2017. aug 29.

Társkeresés és bátorság

írta: tolvajnorbert
Társkeresés és bátorság

Állsz ott és nem mersz odalépni hozzá, vagy éppen már megírtad az első levelet egy online társkeresőn, de a kezed még az egéren pihen, mert félsz elküldeni. Ez a felelem megbénít, majd teljesen kicsinál. Mert ott és akkor a félelem lesz az, ami miatt nem fogsz cselekedni. Majd másnap, harmadnap vagy éppen évekkel később pedig átkozni fogod magad a gyávaságod miatt.

Tegyél magadnak egy szívességet!!! Lépj oda, küld el a levelet, szólítsd meg, küld el azt a Superlike-ot!!! Cselekedj. Mert hidd el nekem, hogy még mindig jobb, ha ott egyből visszautasítanak, mint évekig azon merengeni, hogy mi lett volna ha... 

Sokszor nincs kedve, bátorsága, ereje az embernek társat keresni. Ilyenkor tud hasznos lenni a következő gondolat:

"A fájdalom átmeneti. Lehet, hogy egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig tart, de végül is elmúlik és felváltja valami más. Viszont, ha feladom, a fájdalom örökké tart."
Lance Armstrong

balance-2034239_1920.jpg

És tudod mi a legszebb az egészben? Hogy mivel a többség hozzád hasonlóan nem mer kezdeményezni, így ha Te megteszed az első lépést megelőzöd őket, és az esetek többségében elnyered méltó jutalmadat, szíve szerelmét.

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

idézetek férfiak szerelem nők társkeresés bátorság ismerkedés párkapcsolat randi komoly kapcsolat súgó online társkeresés Tinder randiapp