2017. dec 22.

A legmagányosabb Karácsony

írta: tolvajnorbert
A legmagányosabb Karácsony

Így két nappal Karácsony előtt vegyes érzéssekkel vagy tele. Körülötted csak boldog arcokat látsz, akik alig várják, hogy itt legyenek az ünnepek, bármerre nézel azt üvöltik bele az arcodba, hogy Neked most boldognak kell lenned. Te pedig azon gondolkozol, hogy így egyedül, miért is kellene boldognak lenned, amikor tudod, hogy egyedül lesz. Ilyenkor fog rád törni az a mélybe húzó érzés, ami miatt azt kívánod bárcsak Karácsonykor dolgozhatnál, mert akkor legalább van valami, ami eltereli a figyelmedet!

morgan-sessions-6255_480.jpg

A Karácsony a szeretet ünnepe. Talán éppen emiatt erősödik fel benned az a hiány, hogy nincs melletted senki. Persze vannak barátaid, és ott a családod, de Te is tudod, hogy az mégsem ugyan olyan. Mert lehet, hogy a gyerekeiddel, lehet, hogy a szüleiddel, vagy akár a teljes családdal együtt töltheted az ünnepeket, de a magány legkésőbb este, amikor újra egyedül fekszel le aludni el fog hatalmasodni rajtad. Arról nem is beszélve, hogy egy jó szándékú rokon, barát, ismerős emlékeztetni fog arra, hogy egyedül vagy. Ha más nem, akkor a közösségi médiát megszálló, jaj de szuper, mert megkérték a kezemet képektől fogod magadat vacakul érezni.

Ilyenkor két dolgot tehetsz, az egyik, hogy a homokba dugod a fejed, és megpróbálsz úgy tenni, mintha minden rendben volna. Vagy úgy döntesz, hogy megéled a pillanatot, még akkor is, ha közben szenvedni fogsz. Persze ez utóbbi jól is elsülhet, de az igazi cél vele az, hogy segít eldönteni, hogy mennyire akarod Te megtalálni a társadat!

Ha úgy döntesz, hogy igen, akkor csak halkan szólok, hogy 26-án a magyar társkeresők jelentős része elkezdi gőzerővel keresni a társat! De ami ennél fontosabb lehet a számodra, hogy az így megélt mélységek, vagy éppen magasságok tudnak majd abban segíteni, hogy egyrészt elkezdj társat keresni, majd a harmadik visszautasítás vagy éppen szánalmas randi után nehogy feladd!

Nem könnyű most neked, ezt tudom én is! De ez már így alakult! Kapcsolódj ki, és próbáld meg jól érezni magad. Töltődj fel, mert ha jövőre szeretnéd, hogy ilyenkor már egy boldog párkapcsolat részese légy, akkor az nem lesz könnyű sétagalopp. Szükséged lesz az erőre!

Keresed társad, de nem találod? Randizol rendszeresen, de soha nincs második randid? Mit szólnál hozzá, ha én segítek Neked? Kattints ide a segítségért! 

Fotó: https://unsplash.com/

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés magány Karácsony