2015. okt 01.

Lúzer opció a Tinderen?

írta: tolvajnorbert
Lúzer opció a Tinderen?

A Tinder újít, és mindent bevett, hogy minél többen használják a randi appjukat. A kérdés, hogy a legújabb dobásuk mennyire éri el hatását. A Super Like egy új opció, amivel a Tinder egyik legizgalmasabb részét veszik ki. Mert amikor az ember válogat, akkor hatalmas adrenalin fröccs, amikor párba állsz egy olyan emberrel, akit Te is szívesen megismernél.

A Tinder büszkén hirdeti, hogy milyen eredményeket ér el naponta. Legyünk őszinték van is mire büszkélkedniük. Hiszen 196 országban vannak jelen, ahol eddig több mint 9 milliárd alkalommal találtak egymásra emberek úgy, hogy ez a szám naponta 24 millióval növekszik.

tinder_szuperlike_1.jpg

De vannak, akik még így sem találnak rá az igazira, és akikkel szeretnének összejönni azok általában mindenkivel szeretnének megismerkedni, csak éppen velük nem. Na de a Tinder gondolt egy nagyot, és most nekik segít! A kérdés csak az, hogy ez egy jó lépés vagy sem. Hiszen a Tinder nagy előnye, hogy akivel nem akarsz azzal egyrészt nem kell ismerkeded, de ami még ennél is fontosabb a másik soha nem fog erről tudomást szerezni. De a Super Like megváltoztat mindent! Hiszen a Super Like lényege, hogy be tudod jelölni azokat, akik nagyon, de nagyon elvarázsoltak a profiljukkal. Így amikor álmaid partnere oda jut, hogy a Te profilodnál kell eldöntenie, hogy jobbra vagy balra húzza, akkor látni fogja, hogy Te olvadoztál az ő profilját látva. Hogy ez segít? Kétlem. Hogy fizetős lesz? Biztos vagyok benne! Hogy aki eddig sem talált magának társat a Tinderen ezek után fog-e? Tuti, hogy nem!

Egy biztos. A Tindernek lassan jó lenne profit termelnie. Az nem vált be, hogy azért fizessen valaki, hogy Budapestről, Hong-Kongból, Fokvárosból beállítsa, hogy mondjuk Londonban, Tokióban vagy éppen Denverben kereshessen magának társat mondjuk egy utazás előtt. Így amikor ott van, akkor már ott várhat rá az új kapcsolat is. Valamit ki kellett találni, és ahogy mindenhol, így itt is vannak olyanok, akik kevésbé népszerűek. Ez az újítás az ő pénztárcájukat célozza meg.

tinder_szuperlike_2.jpg

Nem gondolom, hogy valaki csak azért ismerkedne meg valakivel, mert az jelezte egy Super Like-kal, hogy megismerné. Ettől még simán elhúzza balra. A kérdés csak, hogy aki a Super Like-ot nyomta az erről fog-e értesülni, vagy várja majd a párba állást. Mert ha utóbbi, akkor beleeshet abba a csapdába, hogy csak vár a tökéletes jelöltre, aki soha nem jön el, miközben lehet, hogy csak néhány kézmozdulatra van az, akivel először párba állhatna, majd az ismerkedés során kiderülhetne, hogy őket az Isten is egymásnak teremtette…

A promó videó szerintem zseniális: 

 

 

 

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Fotók: http://www.dailymail.co.uk/

Szólj hozzá

ismerkedés társkereső súgó Tinder randiapp Super like