2018. nov 12.

Nem vagy az esetem!

írta: tolvajnorbert
Nem vagy az esetem!

Elkezdesz társat keresni, és nem vágysz másra, mint hogy megtaláld azt, akivel együtt megöregedhetsz. Nyugodt vagy, mert mindenhol azt hallod, hogy komoly kapcsolatot keresnek, ráadásul minden második ember kiírja, hogy az intelligencia mennyire szexi, és hát az érzelmi oldalad olyan kiművelt, hogy az már szinte fáj. Akkor Te lennél a tökéletes társkereső? Áhh, dehogy! Nyugi, a kutya nem akar majd megismerni…

andrew-neel-609844-unsplash_480.jpg

Én már csak jól szórakozom azon, amikor egy-egy társkereső profilt megnézek. Az igazság az, hogy a többség egyetlen betűjét nem gondolja komolyan annak, amit ott leír! Bocs, azt igen, amikor arról ír, hogy szeretőt vagy dugópajtit keres. Az igazság az, hogy az összes több leginkább a bullshit kategóriába tartozik.

Miért gondolom ezt? Azért, mert ha valaki tényleg a lelki társát, az okos és/vagy magas érzelmi intelligenciájú társat keresi, akivel kéz a kézben lehet megöregedni, akkor annyival, de annyival könnyebb, egyszerűbb, átláthatóbb lenne a társkeresés, de nem így van! A jó pasit/a bomba nőt keresi mindenki, még ha kifelé azt hangoztatja is, hogy neki mennyire fontos a belső érték, a komoly kapcsolat! Ohhh! Ugyan, hagyjuk már!!!

Mondjuk ki! Ha nem vagy trendi, akkor bajban vagy! Azt is mondhatnám, hogyha csúnya, öreg (értsd: 35+-os nő, vagy 40-es férfi), és kövér (értsd: van rajtad plusz 5 kg) vagy, akkor szinte semmi esélyed nincs arra, hogy megtaláld a társad. Ez igaz akkor is, ha Te hűséges, kedves, vicces, szerethető, édes, cukorfalat, szexmániás, pedáns, szórakoztató, olvasott, megbízható, becsületes, mindenféle káros szenvedélyektől mentes, stb., stb., vagy! Mert ez nagyon nem fog senkit sem érdekelni! A személyiséged igazából nem fog érdekelni senkit, csakis a kép, amit lát, amit elképzel rólad!

De mire gerjed manapság a nép? Hát arra, amit megmondanak neki. A vicc az, hogy 100 emberből 99 ugyan azokat fogja kiválasztani egy-egy társkeresés alkalmával, teljesen mindegy, hogy nőről vagy férfiról beszélek-e, hogy milyen magas az iskolai végzettsége, hogy hol él, mivel foglalkozik. A divat mondja meg, hogy ki vagy, illetve az, hogy kit választasz… Persze most lázadhatsz, meg verheted a melled, hogy Te nem ilyenvagy, meg Te vagy az az egy, de szerintem tévedsz! Ráadásul lehet, hogy Te vagy az az egy, de Téged akkor meg biztos nem választ senki alapesetben.

A lényeg pedig pont itt van! Mert Te, mint láthatatlan társkereső dönthetsz úgy, hogy feladod, és elfogadod, hogy a kutyának nem kellesz, vagy pedig előáll az a helyzet, hogy elfogadod a játék szabályait, és elkezded játszani úgy a játékot, hogy megtaláld azt, aki miatt belekezdtél ebbe az egészbe!

Nincs ebben semmi ördöngösség. Nincs titkos recept, csak mielőtt hagyod, hogy beszippantson a Tinder és társai algoritmusa, gondold végig, hogy mit is akarsz. Mi az ügyfeleimmel, ha társat keresünk átlagosan 45 nap alatt szoktuk megtalálni azt, akit az ügyfél keres. Ja, és nem kell hozzá plasztikai sebész, nem kell hozzá hazudozni a korodról, és csak azért izzadnak konditeremben, mert az jó, és nem azért, mert ezzel akarnak irtózatosan megfelelni a társkeresőknek. A kiállásuk, és a nyitottságuk teszi őket olyanná, ami után egyre kevesebben mondják nekik azt, hogy figyelj csak, nem vagy az esetem. Egyre inkább váltja fel az elutasítást az igenlések időszaka. Ezek után nem is olyan meglepő, hogy könnyedén megtalálják azt, akit keresnek.

 

Elakadtál a társkeresésben? Pörgeted a Tindert, ezer online oldalon regisztráltál, de mégsem találod a párod? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek, hogy végre megtaláld a társadat! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2iX1hYS

 

Fotó: https://unsplash.com/

Szólj hozzá

játék kövérség elvárás társkeresés ismerkedés öreg párkapcsolat társkereső esélytelen csúnya kövér játékszabály személyiség játszma online társkeresés személyesen társkeresés egyszerűen plaszikai sebész