2017. aug 25.

Mi gátolja a társkeresést?

írta: tolvajnorbert
Mi gátolja a társkeresést?

A társkeresés kapcsán a társkeresők rendre elmondják, hogy szerintük miért nem találták meg eddig a társukat. Van néhány ok, ami időről időre elhangzik egy-egy ilyen beszélgetésen. Ezek többsége olyan, amelynek semmi valóságalapja nincs. 

Sok társkereső érzi úgy, hogy megfelelő anyagi javak hiánya miatt nem találja meg a társát. Szerinted az anyagiak okozhatnak gátat a társkeresésben? Vagy sokkal inkább ez számít:


"Nem az a lényeg, hogy mid van, ki vagy, mivel foglalkozol, és az boldoggá vagy boldogtalanná tesz-e, hanem az, hogy mit gondolsz róla."
Dale Carnegie 1888-1955, a Hogyan szerezzünk barátokat és befolyásoljuk az embereket írója

 

Az igazság az, hogy valóban vannak olyan társkereső nők és férfiak, akik semmi mást nem néznek, mint azt, hogy a lehetséges partnernek milyen vastag a pénztárácája. De ezek a társkeresők, vagy sokkal inkább aranyásók messze nem egy normális párkapcsolatra vágynak egy normális társsal. A probléma az, hogy az aranyásók történeteivel van tele a média. Így sokan eleve bele sem vágnak a társkeresébe, mondván ők ezt nem engedhetik meg maguknak. Pedig ha tudnák, hogy a legtöbb társkereső számára nem az anyagiak a legfontosabbak, akkor valószínűleg ők is bátran elkezdének társat keresni. 

money-1428594_640.jpg

 

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com

 

Szólj hozzá

idézetek társkeresés ismerkedés pénzügyek társkereső online társkeresés aranyásók