Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

sajtó

 

A blog elindításakor nem gondoltam volna, hogy 3 év alatt több, mint 1 millióan olvassák majd az írásaimat.Amikor elindultam 2014-ban az a cél lebegett a szemem előtt, hogy minél több embernek tudjak segíteni megtalálni a társát.Elég gyorsan felkapták az írásaimat, mert olyan témákkal is foglalkozom, amivel mások nem. A legnagyobb port mégis a bejegyzésem okozta, ahol arról írok, hogy kövérként semmi esélyed a társkeresés világában. Ekkor hívtak először, hogy mondjam el a véleményemet a kamerák előtt:

 

 

 

 

 Ezt követte még sok-sok meghívás, melyekből néhányat még megmutatok:

 

 

 

 

 

2017-ben saját rádióműsorom is volt Gyöngyösön, a helyi Maxi Rádióba.  Ebből az időszakból a kedvenc adásom álljon csak itt. A többit megtaláljátok a podcastjaim között! Ez számomra azért különleges, mert a kisfiammal beszéljük meg, hogy milyen is a társkeresés. Lehet, hogy szakmailag nem a legjobb anyag, de szerintem ez nagyon cuki lett.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr427429600

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz

Társkereső Facebook Csoport

facebook_csoport.jpg