2014. már 07.

A megváltó hétfő reggel

írta: tolvajnorbert
A megváltó hétfő reggel

A hét talán leggyűlöltebb napja a hétfő reggel. Pedig semmi rosszat nem csinált. Az egyetlen bűne, hogy vele kezdődik a hét. Olyan emberek is szívből gyűlölik ezt a napot, akiknek egyébként ez megváltást hoz minden héten. Megváltást, mely a magány karmából rántja ki őket.

Hiszen ha egyedül vagy, akkor a számodra a legszörnyűbb a vasárnap este. Mert ilyenkor egyedül vagy. Még akkor is, ha TE menő szingliként éled a hétköznapjaidat vagy éppen egyedül neveled a gyermekedet. Hiszen vasárnap már vége van a bulinak, a barátok hazamentek, és már lehet, hogy anyu húslevesén is túl vagy.

Na ekkor fog elhatalmasodni a magány a szívedben. Persze lehet, hogy egy tábla csoki, vagy egy pohár bor segíteni fog rajta, de ha őszinték akarunk lenne ez egyrészt csak percekre oldja fel az égető keserűséget, másrészt viszont jön majd a lelkiismeret furdalás, hogy már megint csokit ettél. Nem azonnal, hanem másnap reggel, amikor a kedvenc ruhád már nem fog rád menni. Pedig úgy vártad ezt a reggel, hogy végre megint emberek között lehess. Lehet, hogy rád talál majd a szerelem. Igen, mert hiszel benne, hogy bármikor jöhet, akár egy álmos hétfő reggel is.

Egyedül lenni rossz. Persze az sem sokkal jobb, ha csak azért vagy valakivel együtt, hogy ne légy egyedül. Ami számomra rémisztő, mert ahelyett, hogy boldog lennél fásultan éled az életed. Persze tudom én, hogy manapság nem könnyű ismerkedni, egy rendes társat találni. Azt látom, hogy valami nagyon félrecsúszott. De erről majd máskor.

Egy biztos. Tekints úgy a hétfőre, mint egy napra, ami hétről hétre megváltást hoz Neked és segíthet abban, hogy ne légy magányos vasárnap esténként. Hiszen segíthet úgy, hogy újra emberek között lehetsz és segíthet úgy is, hogy ezen a héten megtalálod azt, aki miatt nem leszel magányos.

facebook_csoport.jpg

Szólj hozzá

ismerkedés hétfő párkapcsolat magány csoki szingli