2017. nov 08.

5 varázslatos szó, amely társkeresés közben helyetted megtalálja leendő párodat!

írta: tolvajnorbert
5 varázslatos szó, amely társkeresés közben helyetted megtalálja leendő párodat!

Vannak szavak, amelyek komoly jelentőséggel bírnak, és pozitív irányba indulhat el hatásukra az ismerkedés! Hiszen vannak szavak, amelyek hatására, akár 96%-kal többen kezdenek el ismerkedni, mintha ezek a szavak nem szerepelnének a társkereső profilodban.

 bed-1979270_1920.jpg

Az amerikai eHarmony társkereső oldal készített egy új kutatását, amiből az derült ki, hogy pontosan mik azok a szavak, amelyek olvasása után nagyobb eséllyel kezdődik meg a kapcsolatfelvétel az ő társkereső oldalukon. Hogy meg tudják állapítani, hogy melyek ezek a szavak 12 ezer tagot és profilt vizsgáltak. Ez alapján a következő szavak lettek a nyertesek:

A férfiaknál:

  1. fitt
  2. figyelmes
  3. spontán
  4. társaságkedvelő
  5. optimista

A nőknél:

  1. ambiciózus
  2. figyelmes
  3. kedves
  4. keményen dolgozó
  5. megfontolt

 

Ezek után persze most kedves olvasó a levegőbe csaphatsz, hogy nincs más dolgod, mint ezt az 5 szót beleszőni a mondandódba, és nem lesz ember, aki ellenálljon NEKED! Mi ezzel a bibi? Az, hogy a felhasználók többsége egyrészt nem olvassa el, hogy mi van leírva a profilokban, másrészt, ha el is olvassa, akkor sem érdekli igazán. Legalábbis nekünk ezek a magyar tapasztalataink, ami jelentősen eltér az amerikai oldal kutatási eredményétől. Ráadásul sokszor a társkeresők nem is ugyan azt keresik, mint ami első körben hatással van rájuk. (45. perctől találod a lényeget!)

 

Továbbra is a legmeghatározóbb, hogy elindul-e az ismerkedés, hogy megvan-e az az egy-két jól kiválasztott kép, ami felkelti a többiek érdeklődését.

Néhány hete dolgozom együtt Krisztával. Jól, és érthetően megfogalmaztuk, hogy róla mit kell tudni, de ami a szavak szempontjából fontosabb azt is meghatároztuk, hogy kik ne írjanak. Ez egy korbeli cenzus volt. Volt olyan online társkereső oldal, ahol bár érthetően le volt írva, hogy 45 felettiekkel nem szeretne ismerkedni csőstül jöttek a 60+-os öregemberek. Olyan is volt, aki megírta, hogy legyen kellően bátor, hogy felvállalják a szerelmüket. Ilyenkor érzi azt az ember, hogy ha már a szövegértéssel ilyen problémák vannak, vagy még inkább ennyire nem tiszteli a másik kérését, akkor ezzel az emberrel leginkább egy pokoljárás lehet egy közös kapcsolat. Jegyezzük meg, hogy a hölgyek is tudnak érdekes közeledési, kezdeményezési módot választani. Ilyenkor persze felkaphatod a vizet, de sokkal jobb, ha ezekről az emberekről tudomást sem veszel, mert csak idődet rabolják, és az energiádat szívják le.

Tehát használd ezeket a szavakat, ha jellemzőek rád, de ne várd tőlük a csodát. Helyette kezdj el ismerkedni az online világon túl is.

 

Podcast tartalma:

Szavak, amelyek elvarázsolnak 0:00

Egy kis bibi 2:30

Ne csak online keresd a társadat! 5:00

 

 

Ingyenesen letölthető tudásanyagot ebben a zárt Facebook csoportban találod! Itt találod!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!  Ide kattints!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés szavak társkereső randi online társkeresés online társkereső oldalak eHarmony