2018. sze 28.

Tinder apokalipszis

írta: tolvajnorbert
Tinder apokalipszis

Most tegyük félre azt, hogy hamarosan indul a Facebook saját társkereső applikációja, mert úgy néz ki, hogy a Tindernél elkezdtek olyan irányba menni, ha igazak hírek, amelyek szépen, lassan olyan eredményt fognak hozni, amely a most jól használható appból csinál egy sokak számára kínos, reménytelen helyzeteket generáló frusztráló borzalmat. Így szépen lassan, de biztosan el fogja veszíteni felhasználóit!

rawpixel-com-256641_480.jpg

 

Mielőtt belemennék, hogy mi hozza el a Tinder apokalipszisét tényleg csak azok kedvéért, akik még soha nem használták két mondatban összefoglalom a Tinder applikációjának lényegét! A Tinder egy olyan társkereső alkalmazás, ahol a regisztrált felek akkor tudnak egymással ismerkedni, ha mindketten szimpatikusnak találják egymást, és ennek köszönhetően párba állnak. Ha nem állsz valakivel párba, akkor ezen a társkereső alkalmazáson keresztül nem fogsz tudni ismerkedni vele. Azt most vegyük ki, hogy sokan megkeresik a másikat Facebookon, sőt olyat is hallottam, hogy személyesen, mert az már más tészta! Gáz, de egy másik történet!

A fejlesztés, amelyet most éppen Indiában tesztel a Tinder első hallásra teljesen feleslegesnek tűnik. Őszinte leszek nekem sokadikra is annak tűnt! De nézzük, hogy miről is van szó! A Tinder úgy kedvezne a nőknek, hogy egy plusz szűrőt állít be, mely segítségével csak akkor indulhat el a beszélgetés, ismerkedés a két fél között, ha a nő kezdeményezi azt. Nem is értem! Eleve minek állna párba valaki olyannal, akivel nem akar ismerkedni. Ha pedig párba álltak, akkor meg miért nem akar vele utána beszélgetni. Megjegyzem ezt sokan, nők és férfiak egyaránt csinálják ilyen plusz szűrű nélkül. Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy amikor két leszbikus lány ismerkedik, akkor a rendszer vajon mi alapján kedvez egyik, vagy másik lánynak, vagy ott mi lesz a módi.

Hogy mi a bajom a Tinder újításával?

A pasik egy része már így sem mer kezdeményezni, ami miatt a nők egy jelentős része eleve frusztrált! Ezzel az új marhasággal pedig nemhogy javulna a helyzet, hanem csak romlani fog! Innentől, ha ezt tényleg bevezetik nemhogy nem akarnak majd a pasik kezdeményezni, hanem nem tudnak majd. Így adunk egy újabb pofont annak a lehetőségnek, hogy a férfi végre férfi legyen, és kezdeményezzen. Hiszen pontosan látom, hogy mennyi problémát tud az okozni, ha az első lépéseket csak a nők teszik meg, majd a kapcsolatban elvárják, hogy a szerepek a klasszikus férfi-nő mederben történjen.

 

 

Elakadtál a társkeresésben? Pörgeted a Tindert, ezer online oldalon regisztráltál, de mégsem találod a párod? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek, hogy végre megtaláld a társadat! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2iX1hYS

Fotó: https://unsplash.com/

Szólj hozzá

társkeresés ismerkedés párkapcsolat társkereső randi kezdeményezés női szerepek férfi szerepek Tinder női-férfi kommunikáció randiapp női-férfi kapcsolat