2015. dec 31.

Megtalálhatod a társadat egy társkereső irodában?

írta: tolvajnorbert
Megtalálhatod a társadat egy társkereső irodában?

Mielőtt azt gondolná bárki, hogy a társkereső irodák már a dinoszauruszokkal együtt kihaltak, vagy valami múlt századbeli csökevény lenne, ahol csak matuzsálemekkel lehet ismerkedni, ki kell hogy ábrándítsam, mert most élik virágkorukat ezek a társkereső irodák. De vajon Te megtalálod, megtalálhatod-e ott a társadat?

A társkeresők irodák mindig is azzal az ígérettel csábították az ügyfeleiket, hogy náluk leinformált tagokat lehet találni, akik komoly és hosszú távú kapcsolatot keresnek. Ráadásul az ügyfél kérésének megfelelően akár abban is segítenek, hogy helyette keresgélnek, és neki nincs más dolga, mint randizni.

slogans-801774_480.jpg

Hogy megér-e valakinek egy normál tagság minimum 25-90 ezer Ft-ot, ahol annyit kap, hogy az iroda adatbázisához hozzáfér, illetve hajlandó-e ennél is többet fizetni csak azért, hogy más tagoknak ajánlják őt, illetve neki ajánljanak tagokat mindenki el tudja dönteni.

A társkereső iroda felkeresése előtt viszont gondolj végig valamit. Ezeknek az irodáknak az egyik legnagyobb kihívása az, hogy kevesen vannak azok, akik vállalják ezeknek a költségeknek a megfizetését. Ebből kifolyólag sok esetben alacsony lesz a merítési lehetőség.

Gondolj bele! Bent ülsz a társkereső iroda előterében. Várod nagy bizakodva azt, hogy végre segítsenek megtalálni a társadat. Nagy valószínűséggel a Te elvárásodnak megfelelő tagok maximum néhány tucatnyian lesznek, és akkor már soknak is mondható azok száma, akik közül választani tudsz.

A példa kedvéért játszunk el a gondolattal, hogy 30-as nő vagy, diplomád van, és társat keresel, mert családot szeretnél alapítani. A kitételeid a következőek lesznek: legyen diplomája, legyen stabil egzisztenciája és legyen magas. Az első kettőt azért várod el, mert ez neked is megvan. A harmadikat pedig azért, mert vagy Te is nagyon magas vagy, bár az is igaz, hogy ma minden nő 180 cm feletti pasit keres. A kulcsszó pedig itt van: minden. Így esélyed sem hogy itt megtaláld az ezekkel a paraméterekkel rendelkező férfit, mert ő bárhol, bármikor talál magának társat. Mikor éri meg mégis regisztrálnod, ha elfogadod a segítséget, és megnézed azokat is, akik nem felelnek meg ezeknek az elvárásoknak. Például nem gond, ha nincs diplomája, 10-15 cm-rel alacsonyabb vagy éppen jelentősen idősebb nálad.

De vegyünk egy másik példát is. Elvált, jól szituált 40-es pasi vagy, aki szeretne új a kapcsolatot. Elmondásod szerint nincsenek nagy elvárásaid, de akit keresel 18-30 közötti lány legyen, aki csinos, hűséges, humoros és bármelyik divatmagazin címlapján megállná a helyét. A gond az, hogy ők szintén megtalálják a társukat, és nem kell, hogy ezért regisztráljanak egy társkereső iroda adatbázisába.

De ott vannak a 60 feletti nők, akik újból szeretnék megtalálni a társukat, de falakba ütköznek, mert nem tudnak hol ismerkedni. Ennek egyik fő oka az, hogy az ő korosztályukban lényegesen kevesebb az a férfi, aki társat keres, mint nő. A társkereső irodákban így ők is túl súlyban vannak. Ahhoz pedig pláne nincsenek hozzászokva, hogy itt már a férfiak kedvükre válogathatnak, hiszen sok esetben 25-50 nő jut egy pasira. Így az első az kellene, hogy legyen, hogy az elvárásokból keményen alább kellene adni, de ez csak keveseknek megy.

Hogy kinek ajánlom bármely társkereső iroda szolgáltatását?

Elsősorban azoknak, akiket nem zavar, ha a kifizetett összegért bár a szolgáltatást igénybe tudják venni, de még annak segítségével sem találják meg a társukat. Illetve azoknak, akik az űrt töltenék be, de nincs kedvük, idejük, erejük ismerkedni. Itt csőstül fogják kapni a számukra jobbnál jobb ajánlatokat.

Mire figyelj, mielőtt szerződést kötnél velük?

Kérj bepillantást a teljes adatbázisra. Mégpedig úgy, hogy szűrjetek rá a Te keresési feltételeidre. Nem akarok senkit megbántani, de az, hogy előre kinyomtatnak néhány helyes pofit vagy széles vállat, még nem jelenti azt, hogy ők mondjuk aktív tagok. Ne feledd, azért mert valaki Neked szimpi, nem biztos, hogy Te is az leszel neki. Tehát ha nincs legalább 150 fő, aki megfelel az elvárásodnak, akkor gondolkodj el a távozáson, vagy a meglévő számot oszd el a kifizetett összeggel, és döntsd el, hogy Neked ez megér-e annyit.

  1. Ha megvan, hogy hány potenciális jelölt van, akivel megismerkedhetsz, akkor tisztázd, hogy milyen szolgáltatásért is fizettél. Mert lehet, hogy hipp-hopp lecsökken az ár akár 40-70%-kal, de a szolgáltatás vele arányosan csökkeni fog. Sőt sok esetben még drasztikusabb lesz a szolgáltatás csökkenése.
  2. Ha pénz visszafizetési garanciát fizetnek, akkor beszéljétek át, hogy az mire vonatkozik. Hiszen van olyan cég, ahol már azzal, hogy aláírtad a szerződést és kifizetted az összeget, és eltelt 24 óra elvesztetted a jogosultságot a pénzvisszafizetésre.
  3. Egyeztesd le, hogy mikor kapsz segítséget, és milyen formában, illetve ha társkereső rendezvényeket is hirdetett, illetve benne van az árban, hogy mikor volt a legutóbbi, arról vannak-e hozzáférhető videók, fotók, illetve mikor lesz a következő, és hogy az terhel-e téged újabb pluszköltséggel.

Félre értés ne essék! Nem az a célom, hogy mindenkit elriasszak a társkereső iroda választásától. Sok ember van, akinek segítettek eddig is, és még több olyan ember van, akinek ezután is segíteni fognak a társkereső irodák! A poszttal annyit szerettem volna elérni, hogy jól gondold meg, hogy melyik iroda szolgáltatását veszel igénybe, és légy tisztába, hogy milyen szolgáltatást várhatsz el a pénzedért cserébe. A jó hír, hogy ma már nemcsak Budapesten, hanem az ország több pontján is válogathattok az egymással versenyző társkereső irodákkal. 

 

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Szólj hozzá

társkeresés társkereső társkereső iroda társkereső profil 60-as társkeresők 40-es társkeresők 30-es társkeresők társkereső estek társkereső adatbázis irodai tagság társkereső irodai tagság