2015. sze 05.

A pasik szemetek, és csak kihasználják a nőket?

írta: tolvajnorbert
A pasik szemetek, és csak kihasználják a nőket?

Kötöd az ebet a karóhoz. Elmondod, hogy milyen legyen. Pontos képet festesz lesz, és ragaszkodsz hozzá. Aki nem felel meg 100%-ban az elvárásodnak, azokat lepattintod, és sokszor érezteted velük, hogy Te jobb vagy, mint ők, és sokkal jobbat keresel náluk. De a végén feladod, és minden elvedet ki fogod dobni a kukába egy olyanért, aki homlokegyenest mást kép visel, mint amit Te keresel. Hölgyeim miért csináljátok?

Most beszéltem egy ügyfelemmel. Ráadásul vele még együtt jártunk gimibe. Hogy azóta mennyi idő telt el nem írom le, mert hát itt lassan évtizedekről lenne szó. De a lényeg, hogy ez a kedves lány társat keres, és hozza a klasszikus társkereső nő archetípusát.

szomoru_no_480.jpg

Tudom, hogy most jön majd az, hogy hím soviniszta vagyok, de a következő álomkergetést a nők többsége elköveti. Így sok-sok pasit persze boldoggá tesznek, hiszen ennek köszönhetik a futó kalandokat. De még több pasi szívét törik össze, de a mi a legjobb fog fájni nektek az mégis az, hogy a saját szíveteket is össze fogjátok törni.

Az elvárások magasak és pontosan meghatározottak. Tudjátok azt, hogy mit akartok, és miért akarják. Ha rákérdezek, akkor elmondjátok, hogy társra, családra vágytok és ezt egy olyan pasi oldalán képzelitek el, aki magas, diplomás, több nyelven beszél, egzisztenciája stabil, kedves, intelligens, érett, csodás, fantasztikus, hűséges, családcentrikus, független, bár lehet max. egy gyereke, persze legyen humora, és még sorolhatnám. Legyünk őszinték ezzel önmagában nincs is probléma. Az rendben is van, hogy tudod, hogy mit akarsz, és mit nem akarsz.

A gond a következő lépéssel lesz. Ráfókuszálsz az ÁLOMPASIRA. Senki másra, csak rá vársz. Persze nem fog eljönni. Létezik ilyen, ráadásul ezen a bolygón, mert már láttál ilyet, így várni fogsz rá. Közben persze jönnek mások. Jelentkezni fognak olyanok, akik majdnem megfelelnek az elvárásnak. Mert hát ugye a sok 158 cm-es csak csakis 180 feletti sráccal érzi jól magát, és ha Te kedves uram csak 178 cm vagy, akkor megmérettettél és könnyűnek találtattál. Persze Te is kezdeményezni fogsz és csalódni. Mert elmondod, hogy csak idióták találnak meg Téged. Arról nem is beszélve, hogy akiknek Te írsz, azoknak nem fogsz kelleni.

woman-480.jpg

Egyedül vagy már egy ideje. Hozzászoktál, hogy mindent azonnal megkapsz, amit csak akarsz. Hiszen egy instant világban élünk, ahol egyik percről a másikra elkészül a leves, pillanatok alatt tiéd lehet szinte bármi, amit csak szemed-szád megkíván. De akkor hol van a pasi, akit Te keresel? Miért nem jön el?

Aztán rád ragyog a szerencse! Mit szerencse, a szerelem! Egy Grál lovag léptet feléd fakó lován teljes harci díszben! Egyből szerelembe esel, és már tervezgeted a közös jövőt, hogy mi legyen a gyerek neve, hova járjanak oviba, suliba, milyen egyetemre járjanak. De mire észbe kapsz már odaadtál mindent a meg nem születendő gyermekeid apjának! Egy ködös reggel arra eszmélsz, hogy ez a csodás férfi csak trófeát gyűjtött, és Te egy vagy, bár inkább most már csak voltál a sok közül. Pedig a Grál lovag csak tette a dolgát! Trófeát gyűjtött, és Te léptél, mit léptél, futottál a karjaiba! Ráadásul önként és dalolva!

renascence-480.jpg

De hol rontottad el? Voltak jelek, amikből rájöhettél volna? De ami sokkal fontosabb! Valóban ő volt az, akit kerestél? A végére mindig kiderül, hogy nem is őt kerested, csak annyira ki voltál már éhezve arra, hogy valaki szeressen, hogy bárkivel összejöttél volna!

Hiszen hosszú ideig kötötted a karót, hogy mondjuk nem lehet gyerek, hogy sikeres legyen, hogy nagyon magas legyen, hogy független legyen, és persze megint csak sorolhatnám. Az elején, amikor beadtad a derekad csak arra figyeltél, hogy jött valaki, aki megszólított a munkahelyeden, a buszon vagy éppen egy buliban. Ezzel nem is lenne gond! Ismerkedj bátran! De csak később, amikor visszagondolsz arra a néhány napra, esetleg egy-két hétre, amíg tartott, fog rájönni arra, hogy eddig eszedben nem jutott volna olyan pasival kavarni, aki kapcsolatban él, de most lehet, hogy mégis belementél.

 girl-viz-480.jpg

Vacakul fogod érezni magad, és a legrosszabbat fogod csinálni, amit csak elkövethetsz! Úgy fogsz dönteni, hogy még inkább megválogatod, hogy kivel fogsz szóba állni! Megpróbálod a sérült kis lelkedet és szívedet elrejteni, de hidd el nekem, hogy kiszagolják az igazi vadászok, mert Te vagy az ideális vad, és levadásznak! Majd azt veszed észre, hogy Téged évek óta minden pasi kihasznál, átver, és magányos vagy. Pedig Te nem akarsz mást, mint egy boldog párkapcsolatot.

Hogy mi lehet a megoldás? Válts stratégiát!!! Engedd el az eddig csalódásokat, és ne a sebeidet nyalogasd! Tanulj belőle, és jó messzire kerüld azokat, akik kihasználnak. Hidd el könnyű szerrel ki fogod őket szúrni, hiszen eddig is velük jöttél össze.

girl-480.jpg

Csinálj egy társkereső stratégiát, amiben csak az alapokat, az irányelveket fekteted le. Emlékszel még azokra a srácokra, akik kedvesek és jó fejek voltak, de mondjuk 3-5 cm-rel alacsonyabbak voltak, mint az elvárásaid? Nem azt mondom, hogy fogadd el, ha egy srác fél fejjel alacsonyabb, mint Te. De ne azon múljon a boldogságod, hogy milyen magas. A többi pontot nem vesézem így ki, bár megérne mindegyik egy-egy misét.

Egy jól összeállított társkereső stratégia lényege pont az, hogy kapaszkodót ad, és nem gúzsba köt. Nem kell foggal-körömmel egy ideális képhez ragaszkodni. Lépj hátra kettőt, mert bár valóban vannak olyanok, akik így sem fognak eljutni Veled egy randiig, de sokan lesznek, akik fennmarad(hat)nak a rostán. Közöttük pedig meg találhatod azt, akit kerestél. Lehet, hogy nem szőke herceg lesz azon a bizonyos fehér lovon, de kit érdekel, ha Te boldog leszel vele és ő is veled?

 baby-480.jpg

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Fotó: https://pixabay.com

Szólj hozzá

lista elvárás társkeresés ismerkedés társkereső átverés csalódás komoly kapcsolat álompasi kihasznál egy éjszakás kaland Grál lovag társkereső stratégia