tömeg. Ilyenkor mindig elmondom, hogy egyrészt, ha társat keresel, akkor Neked csak azt az egyet kell megtalálnod, aki mellett boldog tudsz lenni, másrészt pedig az a jó bennük, hogy kisebb arányban jelennek meg itt azok, akik miatt elmegy a társkeresők többségének kedve a társkeresés folytatásától, azaz a kalandorok, aranyásók, stb.

Ha éppen vadul vagy éppen visszafogottan, de keresed a társad, akkor nincs más hátra, mint egy újabb társkereső csatornát kipróbálni, azaz körülnézni a Párt keresek weboldalán. De ne feledd, ha csak regisztrálsz, az nem fog segíteni abban, hogy megtaláld a társad. Kezd el használni az oldalt is, és próbáld ki a randinaplót! Hajrá!

 

Elakadtál a társkeresésben? Pörgeted a Tindert, ezer online oldalon regisztráltál, de mégsem találod a párod? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek, hogy végre megtaláld a társadat! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2iX1hYS

 

Fotó: https://unsplash.com/

Szólj hozzá

társkeresés társkereső randi randizás online társkeresés MOL Randivonal online társkereső oldalak randinapló Párt keresek partkeresek.hu