2017. nov 13.

Hogyan viselkedj a második randin?

írta: tolvajnorbert
Hogyan viselkedj a második randin?

A második randiban az a legjobb, hogy tudod, hogy túlélted az elsőt, és most már sokkal nyugodtabban készülhetsz a következő randira. De azért tudd, hogy még nem dőlhetsz hátra, hiszen még koránt sincs minden sínen.

dip04.jpg


Ez már nem az első randi, ezt ne feledd. Ez a legizgalmasabb része a randizásnak. Hiszen itt sokkal szabadabban folyik az ismerkedés, mint korábban, amihez a másik megismerésének izgalma társul. Ha ezt jól csinálod, akkor nemcsak megismered a másikat, de úgy tudod megmutatni magad, hogy nem kell azon görcsölni, hogy mit kellene ahhoz tenned, hogy megfelelj a másiknak. Ezt a megfelelési kényszert vagy itt dobod a sarokba, vagy jó eséllyel 1,5-2 év múlva azon fogsz keseregni, hogy ezt miért nem tetted meg korábban.

Mindenképpen olyan helyszínt kell választani, ahol kellemesen el tudtok együtt tölteni 1-2 órát. Mivel itt az a cél, hogy az első randi felszínes ismerkedése után mélyebben megismerhesd a másikat, célszerű olyan helyet választani, ahol végig tudtok egymásra figyelni. Ezért is jó választás még mindig egy kávézó, de ilyenkor már akár egy csendes étterembe is beülhettek együtt vacsorázni.



Te tisztában vagy azzal, hogy miért is randizol?

Mi az elvárásod a randival, és mi az elvárásod a másikkal kapcsolatban. Hiszen az első találkozás sokkal inkább szólt a fantáziádról, ahol megnézhetted, hogy vajon a másik tényleg olyan-e, mint amilyennek korábban elképzelted, vagy  teljesen más. Ilyenkor szokott kibukni az, hogy túl nagy volt az elvárás a másikkal szemben, aminek -  legyünk őszinték - sokszor senki nem tud megfelelni. Vagy éppen túl alacsony, mert igazából mindegy, hogy kivel is találkozol, csak végre valakivel randizhass. Azt gondolom, egyik sem az igazi megoldás. Itt kell eljönnie a pillanatnak, amikor eldől, hogy hogyan tovább.

Ha éppen ágyba akarnak citálni, akkor gondold végig, hogy vajon TE csak egy gyors numerát akarsz-e. 

A szexualitással az a nagy kihívás, hogy elhomályosítja a helyzetet. Majd jön a másnap, és ami nem sokkal korábban jó ötletnek tűnt, az ilyenkor sokszor már inkább lesz megalázó és kellemetlen helyzet. Így mielőtt belemennél, gondold végig, hogy mit is akarsz.

Ha a cél nem egy újabb skalp, akkor ezen a ponton kell elkezdeni letenni az alapokat, meghatározni a későbbi párkapcsolatot. Ez elsőre furcsa lehet, de az az igazság, hogy akár akarod, akár nem, de amit itt teszel, az ki fog hatni a későbbi kapcsolatotokra. Ilyenkor mindenféle álarc nélkül tudtok beszélgetni. Neked nincs más dolgod, mint bizalmat szavazni a másiknak. Ezt megteheted úgy, hogy a szokásos sablon témák helyett személyesebb történeteket is megosztasz. Na nem kell a legféltettebb, legbelsőbb gondolatokat, de adj többet magadból. De ez még önmagában kevés lesz. Ne csak adj, hanem figyelj a másikra. Legyen már itt meg a kölcsönösség. Beszélgessetek, mert ha csak beszélsz, vagy csak hallgatsz, az nem ismerkedés, és még ha az első randi után meg is volt a szimpátia és a nyitottság arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, ezzel mindent elronthatsz.  
A lényeg, hogy érezd jól magad, és ne akarj semmit erőltetni. Hiszen tudjuk, hogy sok akarásnak nyögés a vége!!!

 

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!  Ide kattints!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

szexualitás beszélgetés társkeresés ismerkedés párkapcsolat társkereső randi randizás