2018. jan 14.

#14nap - Csapasd a ritmust!

írta: tolvajnorbert
#14nap - Csapasd a ritmust!

Vannak olyan napok, amikor nem túl bonyolult az aznapi feladat! Ilyen a mai is. Ha már hallottál tőlem Podcastet, akkor tudod, hogy mindig így zárom. Azt megtanultam az elmúlt években, hogy úgy nem fogod megtalálni a társadat, hogy várod azt, hogy mikor kopogtat be hozzád.

kai-gradert-456608_14_480.jpg

A mai napi feladat, hogy kezd el csapatni a ritmust! Keress társat, és csináld úgy, ahogy csak kifér a csövön! Küldj el annyi levelet, amennyit csak bírsz, indulj el ismerkedni, hogy gyorsan megtaláld a társadat!

 

 Látod, hogy milyen egyszerű! Csak csinálni kell! Hajrá! Ez nem egy bonyolult feladat! 

Egy kis infó, amire érdemes hasznos lehet a számodra is! Ez a blogbejegyzés a #90napostárskeresőkihívás #14nap -jának feladata! Csak az első 30 nap feladatai lesznek megtalálhatóak itt a blogon. A hátralévő 60 nap feladatait, amikor sorra kerülnek a Társkeresés egyszerűen Facebook csoportban találjátok meg. Bárki csatlakozhat, igaz van két végtelenül egyszerű kérdés, amit meg kell válaszolni, de szerintem az mindenkinek menni fog. Megjegyzem, akinek nem megy, annak nem is biztos, hogy be kell kerülnie a csoportba!

Előző napi feladat!     <     >     Következő napi feladat!

 

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

 

Fotó: https://unsplash.com

Szólj hozzá