2016. már 01.

Most vagy soha, avagy társkeresés közben nincs idő tökölni!!!

írta: tolvajnorbert
Most vagy soha, avagy társkeresés közben nincs idő tökölni!!!

A társkeresés ma össznépi társasjátéknak tűnhet a gyanútlan szemlélőnek. Hiszen sokan játsszák, de csak kevesen nyernek, vagyis találják meg a társukat. Pedig a többség részese lehetnek a vágyott sikernek, azaz egy boldog párkapcsoltnak, csak mire kapcsol már késő.

Egy felgyorsult világban bármennyire is közhelyes nincs idő arra, hogy az ember hetekig udvarolgasson valakinek a virtuális térben. Bármennyire is hiányolja a többség a romantikát, az emberi közelséget, de amíg egy monitor, okos eszköz az ismerkedés közvetítője, addig ez hiányozni is fog. Ezen persze lehet változtatni.

Nem kell hozzá mást tenni, mint a virtuális világból áttenni az ismerkedést a valódiba. Hiszen két hús-vér ember pillanatok alatt el tudja dönteni, hogy meg akarják-e egymást ismerni vagy sem. Míg a virtuális álarc mögé nehéz belátni.

udvarlas_i-beg-your-pardon-927750.jpg

A többség azért van bajban, mert egyrészt nincs benne megfelelő bizalom a másik iránt már arra sem, hogy megadja a telefonszámát, és mondjuk Viberen folytassák az ismerkedést, vagy telefonon beszéljenek meg egy randit. (Pedig az okostelefonon gond nélkül le lehetne tiltani azt, aki átlép egy határt, és nincs vele több gond.) Igaz, sokan már idáig sem jutnak el. Hiszen addig gondolkodik, variál, töpreng, tököl vagy éppen próbál udvarolni, ismerkedni, amíg a másiknak vagy elmegy a kedve az egésztől, és egyszer csak nem válaszol többet a levelekre. Ilyenkor megy a nagy gondolkodás, hogy vajon mi történhetett. Semmi más, egyszerűen elérted, hogy nem akar már találkozni veled. Vagy sokkal prózaibb oka van annak, hogy nem jelentkezik. Egyszerűen menet közben jött valaki, aki a második, harmadik levélben megírta, hogy mi lenne, ha találkoznának és Te, kedves magányos társkereső továbbra is egyedül fogsz maradni!

De akkor most legyek rámenő? – szokták tőlem kérdezni sokan. Szerintem inkább légy határozott, és juss el oda az első levéltől a lehető leggyorsabban, hogy leegyeztessetek egy randit! Miért? Mert ha menetközben kiderül, hogy nem akar veled megismerkedni, akkor nem vesz elő attól időt, és energiát, hogy mással ismerkednél. Ráadásul a többség egyszerre csak egy vasat tart a tűzben. Így könnyen előfordulhat, hogy olyan valakire szánt sok-sok időt, aki csak unaloműzésből van regisztrálva. Arról nem is beszélve, hogy a kezdeti lelkesedés is kitart az első randiig, illetve nem fog jönni valaki, aki elhappolná az orra elől a lehetséges társjelöltet.

Hölgyeim! Ha egy pasi szimpatikus, de nem egyből dobja be a randi lehetőségét, attól még nem biztos, hogy töketlen, hanem csak udvarolni akar. Ilyenkor finom (vagy akár direkt is) lehet jelezni, hogy szívesen meginnátok egy kávét/teát/forrócsokit vele!

 

 

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

 

Fotók: https://pixabay.com/

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés randi bizalom önbizalom első randi online társkeresés tökölés