2017. aug 25.

Társkeresés vagy bújócska?

írta: tolvajnorbert
Társkeresés vagy bújócska?

Az online társkeresés világában egy-egy nem jól kiválaszott képpel el tudod intézni, hogy esélyed ne legyen társat találni. Ez persze igaz fordítva is. Hiszen az online társkeresés sikere nem az egyéniségeden, a humorodon, kedveségeden fog múlni, hanem a fotón, amit feltöltesz magadról.

Emiatt is fontos, hogy abban az esetben, ha csak egy képet töltesz csak fel magadról, hogy az igazi telitalálat legyen. A problémás társkereső fotók közül kiemelkednek azok, amelyek valószínűleg egy személyes találkozásnál is gondot okoznának.

Gondolom Te is hallottad már a következő állítást:

A szem a lélek tükre.

Azok, akik így gondolják rohamot kapnak attól, ha ismerkednének akár személyesen, akár online és a másik egy napszemüveg mögé elbújik. Ilyenkor szokott az a mondat elhangzani, hogy akkor ő most bújócskázni akar vagy társat keresni?

sunglasses-635269_1920.jpg

Persze tudom én, hogy milyen jól áll neked ez a napszemüveg, talán még soha senkinek nem állt ilyen jól. (Hiszen ezt a barátok is megmondták.) Meg persze divat is napszemüveget hordani, és még a nap is elvakítana, amikor fotóztak. Így kell a napszemcsi. A Te dolgod, hogy milyen képet használsz, de ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor figyelj arra oda, hogy ne tedd. Ha pedig mindenképpen ragaszkodsz egy ilyen fotóhoz, akkor tegyél fel más képet is, és ne a napszemcsis legyen az első, amivel találkoznak. Azzal maximum árnyald a képet, amit szeretnél megmutatni magadról.

sunglasses-2562647_1920.jpg

 

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz! Klikk ide a további posztokért!

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

profil társkeresés ismerkedés társkereső napszemüveg súgó online társkeresés profilkép