2018. okt 16.

Már a Tinder is helyetted keres társat!

írta: tolvajnorbert
Már a Tinder is helyetted keres társat!

Jó lenne megtalálni a párod, de valahogy nem megy. Pedig már ott tartunk, hogy a Tinder is Neked akar segíteni abban, hogy végre ne társkereső légy, hanem elmondhasd magadról, hogy boldog párkapcsolatban élsz.

screenshot_2018-10-12-14-49-46-775_com_tinder_480.png 

Alapvetően három újítása van most a Tindernek, amelyből az egyikkel egyértelműen nem akarnak mást, mint bevételt növelni, de számodra, felhasználóként egy másik az, ami hasznos lehet.

Kezdjük azzal az újítással, ami szerintem nem sok vizet fog zavarni. Ez pedig az, hogy most már fel tudod dobni a beszélgetéseteket Bitmojival. Hát úgy érzem, hogy ez úgy kellett, mint egy falat kenyér, és szerintem eddig azért volt minden második 18 évnél idősebb magyar egyedülálló, mert ez a funkció eddig nem volt elérhető.

A második a sorban az, aminek még látom is gyakorlati hasznát. Ez pedig az, hogy ugyan úgy, mint a Messengerben látod, hogy valaki elkezdett neked írni. Így ha akarod meg tud várni. Könnyebben tud valódi párbeszéd kialakulni, mint eddig. Illetve az igazi az volt, ami még a kezdetek kezdetén volt, hogy egyrészt másodpercre pontosan láttad, hogy a másik mikor volt online utoljára, és azt is, hogy olvasta-e az üzeneted, vagy sem. Értem, hogy ezek ma már miért nincsenek. Várhatóan nem is lesznek. Így ha gondolod adózz ezen funkciók emlékének egy perces néma felállással, vagy ha ráérsz, akkor morzsolj el egy könnycseppet.

És el is jutottunk ahhoz az újításhoz, ami segíthet Neked és mindenki másnak is abban, hogy rátaláljon a társára! (Köszi előre is a kommenteket, és igen tudom, hogy éssel nem kezdünk mondatot!) A dolog lényege, hogy a Tinder algoritmusa összeállít egy válogatást, vagy ahogy ők hívják Top válogatást, mely elvileg azt szolgálja, hogy tudj válogatni az ott lévők közül a kedved szerint!

 screenshot_2018-10-12-13-14-50-134_com_tinder.png

Na már most két alapvető probléma van. Válogatni enélkül is tudsz, és mivel a felajánlott társkereső profilokat végigböngészve egyértelmű, hogy a legnépszerűbbeket dobálja fel, illetve azokat, akik az előfizetésüket erre használja, kicsit olyan érzésem van, hogy megint lett egy újabb fölösleges funkció! Ennél még az is jobb volt, amikor házibulit (swinger bulikat) lehetett szervezni. A másik persze az, hogy csak szuperlike felhasználásával lehet közelebb kerülni a felajánlott egyedekhez. Na igen, ez pénzbe került, de hát ugye Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen. Mindenki döntse el kedve, na meg ízlése szerint, hogy ez mennyire jött be neki. Az biztos, hogy bevételt kell generálni, és ehhez ez egy jó módszer tud lenni, főleg, ha valaki arra is lusta, hogy jobbra-balra húzogassa az embereket. Én azt várom, hogy mikor lesz annyira fejlett az algoritmus, hogy 8-10 jobbra-balra húzást követően csak olyan arcokat dobál eléd, amire nem tudsz nemet mondani. Megjegyzem, ezzel lehetne nagyot kaszálni, és elérni, hogy a társkeresők többsége soha ne jelenje meg az ajánlások között. Mert hát ilyen világ a társkereső húspiac…

Hogy ez-e az a funkció, amit mindig is vártunk a Tindernél? Esetleg ez jobban segíti megismerni a másikat? Talán könnyebb lesz tőle a társkeresés? A válasz egyértelműen nem, és ez igaz mind a három újítás esetében. Az persze dicséretes, hogy faragják az oldalt, és próbálnak újítani.

 

Elakadtál a társkeresésben? Pörgeted a Tindert, ezer online oldalon regisztráltál, de mégsem találod a párod? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek, hogy végre megtaláld a társadat! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2iX1hYS

Fotó: https://tinder.com/

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés társkereső Tinder bitmoji top válogatás