Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n!

Shane Tusup, és a házasság szentsége

Napok óta elárasztja a médiából hömpölygő sértettség a hétköznapokat. A sértett férj és edző, Shane Tusup a házasság szentsége nevében nem csinál mást, mint arról posztol, hogy a felesége hol rontotta el, kivel csalta meg újra és újra. Persze szeretne feltűnni a történet egyetlen tiszta szereplőjeként, amolyan meg nem értett grál lovagként. A baj csak az, hogy egy férj, egy férfi nem viselkedhet így.

chrissie-kremer-259100-unsplash_480.jpg

Szögezzük le az elején, hogy én házasságpárti vagyok. Fontos az a kötelék, ami két ember között jön létre a házasságkötés szentségében. De akár tetszik, akár nem ez a szövetség a darabjaira hullhat. Ilyenkor persze lehet mutogatni az egyik, vagy a másik félre, de az igazság az, hogy amikor egy párkapcsolat, egy házasság eljut oda, hogy felbomlik a szövetség, akkor ott mind a két fél hibás.

Nem ismerem sem Hosszú Katinkát, sem Shane Tusupot. Ez jól is van így. Azt gondolom, hogy nem tartozik rám, hogy a házasságuk éppen hogyan hullik darabjaira, és miért nem sikerült megmenteni. Azt tudom, hogy rám egyetlen dolog tartozik. Az, hogy Hosszú Katinka sportolóként hogyan teljesít. Amikor kudarcok érték, akkor szorítottam neki, hogy talpra tudjon állni, és hálás vagyok azokért a sikerekért, amelyeket elért, és büszkén nézhettem a magyar lobogót, ahogy a magasba emelkedik. Ennek kapcsán persze köszönet Shane Tusupnak is.

Nem tudom, hogyan akarták megmenteni a házasságukat, mi volt eleve a kiváltó ok, de van az a pont, amikor mind a két félnek jobb belátni, hogy el kell engedni a másikat. Ilyenkor az egyetlen, ahogy akár egy igazi férfi, akár egy izig-vérig nő tehet az, hogy emelt fővel a szépre emlékezik. Nem teregeti ki a szennyest. Nem azért, mert nem lenne mit, hanem azért, mert volt olyan pillanat, amikor szerette a másikat. Igen, ez megváltozott, de ha komolyan gondolja, hogy a házasságuk neki szent volt, és sokat jelentett, akkor nem is értem, hogy az emlékét miért is akarja bemocskolni.

Pontosan tudom, hogy milyen érzések kerítik a hatalmába az embert, amikor tudatosul benne, hogy ennek vége van. A benne lévő érzelmek elsöpörnek mindent, és jön az üresség. Ilyenkor a persze könnyű vádaskodni, csapkodni, ordítani, toporzékolni, mert hát majd úgyis mindenki megérti később, hogy abban az idegállapotban nem tehettem mást.

Azt érzem, hogy fel kellene nőni! Nemcsak Shane Tusupnak, hanem még nagyon sokaknak. Lehet, hogy Katinka hibázott, de a (volt) férj és edző gyerekes vádaskodására nincs magyarázat. Nem tudom, hogy mi volt ezzel a célja, de ha őszinte akarok lenni, nem is nagyon érdekel. Azt tudom, hogy érett férfiként és érett nőként így nem gondolkodhat senki. Igen, lehet, hogy nagy fáj, és belül ezerrel szakít szét a tomboló fájdalom, de akkor kérj segítséget, de ne kezdj el vádaskodni, amivel leginkább csak lejáratni tudod a volt szerelmedet, és persze önmagadat is.

Én tiszta szívből kívánom, hogy Katinka és Shane megtalálja a boldogságot és sikeresek legyenek, mindezt mindketten a maguk útján! Remélem, hogy Shane összeszedni magát, és emelt fővel tud távozni, és megtalálja a boldogságot, illetve be tudja bizonyítani, hogy más versenyzőkkel is sikeres tud lenni! Ahogy abban is nagyon reménykedem, hogy Katinka az őt ért támadások ellenére nemcsak talpra fog állni, hanem újabb csúcsokat dönt meg a medencében, az életben, és amolyan népmesei fordulatként megtalálja a legkisebb királyfit, akivel boldogan vonul el a naplementében, és csak az ásó, kapa, nagyharang választhatja el őket egymástól…

 

Ha kíváncsi vagy weboldalmra oldalamra: http://bit.ly/tolvajnorbert

Fotó: https://unsplash.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parkovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5914003988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2018.05.27. 20:16:31

Mindenkit megcsalnak - ha kiderül, akkor felnőttként kell kezelni. Elmondani el lehet, de ez a körítés tényleg sok volt, bár érthető...

Hefe 2018.05.27. 20:16:41

"A sértett férj és edző, Shane Tusup a házasság szentsége nevében nem csinál mást, mint arról posztol, hogy a felesége hol rontotta el, kivel csalta meg újra és újra. Persze szeretne feltűnni a történet egyetlen tiszta szereplőjeként, amolyan meg nem értett grál lovagként. A baj csak az, hogy egy férj, egy férfi nem viselkedhet így."

Ja. Nagy gane mindketto, nincs itt kulonbseg.

MACISAJT 2018.05.27. 20:17:13

". A baj csak az, hogy egy férj, egy férfi nem viselkedhet így."

Dehogynem. Ugyanis Tusupné már láthatóan nem éri be egy magyar bíróság válóperes/vagyonmegosztási ítéletével.
Neki már több kell,minden bizonnyal egy floridai vagy kaliforniai bíróság ítéletére pályázik. Azokon pedig a férjeket ügyvédek lassú tűzön pirítják meg, mielőtt megkopasztanák őket. Lásd Barbara Feltus cs. Boris Becker ügyét.Akár.

Ezért aztán egy több milliárdos téttel bíró válóperben minden eszközt bevetnek.
Itt aki gyenge vagy hülye (úriember) az cseszheti.

calen 2018.05.27. 20:18:09

"Tusup szeretne feltűnni a történet egyetlen tiszta szereplőjeként. A baj az, hogy egy férfi nem viselkedhet így."

Tusup egy arrogáns fasz és tényleg nem lett volna szabad ezt tennie. A gond az, hogy egy jellegzetes női viselkedést másol a tetteivel (lásd: egy férfi nem viselkedhet így). Ha egy átlag nőben felmerül a válás gondolata, már el is kezdi mocskolni a férjét annak háta mögött. Az elszántabbak igyekeznek egy monokliért is megdolgozni, amivel körbe lehet turnézni a rokonságot. Ugye milyen ismerős?
Szerencsésebb lenne úgy fogalmazni, hogy ilyen aljas módon senkinek nem szabad viselkednie. De az egót persze védeni kell. Minél nagyobb, annál inkább.

rozsomák 2018.05.27. 20:18:45

Szóval nem ismered egyiket sem, nem ismered a szituációt, de az a csúnya Tusup, ilyet férfi nem csinál.
Ezek szerint téged is elkapott a mai korszellem, hogy a nő bármit mondhat, bármit csinálhat, a férfinak oda kell tartania másik orcáját is.

Szerintem meg Tusup azért le volt már alázva elég rendesen a médiában előzőleg, a köztudat szerint ő volt a fekete bárány, Katinka meg a szent.
Na pont emiatt igenis volt oka és joga, hogy kiteregesse a szennyest, mielőtt Katinka úgy vonul be a köztudatba, mint a sértett mártír.
Kicsit elég volt már ebből "a nő csakis áldozat, a férfi meg a vádlott lehet" felállásból..

A házasság szentsége..... ez jó... azok után, hogy ezek szerint eddig Katinka szart erre nagy ívben, most akkor tényleg Tusup vétett a házasság szentsége ellen ?
Te ezt komolyan gondolod ?

És akkor még az üzletről szó se esett, ami valszeg elég rendes hangsúllyal bír az ügyben

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2018.05.27. 20:19:20

Maradjunk annyiban hogy egy nő se legyen kurva.
Hosszú nyugodtan mondhatta volna neki hogy, drágám, itt a vége. Nem beleröppenni egy másik faszba a válás előtt. Hosszú tipikus magyar picsaként viselkedik, Tusup meg persze hogy be van sértődve. Nem szép a teregetés meg a kicsinyes bosszú, de megaláz sem az. Hosszú nem egy " role model " maradjunk annyiban.

Hortenz 2018.05.27. 20:19:35

Ezt úgy hívják, hogy gyászfolyamat és ő a második fázisnál tart, a haragnál. Ilyenkor valaki magában dühöng vagy hülyét csinálva magából vádaskodik, illetve a legrosszabb esetben kinyírja a másikat. Ki-ki a vérmérsékletének megfelelően.

Etniez 2018.05.27. 20:20:17

Nem értek egyet az írással, teljesen hamis a kiindulási pontja:

"Ilyenkor persze lehet mutogatni az egyik, vagy a másik félre, de az igazság az, hogy amikor egy párkapcsolat, egy házasság eljut oda, hogy felbomlik a szövetség, akkor ott mind a két fél hibás."

Ez téves.

consul 2018.05.27. 20:20:26

Az is lehet, hogy mindez csak a show része: ne lankadjon a médiafigyelem, mert olyan brand (ironlady) kell, amiből az úszás után is megélnek. Gábor Zsazsa (no meg Trump) óta tudjuk, hogy mindegy, hogy jót vagy rosszat, a lényeg, hogy rólam beszéljenek.

népszopás 2018.05.27. 20:20:41

állami támogatás vissza, a többi magánügy

bkkzol 2018.05.27. 20:21:02

Az "emeltfővel" való távozáshoz majd hozzá segítik az ügyvédjei. Valószínű hosszas koncon marakodás kezdődik el most. Mind a ketten hasonlóak, ezért is találtak egymásra (egy ideig). A helyzetet, adottságokat maximálisan kihasználva átléptek vagy/és letiportak mindent és mindenkit a céljuk érdekében. Valószínű, hogy amerikai hagyományokat követve most következik a másik megalázása, lejáratása. Mondjuk most meglátja Katinka, hogy milyen is a másik oldalon lenni. Eddig ő alázott mindenkit saját érdekeinek megfelelően.
Nem kell félteni, sajnálni egyiket se.

retkeslaci 2018.05.27. 20:21:27

"Lehet, hogy Katinka hibázott, de a (volt) férj és edző gyerekes vádaskodására nincs magyarázat."
"ne kezdj el vádaskodni, amivel leginkább csak lejáratni tudod a volt szerelmedet, és persze önmagadat is."

Shane Tusupot a hátam közepére se kívánom, ellenszenves alak, DE az az információ, hogy Hosszú Katinka csalta orrba-szájba, teljesen más megvilágításba helyezi a kapcsolatukat.
Eddig Katinkát mindenki Tusup áldozatának látta, Tusup is tartotta a száját a felesége félrelépéseiről. Ezzel védte Katinkát és magát céltáblává tette, elvitt minden balhét.

Én teljesen nemnormálisnak tartottam Tusupot a dühkitörései miatt.

De most nagyot fordult a világ. A dühkitöréseket még mindig elítélem, de azt, hogy nyilvánosságra hozta, hogy a felesége sorozatosan félrelépett, az új megvilágításba helyezi az egész ügyet.
Ezzel kellett volna kezdeni, elmondani mindemkinek, hogy az ország Iron Lady-je, a családbarát kormány kedvence, gyerekek példaképe milyen erkölcsökkel rendelkezik.
Hogy Tusup menteni próbálta a saját és felesége karrierjét, imidzsét, az érthető valamennyire, de pont az nem volt egyenes, gerinces dolog. Sírva, nyilvánosság előtt, magyarul elmondott bocsánatkérése helyett el kellett volna mondania, hogy Katinka egy ledér nőszemély.
Az igazság felszabadít!

Eddig se tartottam ennek a párnak egyik tagját se példaképnek. De Tusup CSAK azzal nem követett el hibát, hogy nyilvánosságra hozta, hogy a felesége milyen nő. Az hiba volt, hogy előtte ragaszkodott a látszathoz, a kerrierjéhez, könnyes szemmel még ő kért bocsánatot. Ilyet egy férfi nem csinál. Egy férfi kiadja a nő útját, ha az félrelép és mindenkivel tudatja, hogy mit miért tett.

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2018.05.27. 20:21:36

jó cikk, szerintem is túltolta a Shane egy kicsit a sértettséget. A sportteljesítményük előtt emelem kalapom, de egyébként a magánéletük médiapályafutása az ízléstelenség határán van számomra.

midnightcoder2 2018.05.27. 20:21:49

Szerintem ez már úgy a tizedik blog lehet az index címlapján a témáról. Uncsi. Nem kicsit, de nagyon. Kurvára nem érdekel a celebek magánélete, és ez fokozottan igaz a sportolókra.

croc 2018.05.27. 20:22:39

És akkor idézném az örök klasszikus Ráth-Végh Istvánt:
egy Spártába vetődött idegen érdeklődött, hogyan büntetik a Spártábn a házasságtörő asszonyt.
Válasz: - Spártában nincs házasságtörő asszony.
-De mégis, ha lenne?
-Akkor arra ítélnék, hogy fizessen egy akkora bikát, ami a Taigetos tetjén állva képes inni az Eurotas vizéből.
-Dehát hol található ekkora bika?
-Hát hol található Spártában hűtlen asszony?
:)))))))))

Shane azt hiszi, a prűd és protestáns amerikában van, a skarlát betű hazájában, ahol a megcsalás közügy és közmegvetést von maga után.
Nem érti hogy itt -bizonyos kulturális különbségek okán- mindenki kiröhögi, ahelyett hogy sajnálná.

Josagos 2018.05.27. 20:22:57

"Azt tudom, hogy rám egyetlen dolog tartozik. Az, hogy Hosszú Katinka sportolóként hogyan teljesít. "

Ez miért tartozik rád? Ha azt mondod, hogy az adódból él - ami igaz, akkor Kovács Irén tanítónő, Kiss Pál tűzoltó munkája pont ennyire rád tartozik. Közünk nincs hozzá, hogy sportolóként hogy teljesítenek.

Beowulf... 2018.05.27. 20:23:32

Ez annyira csodálatos. Ha egy férfi félrelép akkor ő egy aljas szemétláda aki csak a hímtagja után megy.
Ha a nő lép félre...
Nos, hát az legrosszabb esetben is mindkét fél hibája, de szorgalmasan kiemelve azokat a vonatkozásokat amiben a férfi volt hibás, kiegészítve egy etikett kiselőadással, hogyan is kellene viselnie a helyzezet méltósággal.
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

abcd1234 2018.05.27. 20:23:39

Tusup = Tuskó. Az összes kijelentése, a megjelenése, a tekintete. Ennyi.

CSOKKI MÁLNA 2018.05.27. 20:24:06

Mostantól a jelszó: én és én a világ ellen! :))

Zalán Maurer 2018.05.27. 20:24:17

Ez egy rendelt cikk tesó. Kati védelmében

önorm42 2018.05.27. 20:24:36

nem rajongok az amerikaiból lett férj-edző "fazonért". sőt éppenséggel azt gondoltam, hogy a háttérben az ő házasságtörése állhat....de a cikkíró summázatát nem osztom. ez a két ember profi módon használja a közösségi médiákat ,tehát ha az egyik fél a saját érdekei védelmében oszt meg valamit az nem ördögtől való, hiszen naponta ezt teszik csak eddig együtt szaladt a szekér most pedig külön utakra fordultak. gondolom hamarosan jön a másik fél riposztja ezért nem érdemes döntőbíróskodni...

Cpeti654321 2018.05.27. 20:25:32

Szerintem meg mindenki úgy viselkedik hogy akar, csak ugye az a fránya felelősségrevonás... na ott lesz tele a naci, mert az nem nagyon szeretik az emberek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.27. 20:26:22

ja, és, hogy világos legyen, a férj igenis közhírré teheti, ha a felesége megcsalta. A válóperben úgyis kiderülne. Az, hogy te úgy ÉRZED, hogy nem, az kurvára nem érv, azt érzel, amit akarsz, a te szubjektív magánügyed.

exilis 2018.05.27. 20:26:48

"ahogy akár egy igazi férfi, akár egy izig-vérig nő tehet az" Mi a frász? Igazi férfi, ízig vérig nő??? Egy "szakember" ilyen kategóriákat használ? Fogalmad sincs a való világról ember, fogalmad sincs milyen az amikor megcsaltak, elárultak, amikor ahhoz, hogy tovább tudj létezni irracionális módon, de ki kell adnod magadból a fájdalmad. Én megértem Tusup reakcióját, teljesen normális, mondhatni hétköznapi.

KenceFince 2018.05.27. 20:29:22

* Sajnos amit a nők mondani szoktak, hogy mit szeretnének, az az esetek 99%-ában nem elégíti ki a hipergám ösztönüket, hanem pont ellene van. Egy “tudatlan” férfinak nincs is annál veszélyesebb dolog, mint a nőre hallgatni. Paradox módon még azzal is jobban jár, ha pont az ellenkezőjét csinálja annak amit a nő mond. Abszurdnak hangzik, de Langley megfigyelései pl. ezt nagyon keményen alátámasztják (ha ő maga nem is ír erről ebben a formában). A férjek pont azzal siettetik a válást, hogy a feleségükre hallgatnak – ez mindent elmond.

Ha megengeded, hogy lemenjek keresetlenül egyszerű nyelvezetre, mert nincs kedvem virágnyelvre lefordítani… (Nagyrészt) a hipergám ösztön irányítja a nőknél a punci nedvesedését, a konkrét nemi vágyat. Nyilván más tényezők is vannak, de alapvetően egy ösztönös folyamat, hogy egy ember kire gerjed (és kire nem), ezt nem lehet tudatosan irányítani. A hipergám ösztön pedig azt mondja, hogy a punci csak olyan pasira nedvesedik, aki sikeres utódokat képes nemzeni, tehát maga is sikeres. De mivel a siker nincs kiírva nyomtatott betűkkel a férfi homlokára, ezért a hipergám ösztön a siker jeleit keresi a másik viselkedésében, testbeszédében, szavaiban, stb. Ez egy nagyon fontos kulcsmomentum, a legtöbb ember aki nem érti az egészet ezen bukik meg. Az ösztön a jelekre figyel, nem a “valódi sikerekre”. Tehát lehet a nőknél sikeres (ha más nem hát gyors szexkalandokra) egy csőszerelő, akinek a testbeszéde alfa, és lehet sikertelen a nőknél egy nyámnyila milliomos.

Namármost. A házasodáskor a legtöbb nő (tételezzük fel, hogy nem vagyonra hajt vagy szülői nyomásra köt kompromisszumot, hanem ténylegesen szereti a férfit akihez hozzámegy) kívánja a pasiját, mert az úgy viselkedik, hogy az kielégíti a hipergám ösztöneit. Gavallér, romantikus, sármos, van benne újdonság, stb. Nem kell, hogy ezek feltűnően durván megmutatkozzanak, elég ha a nő az adott pillanatban úgy érzi, vagy magához (a nőhöz) képest relatíve sármos a férfi. Csakhogy a házassággal sokszor megváltoznak a dolgok, a hétköznapok unalmasak, és hónapok vagy évek munkájával a nő kijárja magának, hogy a pasi engedelmeskedjen neki. Jön az “igen drágám”, a “bocsáss meg drágám”, a “jó lesz úgy ahogy te akarod drágám” és társaik. Ez a folyamat az elbétásodás, amikor a friss, ropogós csábítóból szép lassan papucs lesz. Sajnos a nők alaptermészetében benne van, hogy folyamatosan próbálják bétásítani a férfit, erről van is itt valahol egy régi cikk a férfihangon.

Így áll össze a kép, és ebbe tökéletesen be lehet illeszteni Langley megfigyeléseit. Azok a férjek, akikről Langley beszél, akik könyörögnek a nőnek, hogy ne váljon, virágot vesznek és stb., azok az elbétásodás legvégső fázisát tapossák. Jobbat tennének a házasságnak, ha a sarkukra állnának és elzavarnák az asszonyt a büdös p*csába – dehát ők ezt nem tudják, nincs a vérükben, és elborzadnának a gondoltra, hogy ilyet csináljanak. A nő meg azt látja, hogy ez a pasi egy lábtörlő, egy papucs, egy toprongy gerinctelen senki, aki minden megaláztatást eltűr, és még odatartja az arcát a további pofonokra. Ettől durran ki a nő agya végleg, mert nem érti, hogy hogyan tudta az életét egy ilyen meztelencsigával összekötni. Ezért durvulnak el a válások, ezért nem érti sok pasi, hogy a felesége (aki annakidején olyan kedves volt és úgy szerette) hogyan tudja ilyen intenzíven gyűlölni. Pedig ő mindent megtett, virágot vett, elment a házassági tanácsadásra, elolvasta a (profeminista) könyveket amik leírták, hogy figyeljen többet a feleségére és legyen megértőbb, stb. stb.

Mit tehet a nő? Mondjuk elszór olyan megjegyzéseket a férjének, hogy “olyan szexi amikor határozott döntéseket hozol” <- ez itt direkt gagyi példa az elmélet szemléltetésére; amelyik nő nem tudja ezt jobb formába önteni az adja vissza a diplomáját :D Nőként lehet tudatosan “jutalmazni” a férfi jó viselkedésformáit – ezt ugye minden nő gyakorolja, csak legtöbben pont a rossz irányba :\ Ugyanakkor lehet büntetni is a pasi hülyeségét, pl. “ne légy már ilyen nyámnyila”. Egyszerű szavakkal lehet a helyes irányba terelgetni, anélkül, hogy a szájába rágnád, hogy mit csináljon. (Az mindenképp bukta, ha neked kell rávarrni a golyókat mert magától nincsenek, akkor keress másik partnert…)

Sajnos nagyon-nagyon kevés olyan ember van, aki a szellemi erejével kordában tudja tartani a saját érzelmeit – és még kevesebben azok, akik ezt anélkül tennék, hogy közben szenvednének tőle. Az emberek 9/10-e előbb-utóbb beleesik egy kalandba, függetlenül attól, hogy milyen érett a személyisége vagy mennyi az önbizalma. Manapság ha megkérdezel 10 embert, hogy teljesen hűségesek voltak-e minden partnerükhöz az elsőtől az aktuálisig, akkor (ha őszintén válaszolnak, amire nincs garancia) minimum 9 bevallja, hogy nem. Tinikorban 1-2 botlás, esetleg a hosszú házasság unalmában egy kis kalandocska a munkahelyen vagy a nyaraláson, szinte kivétel nélkül mindenkinek vannak ilyenek az életében.

Creativus 2018.06.14. 17:24:05

Komolyan nem látjuk, hogy ez a Tusup/Katinka ügy csupán egy a sok közül, sőt egy a rengeteg közül, sőt egy a majdnem mindenkivel megesők közül, milliószámra szerte az egész világon?

Komolyan nem látjuk, hogy ez egy súlyos társadalmi problémának a megjelenése egy konkrét párnál, s ez a többi hasonlóval nem az ő egyéni gondjuk, hanem közügy, azaz a mi problémánk is?

Komolyan nem látjuk, hogy ilyen afférok tömegesen már vagy 50 éve jelen vannak köztünk, és azt hisszük, hogy ilyen az élet, s tulajdonképpen nincs semmi komoly baj?

Komolyan nem látjuk, hogy aminek fél évszázada lelkesen éljeneztünk, és őszintén hittük, hogy most már minden rendbe jön, azt naív tudatlansággal jól elszúrtuk, és egy működő rosszból egy hosszú távon működésképtelenné váló még rosszabbat alakítottunk ki, a pillanatnyi örömök mámorában?

Komolyan nem látjuk, hogy
mindezek mozgatórugójaként - a tudomány által már feltárt, ám a köztudatba még alig beszűrődött ismeretként - egy biokémiai rendszer áll, amely arra hivatott lenne, hogy a felcsillanó értelmű ember, mint faj hosszú távon fennmaradjon?

Komolyan nem látjuk, hogy
ez a biokémiai rendszer, ha az értelmünket torzan önös érdekekre hangoljuk, akkor hosszú távon automatikusan kihalásra ítéli ezt a torz felfogású emberi közösséget?

Komolyan nem látjuk, hogy
ez a felfogás eluralkodott az egész fejlett nyugati civilizáció minden területén, és következményeként a többi terület túlnépesedése mellett az itteni régióban súlyos népességcsökkenés teljesíti be ezt a biológiailag támogatott ítéletet?

Komolyan nem látjuk, hogy ezt a folyamatot - a biokémiát nem ismerve - 80 évvel ezelőtt már valaki ismertette, kutatván azt a kérdést, hogy mi az oka annak, hogy magasra fellendülő civilizációk tucatszám, egyszer csak hanyatlásnak indulnak, és következetesen elporladnak?

Komolyan: tudja-e egyáltalán valaki itt, hogy konkrétan miről is beszélek, ha a blog témája a párkapcsolatról szól? Mert ha nem, akkor a konkrétumokat szigorúan tudományos alapon szívesen részletezném.

kopasz barmok mindenhol (törölt) 2018.06.14. 17:26:05

"Hozzászólásod előzetes moderáció után jelenik meg."

Javasolhatnám az utólagos moderációt, ha már cenzúra van?

vacsnem (törölt) 2018.06.14. 17:26:31

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta:
Maximálisan egyetértek.
Arról nem is beszélve,hogy sokan elfelejtik ki is csinált ekkora sztárt Katinkából.

Hirdetés

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320.png

Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Tolvaj Norbert hivatalos társkereső blogja! Párkapcsolat, exvisszahódítás a tolvajnorbert.blog.hu-n! Egyedül vagy, és fogalmad sincs arról, hogy hogyan és hol fogod megtalálni a társad? A blogban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek a társkereséssel kapcsolatban foglalkoztatnak!

Facebook oldaldoboz

Társkereső Facebook Csoport

facebook_csoport.jpg