2017. jan 02.

Idén vajon megtalálod a társad?

írta: tolvajnorbert
Idén vajon megtalálod a társad?

Egyszer olyan kíváncsi lennék, hogy az emberek hány százaléka tesz újévi fogadalmat! Sajnos nincsenek pontos számadataim. Ahogy arról sem, hogy közülük mennyien döntöttek úgy, hogy végre megtalálják a párjukat, vagy a mostani társukat végre egy normálisra cserélik. Új év – új szerelem!

Azt lehet tudni, hogy aki 31-én megfogadott valamit, azoknak a többsége a napokban fel fogja adni. De a társkeresés sok szempontból más, amint a többi szilveszteri fogadalom! Én az összes különbséggel nem foglalkoznék, csak azzal a kettővel, ami miatt sokan nem fogják megtalálni a társukat.

pf-2017-1936491_480.jpg

Az egyik, hogy a társkeresés problematikájához ugyan úgy állnak hozzá, mint mondjuk a fogyáshoz, vagy akár egy cég megalapításához. Erről igen bőséges szakirodalom van. Ha nem hiszel nekem, akkor nézd meg bármelyik könyvesbolt üzleti könyveit. Polcok sokasága fog roskadni a hogyan légy sikerese könyvektől. Ezek többsége működhet, ha céget alapítasz. De biztosan nem fog működni, ha társat keresel. Hiszen kitűzheted Te célként, hogy megtalálod a társad, de ez egy teljesen más világ. Hiszen itt nem működik a nagy számok törvénye, itt inkább hátráltat, ha tökéletesen körbeírod, hogy kit keresel, és még sorolhatnám. Ráadásul a sorozatos kudarcok miatt elég gyorsan el fog menni a kedved az egésztől.

A másik tényező, amivel nem számolsz, az a másik. Sokszor elmondtam már, hogy egy párkapcsolat két emberen múlik. Nem bonyolult, de mégis olyan kevesen veszik ezt tudomásul. Pedig sokszor az önmarcangolást meg lehetne szüntetni, ha ezt is figyelembe vennéd. Kevésbé fájna a dolog.

Persze egy jól felépített Társkereső Stratégia a segítségedre tud lenni. Hiszen sokan már az első lépénél hibázni fognak. Ne azt határozd meg pontosan, hogy milyen külső tulajdonságai legyenek a leendő társadnak, hanem azt, hogy milyen kapcsolatot keresel. Ehhez ragaszkodj, és ne ahhoz, hogy 199 cm magas legyen a pasi, vagy 90-60-90-es adatai legyenek a lánynak.

Remélem, hogy megtalálod a társad. De ne feledd azt se, hogy sok esetben a társkeresés inkább maraton, mint sprint lesz. Arról nem is beszélve, hogy sok békát meg kell csókolni ahhoz, hogy végre az királyfivá/királylánnyá változzon.

 

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

 

Fotó: pixabay.com

Szólj hozzá

keresés siker társkeresés remény ketten párkapcsolat magány súgó újévi fogadalom sikerkönyvek