2015. aug 24.

Az Üzletasszony társat keres

írta: tolvajnorbert
Az Üzletasszony társat keres

A társkereső társadalom, már ha van ilyen, akkor talán legreménytelenebb kasztja, aki szeretné megtalálni a társát, de talán ők azok, akik a legnehezebb helyzetben vannak. Elsőre a legtöbb férfi számára vonzó a sikeres, erős és önálló üzletasszony. De akkor miért nem találnak maguknak társat?

Először is tisztázzuk, hogy kik is azok a magányos üzletasszonyok, akik társat keresnek. Három dolog jellemző rájuk: Mindegyikük kiemelkedő sikert ért el a saját területén, ami együtt jár a társadalmi elismeréssel, és az anyagi függetlenséggel. Mindegyikük jobban néz ki mint a kortársainál, mert a külső megjelenésre adniuk kell már csak az üzleti környezet miatt is. Illetve mindannyian hozzászoktak ahhoz, hogy keménynek kell lenniük az üzleti világban, hogy érvényesülni tudjanak, de ettől függetlenül nagyon vágynak arra, hogy egy náluk erősebb férfi oldalán végre gyenge nők lehessenek.

business-woman-829497.jpg

Az igazi kihívásuk az, hogy nehezen tudnak ismerkedni. Minél inkább távolodnak korban a 30-tól annál nehezebb találnak maguknak társat. Hiszen a többségükre jellemző, hogy korban hozzájuk illő partnert keresnek, de elvárják azt is a leendő társtól, hogy hozzájuk hasonló egzisztenciával, és határozott karakterrel rendelkezzen, mint ők. Elmondják, hogy nem kell nekik a pasi pénz, mert az van nekik. De nagyon fontos az a számukra, hogy a nyaralás az nem valami magyar zimmer freiben legyen, mert ők nem ezért gürcöltek, hanem azért, hogy élvezhessék az életet és bejárhassák a világot. Még csak az sem várják el, hogy helyettük kifizesse valaki az utat, de arra nem hajlandóak, hogy ők fizessenek minden költséget. Nem azzal van gondjuk, hogy nem lenne jelentkező, mert az mindig van, hiszen jól néznek ki, és ezért vonzzák a pasikat. De a pasik többsége nem tudja azt nyújtani nekik, amit szeretnének, elvárnak egy férfitől. 

A probléma abból is adódik, hogy azon korosztály képviselői, akik minden szempontból megfelelnének nekik, azok azt fogják mondani, hogy van pénzem, van egy (több) jó kocsim, lakásom, házam, nyaralóm, stb.. Igen, 40-50-60 évesen megtehetném, hogy néhány évvel fiatalabb hölgyet keresek magamnak. De ez ma nem trendi. Ahogy a komoly kapcsolat, a házasság sem divat. Ezek az urak azt fogják mondani többségükben, hogy 10-20-30 évvel fiatalabb csajokra fogok hajtani, mert őket is megkaphatom. Így a kereslet és a kínlat itt már nem fog találkozni. A jó negyvenes sikeres üzletasszony nem fogja tudni felvenni a 28 éves szexi leánykával a versenyt. Persze nem pasi hajt fiatalabb nőre, de azért egy jelentős részük. Aki pedig nem kezd el vadász az az esetek többségében be fog zárkózni. Őket nem fogod megtalálni szórakozó helyeken, mert már öregnek tartja magát bohócnak, és nem vagy csak nagy ritkán lesznek megtalálhatóak társkereső oldalakon is. Őket nehéz kicsalogatni a barlangjukból, de megéri a fáradtságot.

Ráadásul az üzletasszony helyzetét rontja a bennük lévő szkeptikus távolságtartás, hiszen a múltban már csalódtak eleget, és ezzel akarják védeni magukat, de ennek hatására olyanoktól is távol tartják magukat, akiktől nem kellene.

De akkor mit tehetnek ezek a hölgyek? Hiszen nekik tényleg minden kerek az életükben, csak éppen társuk nincs. A helyzetük kilátástalan, de nem reménytelen!!! Sokan bele fognak esni abba a hibába, amibe a pasik, hogy elkezdnek fiatalabbra vadászni. A többségük néhány hónap után rájön, hogy szórakozásnak nem volt rossz, de nem erre vágynak, nem ezt keresik. Tudom, hogy nekik talán a legnehezebb segítséget kérni, de ha kérnek, akkor tudok segíteni nekik. Az egyetlen esélyük arra, hogy itt is megvívják a maguk csatáját, ha saját kezükbe veszik a sorsukat és aktívan fognak társat keresni. De itt sok esetben nem mással, hanem önmagukkal kell csatázniuk. Fel kell építeniük egy társkereső stratégiát, ami sok esetben úgy indul, hogy az alapokat kell a helyére rakni, hogy tudjon mire építkezni.

woman-828886_480.jpg

Nem könnyű ma sikeres nőnek lenni Magyarországon!!! Ennél már csak az nehezebb, hogyha egyedül van, és meg akarja találni a társát. Ha megfelelő helyen keres, akkor van csak esélye erre, de készüljön fel, hogy ez sem lesz egy sétagalopp.

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Fotó: https://pixabay.com/

Szólj hozzá

siker társkeresés ismerkedés társkereső randi történetek komoly kapcsolat korkülönbség üzletasszony sikeres nők laza kapcsolat társkereső stratégia erős nők társkereső történetek