2018. ápr 28.

Így készült: Kérdezz bátran videósorozat

írta: tolvajnorbert
Így készült: Kérdezz bátran videósorozat

Évek óta gondolkodom valami olyan eszközön, amivel úgy tudok egy-egy társkeresőnek segíteni, hogy közben a neki szánt segítséggel másoknak is hasznos. Ezért indult el anno a blog, ezért kezdtem el korábban videókat csinálni, és születtek meg a podcastek is. De a Kérdezz bátran sorozat megszületéséhez egészen más kellett!

hamarosan.jpg

Az igazság az, hogy valahogy soha nem jutott eszembe, hogy a hozzám beérkező kérdésekből videót csináljak. Naponta kapok a Facebook oldalamon keresztül kérdéseket, amelyet igyekszem írásban megválaszolni. De néhány nappal ezelőtt nekem szegezte egy lány a kérdést, hogy miért nem csinálok a válaszokból rövid videót, mert biztos lenne sok olyan ember, akit érdekelne, akinek hasznos lenne az, amit elmondok a válaszokban.

Első gondolatom az volt, hogy hát a podcast és blog erről szól, de aztán az a kis hang csak nem hagyott nyugodni. Imádok a kamera előtt beszélni. Meg úgy egyáltalán beszélni. Mondanivalóm is van bőven, akkor meg miért ne! Végül belevágtam!

keszulodes.jpg

Az első részeket le is forgattam, amiből az első itt meg is találjátok a blogbejegyzés aljában. Végül nem csak társkeresés, hanem barátnő/barát visszaszerző kérdésekre is választ adok. Illetve csináltam egy űrlapot, amelyen bárki, bármikor felteheti anonim formában a kérdését, amelyre igyekszem megadni a választ.

Az társkereső kérdésed itt tudod eljuttatni hozzám: http://bit.ly/Kerdezz

A barátnő/barát visszaszerző kérdésed itt tudod eljuttatni hozzám: http://bit.ly/kérdvissz

A Kérdezz bátran sorozat első videója:

 

Ha pedig szeretnéd, hogy segítsek neked megtalálni a társadat, akkor az ingyenes társkereső minikonzultációt Neked találtam ki! Itt tudsz rá jelentkezni: http://bit.ly/Minikonz

Ha pedig azon gondolkozol, hogy jó lenne a szakítás ellenére visszaszeretni a barátnődet/barátodat, akkor keress meg, és az ingyenes exvisszahódító minikonzultáció keretén belül beszéljünk róla, hogy hogyan is lehetséges ez! Itt tudsz rá jelentkezni: http://bit.ly/2FcTUoC

 

 

Szólj hozzá

videó ingyenes társkeresés kérdés válasz ingyenes minikonzultáció minikonzultáció kérdezz bátran sorozat