2014. júl 01.

Minden pasi csak a szexre hajt?

írta: tolvajnorbert
Minden pasi csak a szexre hajt?

A társkeresők világában sok sztereotípia van. A következő napokban ezek közül fogok néhányat boncolgatni. Úgy látom, hogy a többségének van némi alapja, de hogy általános lenne azt egyikre sem igaz.

A legtöbbet hangoztatott elképzelés, vélemény, sztereotípia, amivel a pasikat illetik az, hogy ők csak a szexre hajtanak. Ezek szerint a vélemények szerint minden pasi vadászik és mindre igaz, hogy szex őrültek. Ezt a nézetet persze nők terjesztik és vannak férfiak, akik mindent elkövetnek, hogy ez a városi legenda fennmaradhasson. De nézzük meg, hogy mi az igazság!

Először is tisztázzuk, hogy a pasik és a csajok másképpen működnek, ha szexualitásról van szó. Ez a határ férfi és nő között egyre inkább kezd elmosódni, mint ahogy szinte minden határ, ami mondjuk 100-200 éve még természetes volt. De szerintem ezzel nincs is semmi gond. Haladjunk mi is a korral, de miről is van szó?

Arról, hogy a hölgyeknek bizalomra van ahhoz szükségük, hogy a szexualitásra nyitottak legyenek. (Most tekintsünk el azoktól az extrém esetektől, amikor megerőszakolnak egy nőt. Az a világ egyik legocsmányabb és gerinctelenebb dolga, amit csak egy férfi tehet egy nővel és semmi köze ahhoz a szexualitáshoz, amiről én írok.) Hiszen egy nő esetében komoly következménye lehet az együttlétnek. Nem, itt nem a nemi betegségekre gondolok, mert az mind a két felet érinti, hanem a gyermekáldásra. A bizalom megléte persze kialakulhat egy pillanat alatt és eltarthat akár hónapokig is. Itt a szerelem azért komoly gyorsító tényező lehet. Ezzel szemben a pasik másképpen vannak összerakva. Sokkal hamarabb lép fel bennük a szexuális vágy, mint bármi más. Ráadásul nem is nagyon gondolnak másra, nem látnak tovább.

Mi férfiak is képesek vagyunk ám a szerelemre, de amíg mi azt képzeljünk el első körben, hogy milyen fantasztikus lesz a csajjal szeretkezni és sokáig nem is tud a szexen kívül másra gondolni, addig a lányok simán már az első randin azon kezdenek el fantáziálni, hogy milyen lesz vele egy romantikus séta, milyenek lesznek a gyerekek és hol fognak együtt kéz a kézben megöregedni.

Nem tagadom, hogy vannak pasik, akik sportot űznek abból, hogy ki hány leányzóról tudja levarázsolni a bugyit, majd úgy viselkedik, mint egy igazi vadász. Célra tart, tüzel és lelép a trófeával. Nőkét egy dolgot tehetsz, ha nem akarsz Te is trófea lenni, hogy nem adod be a derekadat.

 vadasz.jpg

A gond kettős. Az egyik, hogy sokan nem tudják megkülönböztetni a vadászokat a hős lovagtól, aki valóban csak udvarolni akar neki és valóban hosszú távra terv. Hiszen minden férfiről azt feltételezik, hogy perverz szőrös állatok, nyolc karral és csak azt akarják. Pedig lehet, hogy a pasinak elege lett az udvarlásból és a hosszú sétákból 8 hét után és most már szeretné megfogni a lány kezét, megcsókolni és eggyé válni vele. A másik gond azzal van, ha pontosan tudod, hogy a srác, akit kinéztél magadnak reptében is elkapja a legyet, sőt a nagy melegben még a szúnyogokat is, de úgy dönt, hogy na, majd ő megváltoztatja. Lehet, hogy sikerül, de esélyesebb, hogy nem fog. Ezek után pedig marad a városi legenda megerősítése.

 szereto.jpg

Ha egy társkereső oldalon, szórakozóhelyen vagy egyszerűen csak a buszon azt tapasztalja valaki, hogy csak szoknyavadászokba szalad bele, akik az első aktus után lelépnek, akkor ne az legyen az első lépés, hogy minden pasik kikiáltson szemétládának. Mert abban igaza lesz, hogy van egy-két ember, aki megérdemli. De ha ez sorminta, akkor igen is nézze meg, hogy milyen fotó van róla feltöltve az oldalon, hogyan öltözködik. Mert férfi ügyfeleim is sokszor elmondták és ezt saját tapasztalatomból el tudom mondani, hogy sok pasi, aki komoly kapcsolatot keres bizonyos hölgyekkel eleve fel sem veszi a kapcsolatot, ha úgy érzi, hogy a hölgy nem komoly kapcsolatot keres vagy ha felveszik vele a kapcsolatot, akkor csak azért veszik fel, mert jól akarja érezni magát arra a néhány órára.

Mi lehet a megoldás? Nem az, hogy a hölgyek feladják és elkönyvelik, hogy minden pasi szemét. Egyszerűen ha neten keres társat, akkor gondolja végig, hogy a fotói mit sugallnak. Az első két-három randi alkalmával nyilvános helyen találkozzanak, lehetőleg olyan helyen, ahol többen vannak. (Például: Kávézó, kisebb kulturális fesztivál, múzeum.) Tudom, hogy nem túl kreatív, de itt van arra lehetőség, hogy megismerd a másikat és az a bizonyos bizalom ki tudjon alakulni. Ha az megvan, akkor pedig már a Te döntésed, hogy mi fog történni.

 facebook_csoport.jpg

Szólj hozzá

szexualitás csajok párkapcsolat randi pasik komoly kapcsolat városi legenda online társkeresés egy éjszakás kaland társkereső profil