2015. jún 11.

Kereslet – Kínálat

írta: tolvajnorbert
Kereslet – Kínálat

A társkeresés olyan, mint bármely piac. Hiszen a kereslet és a kínálat lesz az, ami befolyásolja. Így az egyik serpenyőbe kerülsz Te, és a másikba pedig kerülnek azok a paraméterek, amelyek alapján keresni fogsz. Az igazi kérdés csak az, hogy vajon egyensúlyba fog-e kerülni a mérleg a Te esetedben!

Azzal az esettel nem is nagyon kell foglalkozni, ha egyensúlyba kerül, hiszen ott a kereslet simán megegyezett a kínálattal mind a két esetében. Ilyenkor jöhet a következő lépés, és indulhat az ismerkedés.

patika.jpg

De mi van akkor, ha valami miatt azok, akiket meg akarsz szólítani nem nyitottak a kezdeményezésedre. Sőt, mi van akkor, ha csak olyanok találnak meg, akikkel viszont Te nem akarsz szóba állni. A jó hír, hogy van sok olyan paraméter, amin tudsz változtatni, és itt most nem arra gondolok, hogy mondjuk - 20 kg-ot letagadsz, hanem arra, hogy elkezdesz mozogni, odafigyelsz a testmozgásra, és leadod a súlyfelesleget. Tudom, hogy ez nem könnyű! De ki mondta, hogy az lesz? Hidd el még mindig gyorsabb, és sok esetben egyszerűbb, ha változtatsz néhány dolgon, mint hónapokig, évekig azon gondolkodni, hogy vajon miért nem fogsz kelleni senkinek. Pontosan tudom, hogy vannak olyan paraméterek, mint a kor, vagy éppen magasság, amin nem tudsz változtatni, de szerencsére vannak olyan területek, amelyeken igen.

Ha ezeket rendbe teszed, akkor könnyedén magad felé fogod billenteni a mérleg nyelvét:

Írj helyesen!

Mosolyogj a fotón!

Kezdj el fogyni!

Gondold végig, hogy kit keresel!

Gondold végig, hogy hol keresed!

Írj helyesen!

Gondolom ezt nem kell magyarázni. Ez elsősorban a nőknek fontos. Pontosan tudom, mert alapesetben nekem is csapnivaló a helyesírásom. De ha használod az oldalakban sok esetben automatikusan benne lévő helyesírás ellenőrzőt, akkor az sokat tud segíteni. Itt a helyesírási hibák mellett érdemes figyelni az elgépelésekre, arra, hogyha telefonon regisztrálsz, írsz, akkor vajon ki fogja-e javítani a kütyüd azt, amit beírtál. Mert sokszor ki fogja javítani, és igen mókás dolgok születnek így.

Mosolyogj a fotón!

Ezt sem kell túl kombinálni. Persze ez alapból feltételezi, hogy Te vagy a fotón. Az sem elhanyagolható, hogy a fotó ne legyen túl régi. Nem kell feltételül profi fotós egy jó képhez. Kérd meg az egyik ismerősödet, és csináljatok néhány képet. Az egyik csak sikerülni fog. Illetve arra is figyelj, hogy ne napszemüveges legyen a kép. Egyetértek azzal az ügyfelemmel, aki megkérdezte, hogy akkor vajon a képen látható társkereső bújócskázni akar, vagy ismerkedni. Sokan elmondják nekem, hogy ők a mosolyt, a jókedvet akarják látni a képeken, és azt is, hogy a másiknak nevet a szeme is. Így ha mosolyogsz a képen, és ez látszik a szemedben is, akkor nyert ügyed van.

Kezdj el fogyni!

Erről a témáról már írtam hosszabban. Hogy miért került megint elő? Mert ez a piac egyik legmeghatározóbb fokmérője. Sokszor nem az kell, hogy fitness világbajnok tested legyen. Bőven jó az, ha nem vagy túlsúlyos.

Gondold végig, hogy kit keresel!

Ez egy egyszerű kérdés. Legalábbis elsőre. Hiszen ne akarj 25-45 évvel fiatalabb nőt, vagy éppen 20-30 centivel magasabb pasit találni magadnak. Így leírni könnyű. A kérdés itt csak annyi, hogy miért ragaszkodsz az első elképzeléshez? Ha erre megadod magadnak a választ, akkor tudsz változtatni, de csak akkor tudsz majd változtatni. Ez egy komoly dilemma, amit lehet hogy egyedül nem is biztos, hogy meg fogsz tudni oldani. Ha kell szívesen segítek!!!

Gondold végig, hogy hol keresed!

Sokszor az okoz problémát, hogy egyrészt rossz helyen keresed, másrészt kevés helyen keresed a leendő társadat. Sokan alapból regisztrálnak a legtöbb nagy társkeresőre, és ennyi. De mi van akkor, ha elkezdesz zsizsegni? Keress spéci oldalakat, ahol lehet, hogy kevesen vannak, de ha ez az oldal ráadásul még tematikus társkereső is, akkor máris elérhetsz egy olyan réteget, amit máshol nem. Használd az applikációkat, járj társaságba, ismerkedj bárhol. Tudtad, hogy az embereknek csak kis százalékában tudatosul, ha flörtölnek vele? Lehet, hogy veled is többen flörtölnek, csak Te nem veszed a lapot? Lény erre nyitott. A lényeg, hogy gondolod végig, hogy hol tudnál még ismerkedni, és ha már végiggondoltad, akkor kezd is minden helyen az ismerkedést.

Szólj hozzá

kövérség társkeresés ismerkedés helyesírás fénykép túlsúly online társkeresés profilkép