2017. feb 14.

Bálint-napi ajándék Neked!

írta: tolvajnorbert
Bálint-napi ajándék Neked!

Szeretnék Neked segíteni, és most Bálint-nap alkalmából úgy döntöttem, hogy segítek egy kicsit felturbózni a társkeresésedet. A Társügynökség friss és ropogós online videó társkeresőjének lehetsz Te is tagja! Ráadásul nemcsak megkönnyítjük a regisztrációdat, de egy évig minden költséget át is vállalunk, illetve Neked is segítünk a társkeresésben, mint minden Társügynökség tagnak.

Ha ez nem lenne elég, akkor azoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal, és regisztrálnak a Társügynökség online videó társkeresőjébe még a regisztráció után három, összesen 21.000 Ft értékű kupont is elküldünk emailben.

Hogy hogyan is tudsz regisztrálni?

Tudnod kell, hogy ez egy zárt, online társkereső, ahol komoly hangsúlyt fektetünk a kamu felhasználók kiszűrésére, és a tagokat ha kell személyes konzultációval is segítük abban, hogy megtalálják a társukat.

Lehet, hogy kicsit bonyolultnak fog tűni a rendszer, de hidd el, imádni fogod! Videót nem kell feltöltened magadról, ha nem akarsz!

Tehát küldj el nekem három információt, ami alapján mi elkészítjük a tagságodat, amiről kapsz majd egy emialt, hogy hol és hogyan fogsz tudni belépni. (Na az már könnyű lesz!)

Amire szükség lesz:

  • A keresztneved
  • Az általad választott felhasználó név
  • Az email címed, amivel regisztrálni szeretnél!

Ezeket az adatokat a tolvajnorbert@tarsugynokseg.hu címre kell elküldeni.

Hogy meddig küldheted el, és meddig tudod kihasználni a kedvezményeket? Az ingyenes online videó társkereső regisztrációt 2017. február 15. éjfélig. Az adatokat csütörtökön kezdjük el feldogozni. Ekkor küldjük ki az belepéshez szükséges információkat és a kuponkódokat is. A kuponokat pedig 2017. március 31-ig lehet beváltani!

loop-572859_1920_480.jpg

Fotó: pixabay.com

Szólj hozzá

ajándék társkeresés ismerkedés valentin-nap online társkeresés Bálint-nap online videó társkereső