2018. sze 24.

Becsületkasszás társkereső iroda

írta: tolvajnorbert
Becsületkasszás társkereső iroda

A társkereső irodákról sokáig azt gondoltam, hogy kihaltak a dinoszauruszokkal együtt. Mert ki is venne igénybe társközvetítői szolgáltatást a Tinder korában? Majd ahogy egyre több társkeresővel elkezdtem dolgozni elmondták, hogy ők nyitottak lennének egy olyan megoldásra, ahol személyes segítséget, támogatást kapnak ahhoz, hogy megtalálhassák a társukat.

 bench-accounting-49025_480.jpg

Egy társkereső iroda legnagyobb előnye az, hogy meghallgatnak, és ismerik a személyes történetedet. Az évek során sokszor tapasztaltam meg, hogy a társkeresők többsége nem is keres igazán senkit, de azt nagyon szereti, ha valakivel tud egy jót beszélgetni. Persze az sem hátrány, ha megtalálja a társát. A személyes kapcsolat az az érték egy-egy ilyen irodai szolgáltatásnál, amelyet szeretni és értékelni lehet! A legtöbb irodánál sajnos pont ezzel nincsenek tisztában. A baj csak az, hogy erre a magányos emberek akkor jönnek rá, amikor már késő, és a társkereső irodai tagság árát előre kifizették.

Miért kell előre fizetni, ha társkereső iroda ügyfele akar lenni valaki?

Az ok igen prózai. Az emberek többsége, miután megtalálta a párját, vagy egyszerűen csak elment a kedve az egésztől gyorsan tovább fog állni, és elfelejt fizetni, néha többszöri kérés után is. Persze vannak olyanok, akik eleve erre játszottak. Na, miattuk alakult ki az a helyzet, hogy előre kell kifizetni a sokszor több százezres, milliós társkereső irodai tagság díját. Ez egy sikerdíj, hiszen nem az a cél, hogy egy évig tag legyél, hanem az, hogy minél gyorsabban megtaláld a társadat, amire egy évet adtok magatoknak. A gond az, hogy sok iroda nem töri össze magát azért, hogy ügyfelük megtalálja a társát. Sőt, mindent elkövet, hogy kihúzza magát a teljesítés alól. Ez viszont már középtávon is azt eredményezi, hogy a többségnek esze ágában sincs újra irodai taggá válni, ha az egy év kevés lett volna, illetve ajánlás helyett inkább lebeszél mindenkit a társkereső irodai szolgáltatásokról. Már csak azért is, mert a saját példáján keresztül látta, hogy az a társkereső szolgáltatás, amiben ő részesült egy fabatkát sem ért.

Becsületkasszás társkereső iroda

A Társügynökség Társkereső irodája pont arra vállalkozott, hogy egy minimális kezdeti befizetés után, amiről az ügyfél úgy gondolja, hogy a felsorolt szolgáltatások megérnek neki egyszerűen taggá válik, majd egy év után, ha az iroda megdolgozott a pénzért, akkor dönthet úgy, hogy plusz sikerdíjat fizet, de ez nem kötelező. Vannak persze olyan szolgáltatás elemek, amelyeknek külön díjuk van, de az alap irodai légkört, a személyességet, a rendszeres találkozások, képzések, közösségépítés, mind-mind extra költségek nélkül igénybe vehető. Csak akkor van szükség a további szolgáltatások igénybevételére, ha valaki rendszeresen iránymutatást, támogatást szeretne kapni a társkereséshez. Így egy társkereső költsége a töredéke lesz egy hagyományosan működő társkereső irodához képest, annak ellenére, hogy a szolgáltatások köre sokkal szélesebb skálán mozog.

Az iroda weboldala: http://bit.ly/2AY8oIs  (Hivatalos regisztráció 2018. október 1-től - előregisztráció és információkérés lehetséges itt a blogon a kapcsolatfelvételen keresztül, a Neked is segítek menüpontban.)

Fotó: unsplash.com

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés társkereső társkereső iroda társkeresés 50 felett Tinder társkereső estek társkereső adatbázis társkereső irodai tagság társkereső csatorna társkereső minta