2017. dec 27.

A boldogság a Te kezedben van!

írta: tolvajnorbert
A boldogság a Te kezedben van!

Lassan vége az évnek. Ilyenkor sokan elkezdenek számot vetni, hogy mire jutottak, és mi az, amit már csak jövőre lehet megvalósítani. A társkeresés sokszor hetekig, hónapokig tart. Éppen amiatt van az, hogy sokan inkább megpróbálnak továbblépni, egyedül megélni a hétköznapokat, mert nincsenek felkészülve arra, hogy társkereső üzemmódban kapcsoljanak.

Ez azért probléma, mert sokszor a saját boldogságukat is attól teszik függővé, hogy van-e társuk, vagy sincs. Pedig a boldogság tipikusan az a dolog, amihez nem kell társ. Ha együtt vagy valakivel, akkor persze sok csodás dolgot át tudtok együtt élni, és sok boldog pillanatot tudtok megélni. De ha egy szerelemben, párkapcsolatban csak boldog pillanatok lennének, akkor közel sem lenni válás.

Az igazság az, hogy fel kell vállalnod a felelősséget a saját boldogságodért, és azt nem tolhatod át másra. Tedd meg, hogy boldog leszel, mert ez az, amit más nem tud korlátozni: 

"Senki nem korlátozhatja a boldogságodat csak Te magad, mert benned az erő, hogy bármit megváltoztass az életedben, ami meg akarsz változtatni."
Barbara DeAngelis

 

pipacs1.jpg

 

 

 

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!

Fotó: Pixabay.com

Szólj hozzá

boldogság felelősség