2017. júl 05.

Fizesd havonta a társkereső irodai díjadat

írta: tolvajnorbert
Fizesd havonta a társkereső irodai díjadat

A társkereső irodák többsége mindig előre, és egy összegben kérik el a szolgáltatás díját. Egyik-másikkal lehet alkudozni, hogy a felét, esetleg egyharmadát később, egy-két hónap alatt fizeted ki, de a többség elzárkózik attól, hogy havonta fizethesd a tagdíjat.

Persze lehet vitatkozni azon, hogy miért alakult ez így, de sokszor van az, hogy ügyfelek nem fizetik ki a szolgáltatás árát, ha nem vasalod be rajtuk az elején. Arról nem is beszélve, hogy ha Te megtalálod mondjuk 3-5 hónap után a társadat, akkor mire kérne tőled pénzt. De a többség leginkább attól fél, hogy kifizeti a szolgáltatás díját egy összegben előre, és mi van, ha nem kap érte cserébe semmit?

1377964_49815169.jpg

Legyünk őszinték mind a két félelme jogos. Bár sokszor azt érzem, hogy érdemes lenne rugalmasabbnak lenni, több bizalommal lenni a másik felé. Mi azért is döntöttünk úgy, hogy júliustól, ha valaki szeretné, akkor van lehetősége arra, hogy megbontva fizesse a társkereső iroda tagsági díját. Így ha valaki megtalálja a társát néhány hónap után, akkor már a fennmaradó időre nem kell fizetnie a tagdíjat.

Azt gondolom így mindenki jól jár. Persze a szolgáltatás csak akkor él, ha az adott hónapra rendezve a tagdíj, de hát egy konditeremtél is így van ez. Ezzel a döntéssel is szerettük volna megkönnyíteni a döntést. Megértjük, ha valakinek nincs 60-90 ezer Forintja egyben arra, hogy társat keressen. Viszont lehet, hogy van 4-6 hónapra, amit eddig nem tudott választani, vagy akár egész évre, de szeretné kipróbálni, letesztelni magát az irodát, hogy hogyan is dolgozik.

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

tagság részletfizetés társkereső iroda tagsági díj