2018. aug 14.

A nagy Alfahím átverés

írta: tolvajnorbert
A nagy Alfahím átverés

Ha sikeres akarsz lenni a nőknél pasiként, akkor alfahímmé kell válnod, mondják sokan, és talán még többen építenek erre üzletet, hogy azok a magányos pasik, akik évek óta nem tudnak összeszedni maguknak egy épkézláb partner csilliárdokért megtanulják hogyan kell köszönni, és próbálnak valami olyanná válni, ami nem is lehetne messzebb a természetüktől, mint az, hogy alfahímmé változzanak.

 henri-meilhac-266522-unsplash_480.jpg

Ki is az alfahím?

Gyorsan tisztázzuk, hogy másféle preferenciák alapján lehet meghatározni azt, hogy ki az alfahím az emberek, és másképpen az állatvilágban. Az alapvető átverés, hogy ezt a különbséget próbálják meg elmosni. Az állatvilágban az erő dominál. A legerősebb az, aki mindent visz, és dönt sokszor szó szerint életről és halálról, vezeti a falkát, és követi őt mindenki. A helyét is csak nyers erővel lehet elvenni tőle. Az embernél az erő dominanciája mára már jelentőségét veszítette. Az, hogy ki fog egy csoportot vezetni sokkal inkább függ attól, hogy mennyire érzi, tudja irányítani az adott csoport dinamikáját, illetve fontos tényező, hogy a mai tech világban mennyire ismeri ki jól magát. A dominancia fontos lehet, de ma már nem a nyers fizikai erő dominanciájára van szükség. Így azok a srácok, akiket 30-50 éve laposra vertek volna, és megalázottan kellett volna elkullogniuk a nagy és erős alfahímek elől ma irányítják őket, és uralkodnak felettük.

 

Mi az átverés az Alfahím teóriában?

El akarják hitetni nagyon sok pasival, hogy azért nincs senkijük, mert puhány és gyáva viselkedésük elriasztja a nőket. Ezzel olyan szépen nyomják le az önbizalmukat, amellyel tényleg el lehet náluk érni, hogy elriasszák a nőket. Pedig alapvetően ezek a srácok minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, ami ahhoz kell, kellene, hogy meghódíthassák azt a lányt, akit szeretnének!

Az önbizalom hiány valóban komoly probléma, de az alfahím átverésekkel pont az a baj, hogy nem az önbizalmat erősítik, hanem olyan külső mankókra épít, és olyan tulajdonságokkal próbálják meg felvértezni a srácokat, amelyekre igazából nincs is szükségük ahhoz, hogy meg tudjanak ismerni egy lányt. Hiszen nem attól leszel sikeres egy lánynál, hogy külső mankóként egy csilivil órát veszel, és az sem fog eredményre vezetni, hogy erőszakos flegma stílussal nyomulsz. Igen, vannak akinek ez bejön, de ahogy a csajozós dumák, úgy ez a fellépés is taszítja a nők, lányok, csajok többségét.

 

Szükséges-e alfahímmé válnod?

Ha az a célod, hogy meghódíts egy lányt, akkor nagyon, de nagyon nem arra van szükséged, hogy alfahím légy! Gondolj bele, hogyha csak az alfahímek élnének párkapcsolatban, akkor igen kevésen élnének párkapcsolatban. De akkor mire van szükséged? Leginkább önbizalomra, hogy amikor ott van előtted a lány, akkor oda merj hozzá lépni, és merj vele beszélni. Persze gyorsan felejtsd el a béna csajozós dumákat. Add önmagadat. Lesz olyan lány, akinek ez be fog jönni, és persze olyan is, akinek nem. Ez természetes. A kérdés csak az, hogy Te össze tudod-e szedni magad annyiszor, ahányszor kell.

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, akkor látogass el weboldalamra: http://bit.ly/tolvajnorbert

Fotó: https://unsplash.com/

Szólj hozzá