2014. júl 14.

Élet a foci vb után…

írta: tolvajnorbert
Élet a foci vb után…

Vége lett a világ egyik legnézettebb sporteseményének. Most sok nő fellélegezhet, hogy végre a férfiak gömbölyű idomok utáni vágyát nem egy bőrgolyó fogja kielégíteni. Bár itt jegyezzük meg, hogy nagyon sok hölgy is nyomon követte a labda útját.

De ma újra bele lehet csapni a lecsóba. Vissza lehet térni a normális kerékvágásba és az estéket a tv képernyője helyett lehet egymás társaságában tölteni. Uraim, ha éppen társat kerestek, akkor irány a „legközelebbi társkereső”, mert az elmúlt hetek legizgalmasabb híre nem az, hogy a németek nyerték a vb-t, hanem az, hogy egyre több nő regisztrált társkereső oldalakon és remegnek azért, hogy meghódítsátok őket. (Az ilyenkor megszokotthoz képes több, mint 50%-kal nőtt az új társkereső nők száma a társkeresőkön.)

Tehát ha társat keresel, akkor nincs más hátra, mint ismerkedjetek mindenhol, mindenkivel!!!

Hol lehet ilyenkor ismerkedni? A válasz egyszerű, mindenhol! Azt tapasztalom, hogy persze az emberek zárkózottak és bizalmatlanok is, de itt a nyár és ez az év legizgalmasabb időszaka. Persze fontos, hogy eldöntsd, hogy milyen kapcsolatot keresel. Mert azt remélem TE is tudod, hogy máshogyan kell ismerkedni, ha komoly vagy csak egy éjszakás kapcsolatot keresel. Hiszen most már minden adott, hogy elmenj és belevesd magad ne csak a habokba, hanem egy laza flörtbe is a strandon vagy a Balaton partján. Csak arra figyelj, hogy sokan nem veszik észre, ha éppen flörtölnek vele. (Amerikai kutatás szerint a nőknek csak a 20%-a veszi észre, ha egy férfi flörtölni akar vele.) Ha úgy érzed, hogy nem vagy a legjobb formádban, akkor kiváló lehetősége az ismerkedésre bármely fesztivál. Ne felejtsd el, hogy mi vagyunk a fesztiválok országa. Ráadásul, kisebb helyi fesztiválok talán a legalkalmasabbak arra, hogy komoly kapcsolat céljából kezdj el ismerkedni.

Ha pedig már párkapcsolatban élsz, akkor is kiváló program lehet, hogyha együtt elmentek egy kis fürdőzésre vagy kikapcsolódni, feltöltődni a pároddal együtt egy fesztiválon. De ha egy kis nyugira vágytok, akkor üljetek ki este egy kávézó teraszára és beszélgessetek egy jót. Uraim, itt a remek alkalom, hogy megkérdezzétek a lányoktól, hogy mi újság velük. Jó tanács: Egyszerűen csak hallgassátok végig, hogy mit mondanak.

Ha pedig nem bírjátok a meleget és tartalmas kikapcsolódásra vágytok, akkor irány egy közeli múzeum, kiállítás, ahol van időtök arra, hogy kéz a kézben sétáljatok a képek, festmények, szobrok között és egymásra hangolódva kilépjetek az egyszerű hétköznapokból és egy nyugis, de felemelő programot csináljatok magatoknak.

 facebook_csoport.jpg

Szólj hozzá

kommunikáció foci fesztivál beszélgetés ismerkedés randi komoly kapcsolat kávézás laza kapcsolat közös program