2014. máj 06.

Forradalom a nők ellen!!!

írta: tolvajnorbert
Forradalom a nők ellen!!!

Ma olyan egy egyszerű és uncsi szerda van! Mi lenne, ha kirobbantanánk egy forradalmat? Na nem egy olyan átlagosat, ahol valami mellett tesszük le az esküt. Mi másképpen csináljuk! Mi valami ellen csináljunk forradalmat! Mi lenne, ha mi ma a nők ellen csinálnánk forradalmat?

Ez a poszt egy „úri”embernek köszönhető, aki nemrég járt a társkereső irodánkban. Első ránézésre egy kulturált, ápolt, intelligens férfiról beszélünk, aki megnyerő modorával és bűbájosságával abszolút meggyőző volt. Őszintén mondom, hogy az első húsz perc után kezdtem azt érezni, hogy valami nem stimmel. Olyan érzésem volt, mint amikor tudod, hogy valami nagyon nincs a helyén, de nem tudod, hogy mi, mert a felszín sima és magával ragadó.

De volt egy pont, az a bizonyos, ami mindig eljön. A vihar előtti csönd után hangos mennydörgéssel megjelent a forradalmár. Na nem egy újabb ügyfél jött meg, hanem ez a kedves, áldott jó ember kimutatta foga fehérjét. Most szögezzük le, hogy nagyon, de nagyon nem értek egyet azzal, ami ő mondott és ami mellett lándzsát tört. Hogy miért? Mert ő azért akart forradalmat kirobbantani a nők ellen, „mert mindenről a nők tehetnek, mert túl nagy az elvárásuk és ennek a férfiak soha nem fognak tudni megfelelni. Ez már szinte undorító és gusztustalan. Arról nem is beszélve, hogy a nők annyira anyagiasak és csak azt nézik, hogy milyen kocsid, házad van. De ez még nem minden, ami igazán felháborító az az, hogy elvárják, hogy osztozzatok a költségeken. Mert hát minden költséget a nőknek kellene állniuk, hiszen számukra megtiszteltetés, sőt, egyenes áldás, ha egy férfi közelében lehetnek, egy férfit szolgálhatnak.

De ami igazán fontos az az, hogy a nőnek az a két dolga lenne, hogy kielégítsék a férfiakat és gyereket szüljenek. A férfi dolga a világ építése. Hiszen undorító, hogy a nők várnak cserébe bármit is a szexuális szolgáltatásukért és még biztonságra is vágynak. Holott ha egy férfi megkívánja őket, akkor nincs más dolguk, mint a vágy kielégítése. Ennyi és nem több. Természetesen minden nőnek ez a dolga és minden férfi vágyát ki kell, hogy elégítsék válogatás nélkül. Tehát szemléletváltás arra kell, hogy a nők végre belássák, hogy az ő egyetlen feladatuk, hogy szexuálisan kielégítsék a férfiakat.”

Ezen eszmefuttatás után, melyet csak finomítva és vázlatosan közöltem távozásra lett felszólítva, mondván, hogy ha forradalmat robbant ki, akkor egy dolog egészen biztos. Mégpedig az, hogyha ez a célja, akkor mi egymás ellen fogunk harcolni és nem egymás oldalán.

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: http://bit.ly/ingyeneskonzultáció

 facebook_csoport.jpg

Szólj hozzá

szexualitás nők forradalom párkapcsolat kizsákmányolás társadalmi elvárások társkereső iroda