2015. sze 27.

Szombat esti rapid randi az RTL Klubon

írta: tolvajnorbert
Szombat esti rapid randi az RTL Klubon

A cicaharc folytatódik, de kezd nagyon sablonossá, kiszámíthatóvá, és ha őszinte akarok lenni unalmassá válni. Ráadásul a legutóbbi rész még veszélyes is volt, de erről csak később. Az RTL Klubon szombat estéként mindenki betekintést nyerhet abba, hogy milyen egy rapid randi. Igaz ez még akkor is, ha az arányok minden tekintetben torzak.

Szögezzük le az elején, hogy a Vigyél el! egy showműsor, aminek minden elemét jól hozza. Istenes Bence jól hozza a bohóc figuráját, bár egyik-másik megjegyzése után komolyan elgondolkodom, hogy feminista vagy nőjogi szervezetek miért is nem rúgják rá az ajtót az RTL Klub székházában. Az pedig, hogy szerelemdoktornak és szerelemkapitánynak hívják erős túlzás, de a showelemnek tökéletes. A lányok jól lettek összeválogatva. Van néhány lány, amely egyéniségével elviszi a hátán a műsort, bár ahogy elnézem nem véletlenül vannak egyedül. Ez a műsort nézve elmondható a többi lányról és a srácokról is. Elmondható annak ellenére, hogy szerethető karakterek. Még akkor is, ha a pasik leginkább egy kaptafára készültek.

cafe-675219_480.jpg

A rapid randi lényege ugye az, hogy van néhány perced (általában 7), hogy meggyőzd a másikat, hogy Te vagy az igazi. Majd jön a gong, hogy jöhet a csere, és a pasik léphetnek tovább. újabb lehetőség, újabb esély, újabb győzködés. A rapid randi lényege, hogy nem kell azon görcsölnöd, hogy jaj Istenem most mi lesz, megadjam vagy ne adjam a számomat a másiknak. Ezzel nem kell vesződni, hiszen az esemény szervezője fogja kiküldeni a számokat a fiúknak és a lányoknak is. Igaz ez csak akkor történik meg, ha kölcsönös a szimpátia. Ezért szeretik többen is a rapid randik intézményét hívja bárhogy is azt annak szervezője.

A műsorban is csak percek vannak, ahol az első benyomás dönt. Azt azért nagyon sajnálom, hogy ezt a vonalat erősítik, mert ezzel a társkeresők jelentős részét nehéz helyzetbe hozzák. Azért azt megnézném, hogy mondjuk egy 165 cm-es durván kövér pasi bejönne, akkor mi lenne a reakció. A torzítás persze ott is megjelenik, hogy egy adásban jóval kevesebb pasi jelenik meg.

espresso-825975_480.jpg

A műsor viszont szerintem kezdi elveszíteni kezdeti varázsát, báját (már ha volt neki). Ma Interneten néztem vissza, és a számítógépemnek is sok volt a legutóbbi adás. A velociraptor futást utánzó lánynál elkezdett akadni, majd néhány perccel később a babafejet puszilgató srácnál teljesen összeomlott. Kész, vége, totális összeomlás volt. Komoly ráhatás után sikerült újraindítani, és újra töltés után még láthattam, ahogy a búvár-színész-katonagyerek McHammerként bohóckodik. Ezzel ölve meg gyerekem egyik kedvenc dalának emlékét!

 

 

Fotó: https://pixabay.com 

Imádtad? Utáltad? Mond el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Szólj hozzá