2018. aug 13.

Egy kis segítség randizáshoz!

írta: tolvajnorbert
Egy kis segítség randizáshoz!

A városi legendák, és kitalált nem létező randi szabályok miatt ülnek emberek tömegei unalmas arcokkal szemben egy-egy kávézókban, és kavargatják az ízetlen kávéjukat, miközben arra gondolnak, hogy inkább számolnák a füvet a réten, mert az is szórakoztatóbb lenne. De akkor miért ülnek ott, ha ez annyira unalmas?

huy-phan-587849-unsplash_480.jpg

De mielőtt nagyon gyorsan elkezdenénk erről beszélni különböztessünk meg gyorsan két randifajtát. A hagyományos randit és a vakrandit. Az emberek többsége vakrandira jár úgy, hogy fogalma sincs arról, hogy azon vesz részt!

A klasszikus randizás

Akkor beszélgetünk klasszikus randizásról, ha valamilyen mélységig ismered azt, akivel találkozni fog, és nem ez lesz az első személyes találkozásotok. Lehet, hogy egy irodaházban dolgoztok, azzal a busszal jártok minden nap vagy éppen ismeritek egymást már évek óta, és most jött el az ideje, hogy találkozzatok.

Vakradni

Ha online ismerkedsz, legyen az bármilyen formája a randiappoktól az online társkeresőkig. Hiszen ott egy virtuális profillal ismerkedsz, és hát akármennyire őszinte is volt az, aki kitöltötte az adatokat mégis csak lutri lesz, hogy kivel találkozol. De ez ne tartson vissza attól, hogy találkozz azzal, aki szimpatikus. Inkább fogadd meg a következő ki segítséget! 

Egy kis segítség randizáshoz!

A társkeresés első lépése a randizás. Ezzel még semmi újat nem mondtam el. De a többség pontosan itt rontja el. Feleslegesen udvariaskodnak, majd csalódnak a társkereső oldalakban, hogy mennyi idióta van rajtuk. Pedig csak annyi történt, hogy ahelyett, hogy gyorsan rövidre zárt volna egy olyan randit, ahol már az első percben tudta, hogy az, aki vele szemben ül soha nem lesz a párja, de ő rendeletlenül kavargatja a kávéját csak azért, mert jól nevelt akar lenni. A másik pedig azt hiszi, hogy mennyire bejön a másiknak, hiszen már egy-két, ne adj Isten három órája tart a randi. Majd jön az a rész, hogy hogyan tovább, és nem fogja érteni az, aki jól érezte magát, hogy miért nincs folytatás, ha már együtt eltöltöttek ennyi időt legutóbb, és az is milyen szuper volt.

Lehet, hogy drasztikusan hangzik, de sokkal jobb, ha már az elején felállsz, és továbblépsz. Persze légy korrekt, és mond el, hogy ne haragudj, de nem téged kereslek. Állj fel, fizesd ki a számládat, és menj haza. A felszabadult idődben tudsz tovább keresni, és nem hajszolod bele a másikat egy olyan helyzetbe, ahol reménykedik, várja hogy legyen folytatás.

Tedd meg azt a szívességet magadnak, és persze a többieknek is, hogy nem ülsz ott valaki előtt, aki teljesen hidegen hagy. Ha pedig megmozgat, akkor találkozz vele legalább még egyszer, de mond el, hogy az első randi után nem tudod eldönteni, hogy igen vagy nem, és ha gondolja fussatok neki újra. Arra pedig figyeljetek oda, hogy ne húzzátok sokáig az első találkozást. De erről már írtam korábban…

 

 

Fotó: https://unsplash.com/

Nézz körbe a weboldalamon, hogy társat keresel, mert sok izgalmas információ vár ott rád! http://bit.ly/tolvajnorbert

Szólj hozzá

tökéletes társkeresés ismerkedés társkereső randi vakrandi randizás online társkeresés második randi