2017. máj 17.

Melyik a legjobb társkereső eszköz?

írta: tolvajnorbert
Melyik a legjobb társkereső eszköz?

Gondolkodtál már azon, hogy van-e olyan eszköz, ami Neked abban tudna segíteni, hogy minél hatékonyabb legyen a társkeresésed? Persze szuper, hogy van egy csomó randiapp, megszámolhatatlan online társkereső oldal áll a rendelkezésedre, de szerintem van egy sokkal, de sokkal jobb társkereső eszköz is.

 bed-1979270_1920.jpg

A legtöbbször az emberek nem tudják hogyan lépjenek tovább. Hogyan érjék el azt, hogy a másikkal ne csak a virtuális térben találkozzanak. Hiszen az online ismerkedők többsége elakad a köszönésnél, jó esetben néhány levélváltásnál. Hiszen amikor felhozza a randizás lehetőségét, akkor sokan beparáznak, megijednek, és egyszerűen köddé válnak. Ez nem véletlen, mert nagyon sokan vannak, akik csak az igazival, a nagy Ő-vel, a szikrázást kiváltó személlyel szeretnének csak randizni. Vele viszont egyből az anyakönyvvezető előtt. Ebből a szempontból mindegy, hogy a Tinder appját használod, vagy éppen egy társkereső iroda adja meg az ismerkedés lehetőségét.

Na de akkor mit lehet tenni? Hogyan lehet elérni, hogy ne riasszuk el a másikat, de személyesen tudjunk vele találkozni, hogy jó benyomást tudjunk rá tenni. Először is kezdj vele beszélgetni, levelezni, chatolni, ahol rá vagy kíváncsi. A 2-3. kérdés után jöhet a nagy kérdés. Tudakold meg, hogy szereti-e a kávét. Ha igen, akkor kérdezd meg, hogy meghívhatod-e, mert szimpatikusnak találod. Írd meg, hogy lenne-e kedve meginni veled gyorsan valamikor egy kávét, és mikor van neki erre ideje. Az esetek többségében erre könnyedén igent mondanak, és még el is mennek a találkozóra. Te csak 2 dologra figyelj oda. Az egyik, hogy légy ott időben, és tényleg csak 25-30 percre találkozzatok, illetve a másik, hogy törekedj arra, hogy megkedveljen. Mert ha a legjobb társkereső eszköz, a kávé összehozott benneteket, akkor hozd ki a legjobbat, és beszélj meg vele egy igazi randit. Erre tekints úgy, mintha az egy 0. randi lenne.

cappuccino_480.jpg

Nyugi, ha nem szereti a kávét, akkor jöhet a tea, a víz, üdítő. Nem gondolom, hogy mindent fel kellene sorolni, hiszen ha 2-3. kérdésre sem igent felel, akkor válts stratégiát és kérdezz rá arra, hogy van-e kedve meginni Veled valamit, lenne-e kedve összefutni veled 20 percre valahol valamikor. Itt kiugratod a nyulat a bokorból. Mert nem hiszem, hogy egy olyan szekér után kellene futnod, ami nem akar felvenni.

A témáról bővebb információt itt fogsz találni:

 

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

kávé beszélgetés társkeresés ismerkedés tippek társkereső randi levelezés kávézás online társkeresés társkereső iroda Tinder 0. randi randiapp online társkereső oldalak