2018. jan 02.

#2 nap: Tudod, hogy milyen kapcsolatot keresel?

írta: tolvajnorbert
#2 nap: Tudod, hogy milyen kapcsolatot keresel?

Remélem sikerült tegnap feltöltődnöd! Gondolom azt várod, hogy ma már vágjunk bele a társkeresésbe, és kezdjük el csapatni a ritmust! Igazad van! Ne vesztegessük az időt, és tegyük meg a legfontosabb lépést! Egy olyan lépést, amit a társkeresők többsége soha nem tesz meg! Te készen állsz megtenni?

priscilla-du-preez-234144_480.jpg

Sokszor hallom azt, hogy emberek nem társat, csak szexpartnert keresnek, illetve hogy csak idiótákkal lehet találkozni az online társkereső oldalakon. Ilyenkor két dolog jut eszembe. Az egyik, hogy vajon saját magáról milyen képpel rendelkezi a velem szemben ülő. De ami ennél sokkal, de sokkal fontosabb, hogy vajon amikor az ő elmondása szerint kihasználják, mert ugye csak arra kellett, akkor azt miért hagyja?

Az igazság az, hogy a legkönnyebben akkor tudod elválasztani a megfelelőt azoktól, akik szóba sem jöhetnek, ha tudod hogy mit keresel. Igen, szándékosan használtam a mit szót a kit helyett! Mert a legfontosabb az, hogy tudd pontosan, hogy milyen kapcsolatot keresel. Mert az kevés, hogy komoly kapcsolatot keresel. (Már ha azt keresel!) Mert ha nincsenek az alapok lefektetve, akkor egy helyes pofi, egy szépen formás csípő el tud vinni olyan irányba, ahova Te nagyon nem szeretnél. Majd jön az önvádaskodás, és a felháborodás, hogy ez a sok kalandor hogy ki használ mindenkit, és nincs ember, aki valóban társat keresne!

A mai napi feladat, hogy határozd meg legalább 5 összetett mondatban, hogy milyen kapcsolatot keresel! Majd 1-2 óra múlva olvasd újra, és ha kell egészítsd ki a hiányzó részekkel! Azaz legyen egy 5-10 mondatban megfogalmazott számodra ideális kapcsolat leírásod! Na erre lehet majd építeni!!!

 

green-chameleon-21532_480.jpg

Ez azért fontos, mert ez lesz a mérce! Csak olyanok maradhatnak fent a szűrűn, akik szintén ilyen, vagy nagyon nagy mértékben (legalább 85%-ba) hasonló kapcsolatot keresnek! Kérlek, hogy foglalkozz vele, és ne csak összecsapd! Ez fontos. De még így sem fog összesen 50-60 percnél többet elvenni az életedből.

Az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy azok az ügyfeleim, akik ezt komoly vették, megírták, majd néhány órával később újraolvasták, és a hiányzó résszel kiegészítették sokkal gyorsabb megtalálták azt, akit kerestek, és ők voltak azok, akik együtt is maradtak a párjukkal.

 

Ezt a podcastet az iTunes-on ezen a linken éred el: https://apple.co/2qevaKq

Egy társkereső történet, ahol azzal kezdtük, hogy meghatároztuk, hogy milyen kapcsolatot keresünk:

Ha elakadtál, mert túl gyors a tempó, vagy éppen lassúnak érzed, akkor egyeztessünk, hogy hogyan tudjuk személyre szabni, hogy a Te tempódban haladhassunk!

Ha csak most találtál rá Mentorprogramomra, és kíváncsi vagy, hogy mi volt az első napi feladat, akkor ide kattintva megtalálod!

Fotó: http://unsplash.com/

 

Szólj hozzá