2017. júl 08.

Mekkora esélyed van megtalálni a társadat?

írta: tolvajnorbert
Mekkora esélyed van megtalálni a társadat?

Ha arra gondolsz, hogy mit keres egy nő, és mit keres egy férfi, amikor társat keres, akkor biztos vagyok benne, hogy vannak, lesznek olyan sztereópiák, amelyek a többségnek beugranak. De vajon így van ez? Ha igen, akkor mennyire nehezíti meg a társkeresésedet?

Ha a blogposzt olvasásakor azt gondoltad, amit a videó tökéletes megmutat, akkor igazad volt. A csajok elkezdik pontról pontra meghatározni azt, hogy kivel szeretnének kapcsolatot kialakítani. A pasik pedig ahogy esik úgy puffan alapon bepróbálkoznak szinte mindenkinél. Van ebben igazság, bár a kép ennél sokkal, de sokkal árnyaltabb.

Azt gondolom, hogy abban az esetben, ha a lányok, hölgyek, asszonyok többsége könnyebben nyit, és nem akar mindent meghatározni, akkor könnyebben megtalálhatják a társukat. Míg a pasik a fene nagy nyitottságban nem tudnak választani. Így ha ők egy picit összeszedettebbek, és néhány dolgot meghatároznak, akkor könnyebben tudnak azokra a lehetséges jelöltekre koncentrálni, akik mellett boldogok lehetnek.

Ha nőként nem ragaszkodsz a legapróbb elképzeléseidhez, férfiként pedig vannak elképzeléseid, akkor a társkeresés eredménye az lesz, hogy megtalálod a párod, ahelyett, hogy csak keresgélnél.

 

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Szólj hozzá

elvárás társkeresés ismerkedés ideál online társkeresés ideális társ társkereső iroda