2015. feb 26.

Te hol ismerkedsz?

írta: tolvajnorbert
Te hol ismerkedsz?

Mindenki másképp csinálj! Visszahangzik a fejemben a régi LGT sláger. A társkereséssel sincs ez másképp. Van olyan, aki minden szembe jövőt megszólít, hogy megisznak-e együtt egy kávét, és van olyan, aki otthon vizionálja, várja a szőke herceget, hogy becsengessen hozzá valamelyik este. Na és persze ott vannak a tömegek, akik a két szélsőség között helyezkednek el és ők is társra vágynak.

Nap, mint nap hallom társkeresőktől, hogy nem tudnak hol ismerkedni. Egy bizonyos kor felett pedig egyre inkább beszűkül az ismerkedési lehetőségek tárháza. Elmondják, hogy azokban a közösségekben, ahova járnak legyen az baráti társaság vagy éppen hímzőkör, netán éppen sakk klub nem tudnak ismerkedni, mert pont a lehetséges partnerekkel nem tudnak ott találkozni. Így marad sok esetben a netes társkeresés, amitől igen csak sokan tartanak. Egy korábbi posztom végén a többség is arra szavazott, hogy a neten található társkeresők többsége össze-vissza hazudozik és kamu a profilok, az adatok többsége.

Ráadásul a szegényt embert az ág is húzza, hiszen az elmúlt 20-25 évben teljesen megváltozott a világ körülöttünk. Emiatt éppen a 50+-os korosztály került olyan helyzetbe, amiből nagyon nehéz kimászni. Hiszen ők azok, akiknek már a randiszervező, társkereső rendezvények szervezői sem igazán ajánlanak megoldást. Míg a modern kütyüktől egy jelentős részük megtartja a kellő távolságot, még akkor is, ha gyermekükkel, unokájukkal sok estben Skype-on tartják a kapcsolatot.

hirdetes.jpg

A társkeresők világának megváltozására jó példa egyik kedves társkereső ügyfelünk, aki elmondta, hogy Ő elég régen, még 1985-ben vált el. Akkor nem csinált mást, mint feladott egy hirdetést a Nők lapjában és jött rá 235 fényképes levél hölgyektől, hogy megismerkedjenek. Nem volt probléma az ismerkedés, mert simán tudott válogatni és amikor évekkel később tönkrement a kapcsolata nem csinált, mást, mint feladott egy újabb, majd egy újabb hirdetést. Elmondta, hogy ahogy teltek-múltak az évek egyre kevesebb és kevesebb levelet kapott. Eljött az az időszak is, amikor már senki nem jelentkezett. Így maradt az online társkeresés, de ott meg nem ismeri ki magát. Mi így találkoztunk, hogy segítsünk eligazodni a társkeresés világában és találjuk meg a társát. Édes 59 úriember, aki eldöntötte, hogy meg akarja találni a társát, akivel boldogan tudnak élni, míg meg nem hallnak. Reméljük így is lesz és csak az ásó, kapa, nagyharang választhatja majd el őket egymástól.

facebook_csoport.jpg

Szólj hozzá

társkeresés apróhirdetés társkereső randi Skype Nők Lapja 50+ randiszervezés 50 felettiek társkeresése