Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

5 leggyakoribb randizással kapcsolatos baki, ami miatt továbbra is egyedül fogsz maradni!

Gyors segítségre van szükséged, mert randizol, randizol, de úgy érzed, hogy csak az idődet pocsékolod, hiszen úgy érsz haza, hogy jobban jártál volna akkor, ha otthon maradsz, és jobban jártál volna, ha a nagyszülőktől megörökölt lexikont forgatod, mert abban lehet, hogy találtál volna valami érdeket, izgalmasat. De vajon hol rontod el?

 tim-wright-123155-unsplash_480_1.jpg

Igen, jól olvastad! Ha folyamatosan kudarcba fullad az összes randid, vagy legalábbis a 80-90%-a, akkor ott már Te is ludas vagy! Fogd fel úgy a következő sorokat, mint egy randi ambulanciát, hiszen, ha erre az öt apróságra oda tudsz figyelni, akkor azt fogod észrevenni, hogy az egyedülálló státusz már réges-régen a múlté.

Fontos! Nem akarok most arra kitérni, hogyan kezdj el ismerkedni, hogyan beszélj le egy randit. Az egy másik történet. Itt tényleg csak azzal akarok foglalkozni, hogy a randizással kapcsolatban mire figyelj oda. (Ha nem tudsz leszervezni egyetlen egy randit sem, akkor konzultáljunk, hogy ez nagyon gyorsan megváltozzon!)

 

1. A leginkább korrigálható hiba

A leginkább korrigálható hiba az, hogy nem a megfelelő emberrel randizol!!!! De komolyan, ez az igazság még akkor is, ha most sokan csóválod is a fejedet. Olyan emberekkel képesek elmenni randizni sokan, akikkel igazából kapcsolatba sem kellett volna lépniük. Más és más oka lehet, hogy mégis miért találkoznak egymással, de legyünk őszinték ez a randi 10. percére világosabb lesz, mint nap. Persze maradhatsz, és kavargathatod a kávédat, de szerintem mindenkinek sokkal jobb, ha felállsz, elköszönsz, és valami hasznossal töltöd az így felszabaduló idődet. A legkönnyebben úgy tudod korrigálni azt, hogy a megfelelő emberrel, emberekkel ismerkedj, randizz, hogy jól használod a társkereső szűrőtölcsért. Ha pedig valaki mégis fennmarad a rostán, vagy átcsúszik valahogy a küszöb alatt, akkor a randin korrigálj. Ha kiderül, hogy a lehető legjobb dolog, hogy találkoztatok, akkor hajrá, hanem nem, akkor tessék felállni, majd fizetés után távozni!

 

2. A leginkább figyelmen kívül hagyott hiba

Az, hogy mennyi ideig tartson egy randi sok minden befolyásolja, befolyásolhatja. De tudj róla, hogy van az a helyzet, amikor ártasz magadnak, ha túl sokáig randiztok. Amikor ezzel hibázol, akkor azt kockáztatod meg minden egyes plusz perccel, hogy brutálisan rontod a következő randi lehetőségét. Egy dolgot tisztázzunk! Ha online ismerkedsz valakivel, akkor az első találkozás egy vakrandi lesz! Hiszen nem tudod, hogy kivel is fogsz találkozni. Ilyenkor „lép életbe” a nulladik randi szabálya! A lényege röviden, hogy a találkozás arról szól, hogy megnézd, hogy az, akivel találkozol tényleg az-e, akinek mondta magát, illetve hogy van-e egyáltalán bármi közös bennetek. Ha igen a válasz mind a kettőre, akkor egy együtt eltöltött kellemes gyors kávézás után lehet megbeszélni egy igazi, valódi randit. Így ez a találkozó ne legyen hosszabb 40-45 percnél. Ha ismeritek egymást régről, akkor persze erre nincs szükség. Ilyenkor lehet nyugodtan beszélgetni, ismerkedni akár hosszabban is. De ha elhúzod, akkor arra figyelj oda, hogy szemben a vakrandizással itt az a jó, ha legalább 2-3 órán keresztül beszélgettek. Mert ilyenkor az alap közös ismeretségre építve lehet új kapcsolódásokat, újabb közös pontokat találni, megerősíteni! A hibát úgy tudod kiküszöbölni, hogy a találkozó típusának megfelelően figyelsz oda az együtt eltöltendő időre!

 

3. A legtipikusabb hiba

Ez az a hiba, amiről a többség nem is gondolja, hogy hiba, de alapjaiban ássa alá a randizást. A lényeg, hogy a randi helyszínét az alapján válaszd ki, hogy az ismerkedésnek melyik fázisában vagytok! Ha nem így teszel, akkor abból baj lesz! Erről már annyit írtam, és beszéltem, hogy most nem koptatnám a billentyűzetet ezzel. Ha érdekel, hogy mit gondolok erről, akkor kattints ide, és olvasd el! A lényeg, hogy egy jól kiválasztott helyszín rendesen tud nektek segíteni, hogy egymásra tudjatok hangolódni.

 

4. A legbénítóbb hiba

Te meg szoktad tervezni előre a randidat? Nekem volt olyan ügyfelem, aki az első pillanattól az utolsóig az összes lehetséges helyzetet lemodellezte, megtervezte az egész randit. A baj ott volt, hogy egy kávézóba beszélték meg a randit, és mivel a kávézó előtt találkoztak a lány felajánlotta, hogy sétáljanak. Na erre nem volt felkészülve, így mire az agya újrakalibrálta a helyzetet, addigra vége is lett a randinak! A probléma éppen az, hogy túlgondolod, és ez az, ami teljesen gúzsba tud kötni, mert abban a pillanatban, hogy a másik másképpen áll hozzá, valami olyat reagál, amire Te valami miatt nem gondoltál le fogsz bénulni, és mire magadhoz térsz már vége is a randinak. Hidd el, hogy sokkal jobb álarcok, görcsös túlgondolás nélkül elmenni randizni, és önmagadat adni.

 

5. A legnagyobb hiba

Voltál már olyan helyzetben, hogy meg volt beszélve egy randid, és nem mentél el? Na, ez a legnagyobb hiba, amit randizás terén el tudsz követni, mégpedig az, hogy nem randizol! Persze az is hiba, hogyha eldöntöd, hogy társkereső üzemmódra váltasz, de Te végül nem teszel keresztbe két fűszálat sem. Az is hiba, de ez más tészta! Itt most arra gondolok, hogy minden lehetőséged meglenne arra, hogy valakivel találkozz, de Te nem vagy ott a randin. Mert úgy érzed, hogy nem is akarod, meg minek, meg hát izé, és még sorolhatnám a butábbnál butább kifogásokat A lényeg, hogy szépen lassan teljesen felmorzsolod a maradék önbecsülésedet, önbizalmadat és évek múlva is azt fogod hajtogatni, hogy ő hát én ismerkednék, de nincs igazából senki sem, akivel lehetne. Pedig lenne, de hát ahhoz neked is fel kell emelned a feneked! Ilyenkor legalább annyit tegyél meg, hogy üzensz a másiknak, hogy legalább ő ne csináljon magából hülyét, hogy ott az óra alatt, a vízesésnél, a kávézó előtt vagy éppen bent, és már a nyolcadik espresso tonicot rendeli, mert biztos benne, hogy Te ott leszel! Mert lehet, hogy kiderül a másikról, hogy nem a megfelelő ember, de Te megtetted, ami a haza megkövetelt, és ott voltál. Ebből lehet építkezni, tanulni, vagy akár az adott helyen ismerkedni, esetleg hazafelé megismerni valakit. A lényeg, hogy ne tedd fel a kezed, mondván, hogy neked úgysem fog sikerülni, hanem csapasd a ritmust!

 

Miért érdemes ezekre a hibákra odafigyelni randizás közben?

Ha oda tudsz figyelni ezekre az egyébként apróságokra, akkor meg fogsz lepődni, hogy milyen egyszerűvé fog válni a randizásod. Hiszen tiszta, egyértelmű és átlátható helyzetben leszel, és mivel tudod, hogy jól csinálod ezt a részét, és tegyük fel, hogy az ismerkedés más fázisaira is igaz ez, akkor gyorsan meg fogod találni azt, akit keresel. De ahhoz tényleg csapatni kell a ritmust! Ha mégis úgy érzed, hogy szükséged van ehhez segítségre, akkor gyere el Randi Ambulancia Meetupra vagy kérj egy Randi Ambulancia személyes konzultációt!

 

 

 Nézz körbe a weboldalamon: http://bit.ly/tolvajnorbert

 Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://parkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1314251047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz

Társkereső Facebook Csoport

facebook_csoport.jpg