2018. jan 01.

#1 nap: Töltsd az időt a számodra legfontosabbal!

írta: tolvajnorbert
#1 nap: Töltsd az időt a számodra legfontosabbal!

Eljött ez a pillanat is. Együtt belevágunk a társkeresésbe. A mostani lesz a Mentorprogram első feladata. Ez talán az egyik legfontosabb feladat! Hogy miért? Azért, mert sokan, amikor lekezdenek társat keresni arra gondolnak, fókuszálnak, összpontosítanak leginkább, hogy kit keresnek. Arról pedig sokszor meg is feledkeznek, hogy kik is ők valójában!

 kai-gradert-456608_01_480.jpg

 

Nem sietünk sehova. Nem az fog segíteni, hogy most hirtelen regisztrálunk téged 127 online társkereső oldalra, hogy gyorsan meghatározzuk, hogy napról napra mit kell csinálni. Ez is fontos, de mindent csináljunk meg a maga idejében!

Ennél most van sokkal fontosabb dolgunk van! Tölts el ma legalább egy 1 órát a számodra legfontosabb emberrel, önmagaddal! Ilyenkor tudom, hogy sokan felhorkannak, hogy hogyan is lehetnék én a legfontosabb önmagamnak, hiszen vannak gyerekeim, szeretteim. Igen, fontosak a gyerekeid (ha vannak), és fontosak a szeretteid, de légy most egy kicsit önző, és koncentrálj magadra. Figyelj oda arra, amit mondani akarsz magadnak.

Hogyan kapcsolódj ki? Ezt rád bízom! Menj el futni, ha ahhoz van kedved, vagy éppen süss valami izgalmasat. De lehet, hogy Te úgy tudsz kikapcsolni, hogy csapsz egy otthoni wellness programot gyertyákkal, lágy zenével, vagy éppen házi mozizásba kezdesz a kedvenc filmeddel, és egy nagy vödör rágcsával! Mindegy hogyan csinálod, csak csináld, és kapcsolj ki! Mert a lényeg az, hogy jóban légy önmagaddal. Ha eddig is jóban voltál, akkor pedig nem történik más, mint egy kis énidőt töltesz el magaddal!

Persze kérdezheted, hogy mikor kezdünk bele, mikor kezdünk végre társat keresni, randikat leszervezni! Ne izgulj! Mindent meg fogunk csinálni a maga idejében! Ne feledd, hogy nap is lesz egy újabb nap!

 

 

Egy kis gondolatébresztő blogbejegyzés, hogy mit kell tenned 2018-ban!

Irány a második nap!

Fotó: https://unsplash.com/

 

Szólj hozzá

társkeresés mentorprogram #1nap #90napostárskeresőkihívás