2018. feb 20.

Nem vagy elég jó a társkereséshez!

írta: tolvajnorbert
Nem vagy elég jó a társkereséshez!

Hiába keresed a társad, mégsem találod. Lesz olyan, aki a szemedbe mondja, de olyan is, aki megtartja magának, hogy Te nem vagy elég jó a társkereséshez. De ezt Te is érezni fogod. Majd szépen, lassan fel is hagysz vele, és egyedül maradsz. Hiszen miért erőltetnél valami olyat, amihez nem vagy elég jó?

 samantha-gades-367201_480.jpg

De a többség már az előtt úgy fogja gondolni, hogy nem elég jó ahhoz, hogy bárkivel is megismerkedjen, hogy bárki is bele tudjon szeretni. Az önbizalomhiány miatt ez a gondolat gyökeret fog verni a fejedben, és feladod magát a társkeresést még az előtt, hogy bárkivel megismerkednél.

Lehet, hogy szerencséd lesz, és még a feladás előtt valaki annyira dörömbölni fog a kapuidon, hogy felfigyelsz rá. De sokszor azt látom, hogy sokan szeretnének egy-egy emberrel megismerkedni, de az észre sem veszi a kínálkozó lehetőséget, mert annyira el van foglalva azzal, amitől fél.

Simán lehet, hogy nem vagy tökéletes! De ne a filterezett Instagram hősökhöz mérd magad! Önmagad legyen a mérce. Biztos vagyok benne, hogy vannak értékeid. Ebből kell erőt meríteni, és azzal a mákszemnyi önbizalommal, ha nincs is egyenlőre több, na azzal kell elkezdened keresni. Ne félj attól, hogy nem vagy tökéletes! Én sem vagyok az, más sem az. Neked csak azt az egyet kell megtalálnod, akivel boldog lehetsz.

Honnan fogod tudni, hogy elég jó vagy-e a társkereséshez? Onnan, hogy elhiszed magadnak. Ne arra figyelj, hogy mások mit mondanak. Válts társkereső üzemmódba, és kezd el csapatni a ritmust! Ha úgy érzed, hogy nem az online társkeresés a Te világod, akkor ismerkedj személyesen, próbálj ki más megoldásokat is.

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

A társkereső iroda, melyet tiszta szívből ajánlok: bit.ly/2AY8oIs

Fotó: https://unsplash.com/

Szólj hozzá

társkeresés hit remény önbizalom instagram